subzero написа:bai_ivo2 написа:Имам един въпрос.В Разград има ли друг отбор
Кой да знай ???

Някой от Разград
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
subzero написа:bai_ivo2 написа:Имам един въпрос.В Разград има ли друг отбор
Ивайло Лудогорец написа:М Камбуров написа:Ивайло Лудогорец написа:http://greenfront09.com/index.php?p=view_album&id=4#prettyPhoto
Малко снимки от Б и В група . Някои отбори надали въобще ще имат публика във В група при такива условия .
ей,Ивайло,внимавай с тея снимки-сега ще скокнат от ботев и ще ти покажат статистика как са били 40-50000 във "В''и около 80000 във "Б"
Аз за това казвам някои . Те поне са били във В група и знаят какво е за разлика от някои . Супер яко е че са ходили и във В група .
ehh написа:Абе, що за племе сме, мама му стара?? Има ли значение, кой какъв е, щом стадионът се пълни, че се пускат такива тъпи теми. Еййййй, няма оправия и това си е.
Абе кефете се там и точка, че български футбол в следващите десет години не се знае дали ще гледаме пак на пролет. Няма да сме ние, ако дори и нещо малко хубаво не го разчовъркаме. Тц, тц...
volf написа: Не знам какво искаш да постигнеш с постването на това, но явно трябва да заявя:
Аз не харесвам Домусчиев или по-скоро ми е безразличен, що се касае за личностните му качества.
Проблемът с този човек е твой! (може би имаш такъв - така звучиш)
Аз харесвам играта на Лудогорец и хората на които разчитам тя да изглежда такава не се казват Кирил или Георги Домусчиеви.
Умението да си създаваш идоли и после болезнено да ги отхвърляш е твой приоритет (случаят с Херо)!
Аз харесвам добрият футбол и онези които го практикуват. (Кое от смисъла на тези думи не схвана нито за момемт?)
Да истина е, че очакванията ми за успехите на Лудогорец не са от вчера, но аз съм мислещ човек и просто днес логиката ми бере своите плодове.
Вероятно в този си пост Тодоров е бил афектиран от "несправедливоста" срещу Херо, който на онзи етап огрян от всенародната любов следваше да се разхожда по терена под непрекъснатите овации на публика и съдии..., а днес е толкова виновен и за двама Ви !!!?
Феновете на Лудогорец не страдат - щастливи са от избора си - РАЗБЕРИ ГО!
Няма начин да ги убедиш в обратното. НЕ Е ВЪЗМОЖНО! НЯМА СМИСЪЛ!
Не си бил на тяхно място и вероятно никога няма да бъдеш (това е само една пропусната полза (за духа и душата))!
Не си готов да си шампион, но пък дръж се достойно...
Абе, ко ти дреме...
hue написа:Тези хора, които не са фенове на конкретен отбор нямат, нищо против да ходят на мачове и на други отбори, а и са го правили - когато Левски с 1000-тата си фена успя да напълни националния за фамозното си представяне срещу Барселона и Челси.
Само че е опасно за живота им - опасно е, защото ще умрат от скука!!! На кое да ходят - на махленското мачле между някакви си Левски-ЦСКА ли? Извинявайте, но кои бяха тези - някакви комонизди сякаш?
Отборите в БГ са жалки! - Следващият път, когато Левски успее да бие Иртиш, или ЦСКА стигне до евромач и спечели и след това спечелят още 8 евромача поред, да и те биха допълнили стадиона отвъд своите 500 редовни зрители (от които 450 импотентни дядки си ходят отпреди 1989, а останалите 50 са наследници на дядки, които са ходили преди 1989, но вече са пукнали) .Освен ако 'агитките' не решат да бъдат на стадиона, сред нормалните фенове, защото
в България не си фен ако не си готов за 'любимия' отбор да пречукаш някого с пиратка, не си опънал плакат със свастики и не си замервал съдията и противниковия треньор с бутилки.
Всички сектори на БГ гостуващи тимове трябва задължително да са обградени с метални решетки (гъсти) и да бъдат под видеонаблюдение, както видях, че е в Разград.
Успех на Лудогорец.
П.П. Единствено съжалявам, че Литекс не успяха да изпреварят Лудогорец като най-успешният БГ отбор в Европа, а се задоволиха да са най-добри в България.
todorov94 написа:аз съм сигурен,че 90 процента от хората не са фенове на Лудогорец и нека всички ги подкрепим. Но ми писна да слушам злобни коментари от страна на част от феновете на Лефски,хубаво с Лацио побратими,но сега кво... Май при тях това е нещо като мода да се подкрепя чуждия отбор,но нека ние си знаем че просто завиждат
ЕМИЛ написа:С изключение на ултрасите от Разград останалите отиват да гледат Валенсия .
Keine Lust написа:todorov94 написа:аз съм сигурен,че 90 процента от хората не са фенове на Лудогорец и нека всички ги подкрепим. Но ми писна да слушам злобни коментари от страна на част от феновете на Лефски,хубаво с Лацио побратими,но сега кво... Май при тях това е нещо като мода да се подкрепя чуждия отбор,но нека ние си знаем че просто завиждат
Турчин, що да ги подкрепяме? Аз си имам отбор който да подкрепям!!! До скоро ми бяха безразлични, играят добре - бият, хвалят ги - нормално, радват си феновете, ОК! Някой обаче реши, че са "национална кауза" и почна всеки ден, всеки час само за това да се пише и само това да се натяква. Еми нито съм за Лацио, нито за Валенсия, ама да си завират "националната кауза" отзад и да си се прибират на село
Ивайло Лудогорец написа:Keine Lust написа:todorov94 написа:аз съм сигурен,че 90 процента от хората не са фенове на Лудогорец и нека всички ги подкрепим. Но ми писна да слушам злобни коментари от страна на част от феновете на Лефски,хубаво с Лацио побратими,но сега кво... Май при тях това е нещо като мода да се подкрепя чуждия отбор,но нека ние си знаем че просто завиждат
Турчин, що да ги подкрепяме? Аз си имам отбор който да подкрепям!!! До скоро ми бяха безразлични, играят добре - бият, хвалят ги - нормално, радват си феновете, ОК! Някой обаче реши, че са "национална кауза" и почна всеки ден, всеки час само за това да се пише и само това да се натяква. Еми нито съм за Лацио, нито за Валенсия, ама да си завират "националната кауза" отзад и да си се прибират на село
Глупости ! Естествено ,че не сме национална кауза. Просто хората им се гледа хубав футбол на високо ниво . И жадуват за успехи . Параноични сте
CTAHKO написа:Запалянковците са там, където има футболОтборът играе добре, привлича привърженици. Не виждам нищо странно в това. Естествено, далеч съм от мисълта, че всички на стадиона са фенове на Лудогорец
Просто на хората им се гледа качествен футбол, който е дефицит в България.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта