Тези хора, които не са фенове на конкретен отбор нямат, нищо против да ходят на мачове и на други отбори, а и са го правили - когато Левски с 1000-тата си фена успя да напълни националния за фамозното си представяне срещу Барселона и Челси.
Само че е опасно за живота им - опасно е, защото ще умрат от скука!!! На кое да ходят - на махленското мачле между някакви си Левски-ЦСКА ли? Извинявайте, но кои бяха тези - някакви комонизди сякаш?
Отборите в БГ са жалки! - Следващият път, когато Левски успее да бие Иртиш, или ЦСКА стигне до евромач и спечели и след това спечелят още 8 евромача поред, да и те биха допълнили стадиона отвъд своите 500 редовни зрители (от които 450 импотентни дядки си ходят отпреди 1989, а останалите 50 са наследници на дядки, които са ходили преди 1989, но вече са пукнали) .Освен ако 'агитките' не решат да бъдат на стадиона, сред нормалните фенове, защото
в България не си фен ако не си готов за 'любимия' отбор да пречукаш някого с пиратка, не си опънал плакат със свастики и не си замервал съдията и противниковия треньор с бутилки.
Всички сектори на БГ гостуващи тимове трябва задължително да са обградени с метални решетки (гъсти) и да бъдат под видеонаблюдение, както видях, че е в Разград.
Успех на Лудогорец.
П.П. Единствено съжалявам, че Литекс не успяха да изпреварят Лудогорец като най-успешният БГ отбор в Европа, а се задоволиха да са най-добри в България.
Истински запалянковци, или глорихънтъри?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Истински запалянковци, или глорихънтъри?
Последна промяна от hue на 11 мар 2014 22:22, променено общо 3 пъти.
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
Keine Lust написа:ronin3 написа:Keine Lust написа:
Най- искрено ти пожелавам 0-3 и орките като теб да си седят на село!
Тоя, чак ще ми забранява да ходя в София. Момче не знам дали си запознат ама София е столица на България и е също толкова твой град колкото и мой. Много комплекси има в тези крайни квартали. Нещо родителите ти не са вземали възпитанието ти на сериозно или са същите диваци като теб.
Да! Щом се разпознаваш като орк, то за всички ще е най-добре да не изпълзяваш от дупката, в която си в момента
Абе не ми се ходи много до София ама ми платиха транспорта, билета, дадоха ми два сандвича, че и двайсетачка отгоре. А и Домусчиев ми обеща още една двайсетачка ако му покажа снимка с мен на стадиона.
- Владо_ЦСКА
- Контакти:
South_Park написа:Не съм жалък , просто в 99% от случаите за каквото и да е мнението не ми се препокрива с масата(стадото) , което в повечето случаи е МНОГО добре
Искаш да кажеш, че обичаш да си "анти" и да провокираш.
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
- Keine Lust
- Контакти:
Phoenix_ написа:Един път да съм съгласен със световния конспиратор Станко - КАЧЕСТВЕН ФУТБОЛ!
Колкото до "великите фенове", които наричат хората "глорихънтъри". В жалкия ви животец, може би е много престижно и трудно да бъдеш фен. Искам да ви уведомя, че е трудно да си инженер, лекар, учител, учен и т.н. Всяка средностатистическа отрепка може да бъде фен - справкаНаркоманите от сектор Б и отрепките от Г(общо 200 човека). Ясно е, че повечето хора не са фенове на Лудогорец, но какво от това? На Левски - Барселона само в моята компания от 10 човека имаше 2-ма чорбари в сектор Б. За А и В изобщо не искам да коментирам. Хората искат да гледат качествен футбол. Набийте си го в тъпите кратуни!
А вариант да бъдеш инженер, лекер, учител и същевременно фен, ултра или хоол? Какво общо има едното с другото. Едното е професия, другото страст

пп. Честно, това че си отишъл с розови в Б не е кой знае какво геройство. За това, че тия 2мата дето друг път няма да стъпят на мач 2ма Левскари са гледали мач по ТВ

- South_Park
Владо_ЦСКА написа:South_Park написа:Не съм жалък , просто в 99% от случаите за каквото и да е мнението не ми се препокрива с масата(стадото) , което в повечето случаи е МНОГО добре
И така го приеми- зависи от гледната точка

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Ех... как завиждат хората , че отбор от провинцията ще им напълни стадиона до дупка за първи път от бай-тошо насам.......
Футболът в България сам си изгони мирният зрител от стадиона . По стадионите останаха хора , които се чудят как да ги охраняват , ще кажеш че теростичен акт ще има.. чупят наред националният стадион !?!?!!? Да си Чупят и играят на техните стадиони ! Защо имат лиценз , като немогат да приемат определени мачове !?!?!?
Стадионът не се пълни само от върли привърженици , на даденият отбор , а и от мирният зрител отишъл да си гледа спокойно , като фен или неутрален зрител , футбол.Но нито може да го гледа спокойно , като отвсякъде се псува, бият се , хвърчат бомби , седалки и всичко останало , нито пък футбол има за гледане !!!
Футболът в България сам си изгони мирният зрител от стадиона . По стадионите останаха хора , които се чудят как да ги охраняват , ще кажеш че теростичен акт ще има.. чупят наред националният стадион !?!?!!? Да си Чупят и играят на техните стадиони ! Защо имат лиценз , като немогат да приемат определени мачове !?!?!?
Стадионът не се пълни само от върли привърженици , на даденият отбор , а и от мирният зрител отишъл да си гледа спокойно , като фен или неутрален зрител , футбол.Но нито може да го гледа спокойно , като отвсякъде се псува, бият се , хвърчат бомби , седалки и всичко останало , нито пък футбол има за гледане !!!
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]
- Владо_ЦСКА
- Контакти:
South_Park написа:Владо_ЦСКА написа:South_Park написа:Не съм жалък , просто в 99% от случаите за каквото и да е мнението не ми се препокрива с масата(стадото) , което в повечето случаи е МНОГО добре
И така го приеми- зависи от гледната точка
Иска ми се да е така. Имам в предвид, 99% да не мислят като теб. Проблемът е, че не е така. Ти разсъждаваш като голяма част от синята и за съжаление и от червената фенска маса.
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
- Keine Lust
- Контакти:
castiel написа:Ех... как завиждат хората , че отбор от провинцията ще им напълни стадиона до дупка за първи път от бай-тошо насам.......
Любимото ми обяснение за не ходенето на мач

Последна промяна от Keine Lust на 11 мар 2014 22:34, променено общо 2 пъти.
Да допълня - ще си умра от кеф, когато, ако всичко е наред, Роман Брезяк стане най-скъпия трансфер за България и сложи в джоба си Бербатов, Стоичков и Гонзо
- къде ще ходите, тогава, запаля(н)човци такива - ще ходите в любимия си форум и ще се утешавате един друг, щото 'Левски' няма да навърши 100 години, а ЦСКА няма да си продаде акциите докато не станат поне трети.
П.П. Представям си как Батков намира документи, че Левски е основан 1920, за да може празненствата за третото място през 2020 да съвпаднат с големия юбилей
- не че не можете да празнувате и 2024, евентуално...

П.П. Представям си как Батков намира документи, че Левски е основан 1920, за да може празненствата за третото място през 2020 да съвпаднат с големия юбилей

Последна промяна от hue на 11 мар 2014 22:32, променено общо 1 път.
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
castiel написа:Ех... как завиждат хората , че отбор от провинцията ще им напълни стадиона до дупка за първи път от бай-тошо насам.......
Те на това 2000 човека му викат фенщина .. Заради тях хиляди други са спрели да ходят .
Върни се в “Футбол - България”