Истински запалянковци, или глорихънтъри?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

волфи
Контакти:

Re: Истински запалянковци, или глорихънтъри?

Мнениеот волфи » 11 мар 2014 22:02

Как да отговоря възможно най-опростено и кратко на комплексарската тема, пусната от авторчето-на хората им се гледа качествен футбол, представен от български отбор в елиминационна фаза на евротурнирите-дали това ще е Лудогорец, както в случая или Ботев, Литекс, Любимец, Своге, Видима и т.н. националният стадион ще се напълни-това е.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 11 мар 2014 22:04

subzero написа:Магаре,бъркаш хората.
Имаме си отбор(и). Вие си нямате. По-скоро често ги сменяте. ;)
Що не питаш колегата който си цитирал за мнението му в момента ???

Превърна борбата срещу Лудогорец в лична трагедия, градски!
Не съм го питал, но той е написал мнението си, като мислещ и пълноценен човек и затова ще държи на него, ако все още е такъв!?
Не е ли време да осмислиш и своята позиция?
Ти чувстваш ли се "зрял" човек?

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 11 мар 2014 22:09

и аз бих отишъл на мач на Лудогорец ама само кога играят с моя ЦСКА!!!
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 11 мар 2014 22:11

Alexx написа:
CTAHKO написа:Запалянковците са там, където има футбол 8-)Отборът играе добре, привлича привърженици. Не виждам нищо странно в това. Естествено, далеч съм от мисълта, че всички на стадиона са фенове на Лудогорец :)Просто на хората им се гледа качествен футбол, който е дефицит в България.

Хората отиват не да гледат качествен футбол,а да подкрепят победителите,за да избият някое комплексче.

факт 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 11 мар 2014 22:12

South_Park написа:
Alexx написа:
CTAHKO написа:Запалянковците са там, където има футбол 8-)Отборът играе добре, привлича привърженици. Не виждам нищо странно в това. Естествено, далеч съм от мисълта, че всички на стадиона са фенове на Лудогорец :)Просто на хората им се гледа качествен футбол, който е дефицит в България.

Хората отиват не да гледат качествен футбол,а да подкрепят победителите,за да избият някое комплексче.

факт 8-)

Някой да ми сподели, кой комплекс избивам като отивам да гледам Лудогорец ?

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 11 мар 2014 22:14

Един път да съм съгласен със световния конспиратор Станко - КАЧЕСТВЕН ФУТБОЛ!

Колкото до "великите фенове", които наричат хората "глорихънтъри". В жалкия ви животец, може би е много престижно и трудно да бъдеш фен. Искам да ви уведомя, че е трудно да си инженер, лекар, учител, учен и т.н. Всяка средностатистическа отрепка може да бъде фен - справка :arrow: Наркоманите от сектор Б и отрепките от Г(общо 200 човека). Ясно е, че повечето хора не са фенове на Лудогорец, но какво от това? На Левски - Барселона само в моята компания от 10 човека имаше 2-ма чорбари в сектор Б. За А и В изобщо не искам да коментирам. Хората искат да гледат качествен футбол. Набийте си го в тъпите кратуни!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 11 мар 2014 22:14

love_hurtz написа:
South_Park написа:
Alexx написа:

факт 8-)

Комплексът на стадно-маркитенговият фактор 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 11 мар 2014 22:15

love_hurtz написа:
South_Park написа:
Alexx написа:

факт 8-)

Хора като Алекс и Паркиралия, сами не подозират като колко жалки и комплексирани се показват с тези си мнения...
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 11 мар 2014 22:18

Владо_ЦСКА написа:
love_hurtz написа:
South_Park написа:
Alexx написа:

факт 8-)

Хора като Алекс и Паркиралия, сами не подозират като колко жалки и комплексирани се показват с тези си мнения...

Не съм жалък , просто в 99% от случаите за каквото и да е мнението не ми се препокрива с масата(стадото) , което в повечето случаи е МНОГО добре 8-)
[/quote]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 мар 2014 22:18

Колега volf,понеже познавам цитирания колега доста по-добре от Вас,бих Ви препоръчал този цитат ;

Мнениеот ntodorov на 13 Май 2012 09:58
Грозен и омерзен мач, в който за втори път през живота си се убедих, че футбол с БГ марка се практикува, подобно на театрална постановка писана за кукли на конци. Хем да не разбираш, кои са куклите, хем да не знаеш кой стои зад тях, хем да не знаеш колко им са дълги конците. Не е достатъчно да си стойностен отбор и да имаш добри и качествени футболисти. ТрЕбват ти само няколко нещица - благоразположението административно, удобен фотьойл и добре платени вежливи пикола. Пикола, които в случай на нужда да изпълняват възвратно постъпателни движения в областта на таза или орални мимики с цел обслужване на внезапни интимни желания и то без специфичните за любовната игра прелюдия - ей така бързо, директно и вулгарно. Момчета. Българите сме доказани същества с комплексарски проблем. Проблем, който се допълва от първичното ни его и ей ти го синдрома -"Силно желание, слаба практическа ( субективна) възможност с налична неограничена финансова такава". За този синдром лекове, колкото щеш, но за съжаление днешните паралии са избрали футбола. Практикуват го, като вариант за "повдигане на дух и настроение"...Такъв стана и случая за иначе симпатичния ми до вчера гос'ин със свински "намек" във фамилията. При тази си болест обаче г'ина няма как да подбира средствата и то в момент, когато волю-неволю борави със средствата на близо 1/4 от БВП на изстрадалата ни Родина. Явно БВП на БГ е малък или пък състоянието Домусчиево е неприлично неограничено, но потърпевшите са...любителите на футбола. Тези любители на футбола, които нямаха късмета този г'Ин да лекува болното си его нейде другаде - я на голф площадка, я на яхта ветрогонка, я из някое ловно поле. Жалко е за всички ни, но най-лъганите, като, че ли са хората в Разград. Лъжат ги, така, както ни лъгаха и нас в Бургас. С тази разлика, че ние сме напред в тези събития. Изживяхме този фалш с " първична радост", а години след това не можем да си върнем хората по трибуните...Колкото и да ми е тъжно да го напиша, след този мач в Разград за пореден път се убедих, че всъщност редовия бургаски фен има защо да е апатичен към футбола с марка БГ. Язвите ни във футбола се появяват и трудно изчезват. Домусчиев е само поредната такава.
ПС: За първи път оправдавам отлива на публиката от стадионите ни.
Офтопик:
Изображение

Аватар
ntodorov

Колега Тодоров,простете че Ви цитирам без разрешение.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Футбол - България”