Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?
Успех ви пожелавам! Това го казвам без ирония но като знам че Лупи ръководи нещата аз поне не бих му имал доверие,или бих си имал едно на ум,същото важи и за Борат.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата
Re: Акции?
Владо_ЦСКА написа:daniel875 написа:Слушай, младежо, едно време бях много голям привърженик на "Левски", но след 1989 година получават футболистите незаслужено повече от мен. С какво са повече? С какво? Като добавя неясния произход на тези пари, мисля, че съм ясен.
Не всеки става за ръководител. Хора като Батков и Томов имат място в затвора. Какво сте се заяли за Домусчиев не знам. Човекът прави нещо велико.
За мен съвсем скоро Томов ще изпере поредната голяма сума чрез далавера и ще останете с пръст в устата за жалост.
Защо мислиш, че е незаслужено и с какво ти заслужаваш повече? Първо ми отговори на двата въпроса, а после ще си продължим разговора.
За да риташ топката към противниковата врата, може да ти дават и минимална работна заплата. Както казах преди време, от тези само се иска да тренират и да играят. Естествено, че има най - важното условие - да са здрави. Това обаче са само три неща.
И заради тях получават милиони или хиляди. Хайде стига! Левскарите от доста години не струват, но доскоро имаше кой да им дава. ЦСКА има много силни футболисти, но няма кой да им плаща.
За разлика от въпросните балъци, аз съм се трудил честно и почтено. Те, ако имат морал, няма да се оплакват за едно или друго.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
1242 написа: Един мой не приятел, бивш министър, за малко да стане кмет на София преди няколко години, работи в банка(стига толкова подсказване) е заявил, че ще си купи за над 100 000лв. или и той го прави за да ти ги продаде за 10 стотинки. Освен любов към отбора, икономически съображения с цел печалба, открих още една група от хора, които ще инвестират в клуба , а именно с цел личен престиж, защото си звучи някак аристократично да си акционер (съсобственик) на клуб като ЦСКА.
Този господин да не би случайно да е с инициали С.А.?

Последна промяна от Tommi на 11 мар 2014 21:00, променено общо 2 пъти.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Re: Акции?
iliyan написа:daniel875 написа:Слушай, младежо, едно време бях много голям привърженик на "Левски", но след 1989 година получават футболистите незаслужено повече от мен. С какво са повече? С какво? Като добавя неясния произход на тези пари, мисля, че съм ясен.
Не всеки става за ръководител. Хора като Батков и Томов имат място в затвора. Какво сте се заяли за Домусчиев не знам. Човекът прави нещо велико.
За мен съвсем скоро Томов ще изпере поредната голяма сума чрез далавера и ще останете с пръст в устата за жалост.
И какво прави Кирето според теб ?! Краде от БМФ и прави имидж с Лудогорец ! С какво е по-различен от Батков и Томов а ?!
По - различен е, защото има повече успехи от тях, при това на повече фронтове. "Лудогорец" има отбор от най - висока европейска величина. Когато Батков направи такъв отбор, да се хвали. Трудно се работи с много пари и да направиш в България, а и Европа, такъв хегемон.
Защитавам "Лудогорец", защото това е български представител - имат собственик от България. Може да е капиталист, но мен много ме радва, когато натрива носа на западняците.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Tommi написа:1242 написа: Един мой не приятел, бивш министър, за малко да стане кмет на София преди няколко години, работи в банка(стига толкова подсказване) е заявил, че ще си купи за над 100 000лв. или и той го прави за да ти ги продаде за 10 стотинки. Освен любов към отбора, икономически съображения с цел печалба, открих още една група от хора, които ще инвестират в клуба , а именно с цел личен престиж, защото си звучи някак аристократично да си акционер (съсобственик) на клуб като ЦСКА.
Този господин да не би случайно да е с инициали С.А.?Трябва да си е изгубил ума.
Но ако е този, той е цесекист и явно мисли със сърцето си, а не с главата си.
А и за него 100 000 лв. не са чак толкова много. Впрочем, той е по-голям авторитет в публичните финанси, а не в финансовите пазари, анализа на ценни книжа и т.н.
За мен той е като цяло гурото на финансите в България, и да 100 000 лв му е месечната заплата, но той е казал над 100 000, не точно колко. Иначе цесекар е, но 100 бона не се дават само от любов

Иначе от проспекта
ето за какво точно ще се ползват парите от тази емисия:
1. Погасяване на стари задължения към Национална агенция по приходите–3 млн.лв.; 2.Погасяване на задължения към други кредитори–3 млн. лв.;
3. Инвестиции за Стадион „Българска армия”, които ПФК ЦСКА е поело като ангажимент да извърши с цел привеждане на стадиона в съответствие с изискванията на УЕФА-2 млн.лв.
4. За развитие на ДЮШ–1млн.лв.
А и още нещо за неверниците. ЦСКА има задължения за Х лв, има много съдии изпълнители, които само чакат да постъпят пари и ги вземат, т.е. като се преведат парите в сметките на ЦСКА, първо ще се оправят задълженията, а след това лошия вълк ще има да краде :D Н при 1000 акционери, не е толкова трудно да крадеш, и като се има в предвид, че светлините на прожекторите са към отбора!
ето за какво точно ще се ползват парите от тази емисия:
1. Погасяване на стари задължения към Национална агенция по приходите–3 млн.лв.; 2.Погасяване на задължения към други кредитори–3 млн. лв.;
3. Инвестиции за Стадион „Българска армия”, които ПФК ЦСКА е поело като ангажимент да извърши с цел привеждане на стадиона в съответствие с изискванията на УЕФА-2 млн.лв.
4. За развитие на ДЮШ–1млн.лв.
А и още нещо за неверниците. ЦСКА има задължения за Х лв, има много съдии изпълнители, които само чакат да постъпят пари и ги вземат, т.е. като се преведат парите в сметките на ЦСКА, първо ще се оправят задълженията, а след това лошия вълк ще има да краде :D Н при 1000 акционери, не е толкова трудно да крадеш, и като се има в предвид, че светлините на прожекторите са към отбора!
1242 написа:Tommi написа:1242 написа: Един мой не приятел, бивш министър, за малко да стане кмет на София преди няколко години, работи в банка(стига толкова подсказване) е заявил, че ще си купи за над 100 000лв. или и той го прави за да ти ги продаде за 10 стотинки. Освен любов към отбора, икономически съображения с цел печалба, открих още една група от хора, които ще инвестират в клуба , а именно с цел личен престиж, защото си звучи някак аристократично да си акционер (съсобственик) на клуб като ЦСКА.
Този господин да не би случайно да е с инициали С.А.?Трябва да си е изгубил ума.
А и за него 100 000 лв. не са чак толкова много. Впрочем, той е по-голям авторитет в публичните финанси, а не в финансовите пазари, анализа на ценни книжа и т.н.
За мен той е като цяло гурото на финансите в България, и да 100 000 лв му е месечната заплата, но той е казал над 100 000, не точно колко. Иначе цесекар е, но 100 бона не се дават само от любов
Гуру, ама в публичните финанси, разликата е съществена. Не че не разбира от корпоративни, борси и т.н., но не толкова, колкото от публичните. Така съм чул от други специалисти. Странно е точно той да се е хванал на въдицата.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
http://www.aval-in.com/images/u/file/CS ... l-Full.pdf
Който не е прочел проспекта, да го види. До сега го разгледах, и общо взето показателите са значително по-добри от това, което си мислих.
Общо взето, ако емисията е успешан АД е на нула и при последващата продажба на акции ще има стабилна основа, и вече всичко ще зависи от менидмънта.
Който не е прочел проспекта, да го види. До сега го разгледах, и общо взето показателите са значително по-добри от това, което си мислих.
Общо взето, ако емисията е успешан АД е на нула и при последващата продажба на акции ще има стабилна основа, и вече всичко ще зависи от менидмънта.
CTAHKO написа:Аз ще си купя акции, когато станат по 5 лева
А аз, когато Лупи започне да изплаща дивиденти, ако ще и 50 лева да са!

Tommi написа:1242 написа:Tommi написа:1242 написа: Един мой не приятел, бивш министър, за малко да стане кмет на София преди няколко години, работи в банка(стига толкова подсказване) е заявил, че ще си купи за над 100 000лв. или и той го прави за да ти ги продаде за 10 стотинки. Освен любов към отбора, икономически съображения с цел печалба, открих още една група от хора, които ще инвестират в клуба , а именно с цел личен престиж, защото си звучи някак аристократично да си акционер (съсобственик) на клуб като ЦСКА.
Гуру, ама в публичните финанси, разликата е съществена. Не че не разбира от корпоративни, борси и т.н., но не толкова, колкото от публичните. Така съм чул от други специалисти. Странно е точно той да се е хванал на въдицата.
е не знам, не съм си поставял да му правя класация на знанията, но факта, че управлява банка, значи, е на ти и с корпоративните. Иначе това ти обеснявах вчера, че въдицата не такава каквато си мислиш, и някои стари лисици ще си направят печалбата от това, че цената на акцията е 3 лева сега, а не от източване и т.н.
И все пак 100 бона са много пари, не знам дали знаеш как се инвестират, всичко се премисля. И тук не става въпрос да ги даде през фирма, а като ФЛ!