Фенклуб "Лудогорец"-гр.София

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Steelblade
Контакти:

Re: Фенклуб "Лудогорец"-гр.София

Мнениеот Steelblade » 11 мар 2014 14:56

we are the champions написа:
Ludogorski_Fen написа:
we are the champions написа:Аз няма да пиша нещо ако не съм сигурен в него мой приятел (левскар) ми каза , че ходил редовно на мачовете на Лудогорец билетите+превоза и яденето ги плаща Домусчиев склонен съм да вярвам на него отколкото на вас :)

Доста си наивен значи. :) Сигурно той плаща и за тези другите 40 000 които сега ще са на мача с Валенсия. :lol:

Е не съм казал , че всички са платени обаче поне половината са платени бъди сигурен ;)
)

Поне 1/3 са ! 13 333 души по 50лв грубо = 666 650 лева! Джобни пари :mrgreen: А твоят приятел,приятел на приятеля, сестра има ли?

Поздрави

П.С Успех на фенклуба,въпреки че е малко рано за такъв в София.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 мар 2014 15:01

ivan56 написа:
we are the champions написа:Аз няма да пиша нещо ако не съм сигурен в него мой приятел (левскар) ми каза , че ходил редовно на мачовете на Лудогорец билетите+превоза и яденето ги плаща Домусчиев склонен съм да вярвам на него отколкото на вас :)

Сега ще ти кажат че си долен провокатор и лъжец :lol:
Аз дори и безплатния билет им качих тука и пак не вярват. :)

На всяко събитие влизат хора безплатно - с покани или с билети купени от друг, например работодателя им.
Да се твърди, че при тази истерия за билети, съществена част хора влизат безплатно, че дори им се плаща и яденето е проява на малоумие. Извинете ме, но е така! Явно дори и елементарната математика не ви се отдава и не можете да си направите сметка кое колко струва и да сравнявате. Пълният над 40 хил. стадион е най-добрият отговор на твърденията ви. Пробвайте да вкарате половината в автобуси и опитайте да ги паркирате около националния стадион, че да се посмеем малко. И защо да не ги пуснат тези билети в продажба при този интерес, а ги подаряват, че и транспорт и храна осигуряват? Много глупави тия от Лудогорец! :)

А иначе - хубава тема. И аз забелязвам колко хора в цялата страна са се запалили от Лудогорец. Дано в четвъртък имаме пак повод за радост. А кучетата няма да спрат да си лаят, то е ясно.
[center]Изображение[/center]

На линия
Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 11 мар 2014 15:01

Мда,по надежден източник просто няма :o :!:
Аз пък подочух че освен в България и Европа,Домусчиев чак в Чикаго пуснал пипала :!: Брей да му се не види,много богат че и нагъл :P
Изображение

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 11 мар 2014 15:04

Iliyansotirov написа:Предвид големите успехи, които постига нашият отбор в Европа, симпатизантите в столицата се увеличиха значително. Моля всички, които искат да помагат по някакъв начин на отбора и желаят да станат част от вече учредения наш фенклуб в гр.София да пишат! Поздрави и успех на Орлите в четвъртък!

Колко пари и какво ядене ти дадоха Домусчиеви и компания за да пуснеш тази тема?

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 11 мар 2014 15:05

Добре де сами си преценете защо на Лудогорец-Лацио стадиона е пълен а на контролата с Беларус е празен нали всички призовават , че сме българи и трябва да се подкрепя българското ?!?!?!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 11 мар 2014 15:07

we are the champions написа:Добре де сами си преценете защо на Лудогорец-Лацио стадиона е пълен а на контролата с Беларус е празен нали всички призовават , че сме българи и трябва да се подкрепя българското ?!?!?!

Ясно е защо. За една пица и безплатен превоз са готови да продадат и родителите си тия.

Iliyansotirov
Контакти:

Мнениеот Iliyansotirov » 11 мар 2014 15:09

Venko123 написа:
Iliyansotirov написа:Предвид големите успехи, които постига нашият отбор в Европа, симпатизантите в столицата се увеличиха значително. Моля всички, които искат да помагат по някакъв начин на отбора и желаят да станат част от вече учредения наш фенклуб в гр.София да пишат! Поздрави и успех на Орлите в четвъртък!

Колко пари и какво ядене ти дадоха Домусчиеви и компания за да пуснеш тази тема?

Хора вие болни ли сте, не всичко е пари, аз обичам футбола и съм фен на този отбор, като съм част и от посочения фенклуб! Пак казвам ,ако не ни харесваш,не е необходимо да пишеш и злобееш! Успех на всички и дано догодина 4 български отбора да постигнат това, което направиха Лудогорец през настоящата!

pomiqr135

Мнениеот pomiqr135 » 11 мар 2014 15:12

Хахахаха. Домуса плаща на 20 хил. човека по 40 лв=800 хил. лв. Хахахаха. Да вземем да го издинем едновременно за премиер и президент щом е толкова щедър. Той за феновете от Разград не организира безплатен транспорт, но за левскарите дава мило и драго.
Обичам Ви!!!

pomiqr135

Мнениеот pomiqr135 » 11 мар 2014 15:15

Venko123 написа:
we are the champions написа:Добре де сами си преценете защо на Лудогорец-Лацио стадиона е пълен а на контролата с Беларус е празен нали всички призовават , че сме българи и трябва да се подкрепя българското ?!?!?!

Ясно е защо. За една пица и безплатен превоз са готови да продадат и родителите си тия.

Едните играят футбол, а другите ритат топка. Я ми обясни защо цяла София не можа да напълни стадиона при гостуването на Фулъм, Порто и Рома?
Обичам Ви!!!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 мар 2014 15:15

tsonpen написа:
ivan56 написа:

Сега ще ти кажат че си долен провокатор и лъжец :lol:
Аз дори и безплатния билет им качих тука и пак не вярват. :)

На всяко събитие влизат хора безплатно - с покани или с билети купени от друг, например работодателя им.
Да се твърди, че при тази истерия за билети, съществена част хора влизат безплатно, че дори им се плаща и яденето е проява на малоумие. Извинете ме, но е така! Явно дори и елементарната математика не ви се отдава и не можете да си направите сметка кое колко струва и да сравнявате. Пълният над 40 хил. стадион е най-добрият отговор на твърденията ви. Пробвайте да вкарате половината в автобуси и опитайте да ги паркирате около националния стадион, че да се посмеем малко. И защо да не ги пуснат тези билети в продажба при този интерес, а ги подаряват, че и транспорт и храна осигуряват? Много глупави тия от Лудогорец! :)

А иначе - хубава тема. И аз забелязвам колко хора в цялата страна са се запалили от Лудогорец. Дано в четвъртък имаме пак повод за радост. А кучетата няма да спрат да си лаят, то е ясно.

Аз някъде да твърдя че съществена част от хора влизат безплатно ?
Аз твърдя че се организират безплатни пътувания с храна и билет за сульо и пульо които нямат нищо общо с Лудогорец.
Нормално е да не приемате тези работи,защото вярвам че повечето от пишещите тук си купуват билети и пътуват кой как си знае.
И един въпрос имам,колко работници има шефа ви във България?
Все пак успех в четвъртък.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Лудогорец”