Любо Пенев!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Re: Пенев: Оставам в ЦСКА, ще дам всичко за успехите на този сла

Мнениеот Apostola » 11 ное 2009 16:49

delqnski47 написа:
Apostola написа:Очаквана развръзка! Поздравления поради факта, че така определено отборът ще е по-силен, понеже той налага контрол и дисциплина, а инче при някой друг хептен ще се разхайтят. Лошото е, че отново клекна и се отметна от мението си, което имаше и дано да не кляка все така пред Титаните, че и неговата песен няма да се пее дълго. Тъкмо ми се издигна в очите и сега пак надолу!

Не знам защо говорите за някакво отмятане на думи!Глупаво е!
Титан прави грешка,която засяга Любо и той напуска!След това Титаните го превикват и му казват,че властта е вече негова и той ще има последната дума!По тая логика той остава!И вие какво искате...след като футболистите,феновете и шефовете са зад него и той трябва да напусне ли???Неговият роден отбор???

Виж сега, приятел! Това, което казваш е точно така, но това се прави под формата на вътрешно клубни отношения, а не пред всички медии в страната. По този начин самия Пенев олеква, най вече в очите на футболистите. Да се бяха разбрали преди да си подаде оставката и всичко да си остане в клуба. А сега какво излиза - иди си , ела си!
Дела трябват,а не думи!

Потребителски аватар
zyto
Контакти:

Мнениеот zyto » 11 ное 2009 16:51

Иесс вее, злорадствайте ся левскари, яд ви е че не си тръгна, нали, а такаа :lol: :)
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 ное 2009 16:52

ХА ХА Ха , защо левскарите го плюят и им е паднал в очите?Мислите ли, че на някой от ЦСКА му пука за вашето мнение и дали ви е паднал в очите?Мислите ли и че на него му пука какво мислят феновете на Левски София!?Тая игра е направена за феновете, без фенове нищо няма смисъл!Той го прави заради нас, защото чувства , че го подкрепяме и обичаме, както и той нас!Важното е феновете на ЦСКА да са доволни, другото е без значение!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Мнениеот ruslankonev » 11 ное 2009 16:53

Ще кажа само че ЛЮБО направи това за което викахме и на стадиона а именно да остане.Вместо да говорите че бил се отметнал от думите си по добре от време на време да посещавате стадиона а не само да си чешате езиците тук и да дебелеете пред КОМПА......
1948

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 ное 2009 16:56

Apostola написа:
delqnski47 написа:
Apostola написа:Очаквана развръзка! Поздравления поради факта, че така определено отборът ще е по-силен, понеже той налага контрол и дисциплина, а инче при някой друг хептен ще се разхайтят. Лошото е, че отново клекна и се отметна от мението си, което имаше и дано да не кляка все така пред Титаните, че и неговата песен няма да се пее дълго. Тъкмо ми се издигна в очите и сега пак надолу!

Не знам защо говорите за някакво отмятане на думи!Глупаво е!
Титан прави грешка,която засяга Любо и той напуска!След това Титаните го превикват и му казват,че властта е вече негова и той ще има последната дума!По тая логика той остава!И вие какво искате...след като футболистите,феновете и шефовете са зад него и той трябва да напусне ли???Неговият роден отбор???

Виж сега, приятел! Това, което казваш е точно така, но това се прави под формата на вътрешно клубни отношения, а не пред всички медии в страната. По този начин самия Пенев олеква, най вече в очите на футболистите. Да се бяха разбрали преди да си подаде оставката и всичко да си остане в клуба. А сега какво излиза - иди си , ела си!

Значи да кажа за медиите:кой кво е написал,кво му е хрумнало е вече друга тема!Всеки може да си бръкне в устата и да измисли някоя щуротия и да я напише във вестника или в някой сайт!Хората напълно коректно се разбраха,просто медиите попрекалиха с прогнози и измислици за оставката на Пенев!
И футболистите ИЗОБЩО няма да им хрумне да направят такава глупост отново!Просто трябва да са невероятно глупави та да посмеят отново да нарушат режима,защото тоя път Титан няма да ги спаси!И ако говориш за някакво ''олекване'' от футболистите към Пенев:ами точно тези футболисти най вероятно няма да се появат в отбора или ако се появат,то ще е с цел ТРАНСФЕР!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
kokic
Контакти:

Мнениеот kokic » 11 ное 2009 16:57

Любо Пенев не се е отметнал от думите си , просто показа съвсем ясно , че няма да позволи да му се бъркат в работата , а в крайна сметка неговите фенове си го искат , така че защо да не остане

П.С. Да не стане като с ген.Йешич и да го изгонят Любо с камъни от армията няма да ссе очудя червените фенчета са правили много подобни неща :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 ное 2009 16:57

acmilan написа:Според мен е малко несериозно в разстояние на няколко дни с официално изявление да кажеш,че си тръгваш и после,че оставаш.Да се бяха разбрали още в Базел с Димитър Борисов и да не правят такива циркове.

Не могат да се разберат в Базел,защото по този начин само ще вдигнат напрежението в клуба,което и без това не е малко!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

arsenalko
Контакти:

Мнениеот arsenalko » 11 ное 2009 16:57

супер Любо остава и ще мачка наред

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 11 ное 2009 16:58

Момчета, както казах, радвам се за отбора ви, защото това е най-доброто за него! Нито злобея нито искам да влизам в конфликти!По-старите тук ме знаят, че не правя такива неща! Просто си изказвам мнението по темата, което мисля, че не е забранено и не виждам да съм дал повод да ме нападате! И спокойно ходя си на стадиона и определено не дебелея, мерси че си се загрижил за физическото ми състояние!
Дела трябват,а не думи!

Върни се в “Архив”