Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата - 3:1

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата

Мнениеот botevforever » 11 мар 2014 10:20

TristaNNN написа:
PetarBG написа:16:15 в работно време .До кога с тия безумни часове за игра не се мисли за тези които все още искат да ходят на мач.

Дотогава, докато ку*вата Бареков, тоя капут, е директорче на телевизията, която предава мача и в същото време освен на турците, е силно симпатизантче и на Ботев. Ония чернодрешков п****** в Събота се постара да останем без играчи, а капута се постара да останем и без публика утре...и да ми разправя после айдуката-патриот за огромното синьо море.

Викаш, щото ни симпатизира и затова този мач го е сложил в такъв час, в който Вие няма да можете да дойдете на стадиона, ама ние от Пловдив ще дойдем без проблеми? :mrgreen:
А чернодрешкото в събота се постара и ЦСКА да останат без играчи в мача с Вас, ама това го премълчаваш.
Това бутане, с което сте свикнали, не Ви позволява да видите как реално стоят нещата.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 мар 2014 10:49

botevforever написа:
TristaNNN написа:
PetarBG написа:16:15 в работно време .До кога с тия безумни часове за игра не се мисли за тези които все още искат да ходят на мач.

Дотогава, докато ку*вата Бареков, тоя капут, е директорче на телевизията, която предава мача и в същото време освен на турците, е силно симпатизантче и на Ботев. Ония чернодрешков п****** в Събота се постара да останем без играчи, а капута се постара да останем и без публика утре...и да ми разправя после айдуката-патриот за огромното синьо море.

Викаш, щото ни симпатизира и затова този мач го е сложил в такъв час, в който Вие няма да можете да дойдете на стадиона, ама ние от Пловдив ще дойдем без проблеми? :mrgreen:
А чернодрешкото в събота се постара и ЦСКА да останат без играчи в мача с Вас, ама това го премълчаваш.
Това бутане, с което сте свикнали, не Ви позволява да видите как реално стоят нещата.

Точно това викам! Все ми е тая за вас от Пловдив, интересува ме ситуацията в нашата градинка, а тя е, че този мач може да го вземем само на мускули и с "Ура". А без публика няма "Ура", което драстично намалява шансовете ни. Колкото до картоните, ти май в плоския си опит за заяждане забравяш, че приоритет за Левски в момента е купата и нищо друго! Кел файда, че красноармейците имат наказани за Събота, на практика следващото дерби не е от особено значение за нас. Утре е възловият мач и за него мислим!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 11 мар 2014 12:50

TristaNNN написа:...приоритет за Левски в момента е купата и нищо друго! Кел файда, че красноармейците имат наказани за Събота, на практика следващото дерби не е от особено значение за нас. Утре е възловият мач и за него мислим!

TristaNNN, предполагам, че не си бил достатъчно концентриран, когато си отговарял на колегата. Ако вече мачовете с ЦСКА не са от особено значение и за истинските привърженици, то "Левски" действително се превръща в посредствен отбор, забравящ историята си, без амбиции, без бъдеще...
За съжаление в подобно състояние отдавна са изпаднали ръководители, треньори, служители и почти всички футболисти.
Последна промяна от Живко6461 на 11 мар 2014 12:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 11 мар 2014 13:13

TristaNNN и tzvetan_tee, някой от Вас наистина ли си мисли, че картоните Ви бяха незаслужени?
Както, че при евентуално наказание с мач на празни трибуни, виновникът е съдията?
А относно мача Ви с цска и този с нас - навсякъде повтаряте, че за Вас най-важният мач винаги е бил този с цска, независимо за какво играете, и мачовете с нас не ги броите за важни.
Сега гледам - палачинката се е обърнала.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 мар 2014 13:57

Живко6461 написа:
TristaNNN написа:...приоритет за Левски в момента е купата и нищо друго! Кел файда, че красноармейците имат наказани за Събота, на практика следващото дерби не е от особено значение за нас. Утре е възловият мач и за него мислим!

TristaNNN, предполагам, че не си бил достатъчно концентриран, когато си отговарял на колегата. Ако вече мачовете с ЦСКА не са от особено значение и за истинските привърженици, то "Левски" действително се превръща в посредствен отбор, забравящ историята си, без амбиции, без бъдеще...
За съжаление в подобно състояние отдавна са изпаднали ръководители, треньори, служители и почти всички футболисти.

Имах предвид, че мачът с приятелките реално не ни дава възможност за пробив напред в турнир, защото, съгласи се, в първенството отдавна загубихме шансове за каквото и да е. А че дербито с приятелките си е голямата битка, спор няма. Пак ще си го изживеем или изстрадаме, но чисто емоционално.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 11 мар 2014 14:01

Голяма излагация е тоя час и нека после тая телевизия ми говори, че работи за благото на спорта и футбола. Видимо е, че заради разни чалгаджийски къртици, турски сериали и каквото там се сетиш още, спортът е на втора линия.
Колкото до мача, след ЦСКА се видя, че вече Левски има сили да играе прилично около 30мин футбол. Мъчен мач и утре и равен резултат като прогноза
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 мар 2014 14:16

botevforever написа:TristaNNN и tzvetan_tee, някой от Вас наистина ли си мисли, че картоните Ви бяха незаслужени?
Както, че при евентуално наказание с мач на празни трибуни, виновникът е съдията?
А относно мача Ви с цска и този с нас - навсякъде повтаряте, че за Вас най-важният мач винаги е бил този с цска, независимо за какво играете, и мачовете с нас не ги броите за важни.

Ами като отчетеш факта, че вече отупахме красноармейките за Купата, то на дневен ред идва Ботев. Да, мачът с приятелките е с изключителен заряд, но чисто стратегически сега на дневен ред стои срещата с жълтите. Според мен примесваш понятията вечен исторически съперник и краткосрочни приоритети. Колкото до картоните, много се изписа и изговори вече по тая тема...така че в Сряда излизаме и играем с които футболисти имаме в наличност, пък каквото сабя покаже!
[offtopic]

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 11 мар 2014 14:29

Група от 18 футболисти на Левски за двубоя от четвъртфиналите в турнира за Купата на България срещу Ботев (Пловдив). Мачът е утре от 16,15 часа на стадион "Георги Аспарухов": Горан Блажевич, Александър Любенов, Дъстли Мюлдер, Пламен Крумов, Орлин Старокин, Аймен Белаид, Павел Чмовш, Рикардо Нунеш, Мики Орачев, Даниел Димов, Кевин Брю, Рафаел Бастос, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Валери Божинов, Цветан Генков, Димитър Макриев, Кристовао Рамос.

http://www.sportal.bg/news.php?news=476968

Крумов нали е със счупена ръка, възможно ли е да играе толкова скоро ... ако играе ще много добра новина за нас.

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 11 мар 2014 14:31

twize написа:
Група от 18 футболисти на Левски за двубоя от четвъртфиналите в турнира за Купата на България срещу Ботев (Пловдив). Мачът е утре от 16,15 часа на стадион "Георги Аспарухов": Горан Блажевич, Александър Любенов, Дъстли Мюлдер, Пламен Крумов, Орлин Старокин, Аймен Белаид, Павел Чмовш, Рикардо Нунеш, Мики Орачев, Даниел Димов, Кевин Брю, Рафаел Бастос, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Валери Божинов, Цветан Генков, Димитър Макриев, Кристовао Рамос.

Крумов нали е със счупена ръка, възможно ли е да играе толкова скоро ... ако играе ще много добра новина за нас.

Не съм допрочел останалите новини ...

Счупилият костица на дясната ръка играч на Левски Пламен Крумов тренира наравно със своите съотборници днес. Това значи, че има вероятност бранителят да играе със специално направената му шина още срещу Ботев (Пловдив) утре, а освен това със сигурност ще е готов за мача с ЦСКА в събота. Пропусналият последните мачове поради травма Мирослав Иванов – Деко също е напълно готов и се очаква срещу “канарчетата” да играе. Наказаните със сигурност Станислав Ангелов, Владимир Гаджев и Ларсен Туре днес ще разберат техните санкции. Последният дори не тренира с отбора, тъй като замина за Франция. Той получи почивка от своите шефове, тъй като има личен ангажимент в родината си и се очаква утре вечер да се завърне в София. Антони Здравков вярва, че ще бъде наказан за един мач и Туре ще може да играе във вечното дерби още тази събота.

http://www.sportal.bg/news.php?news=476954

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 11 мар 2014 15:40

botevforever написа:TristaNNN и tzvetan_tee, някой от Вас наистина ли си мисли, че картоните Ви бяха незаслужени?

Нищо не се е обърнало, гений. Вкарай малко мисъл преди да дращиш тук. За нас не е важен мача с отбора Ботев, а 1/4-финала за Купата на България. Така по-ясно ли ти става? Който и да беше на ваше място щеше да е същото положение.

Върни се в “Левски”