grasiani написа:ARSEEENAL написа:Много се учудвам, че все още имало МАЗОХИСТИ които се изтезават сами гледайки “Пред банята“?!?!?!
Откакто нагласиха тоталното недоразумение–Бобчето Касабов, всеки нормален човек би трябвало да си “спаси“ ушите и очите немедлено!Все пак само те са ни за цял живот,и точно за Бобито да ги хабим–NEVER!!!
Даже и този коментар не заслужаваше, ама от човешка гледна точка поне да се “спаси“ някой друг съфорумец пак си е нещо!Аз заради него не гледам испанското и немското по ТВ+ и Евроспорт 2!Понятие си нямам как тези частни медии си подбират коментатори, но като знам къде живеем..................
С тоя тъп коментар ми е ясно колко разбираш от футбол,що щеш тука бягай в бг.мама да си коментираш.Колко малоумен трябва да си да правиш подобни заключения, предполагам доста .
Що бе Умньо, къв ти е проблема на теб!?!Нали всеки има право да харесва или не дадена личност?!?Аз си казвам моето мнение, което ЯВНО на теб нещо не ти допада, защо ли?Аз подозирам, че причината е в това, че и двамцата с него сигурно сте фенове на Лефскито, и тази голяма любофф към “отбора на народа“ явно ви прави почти едно цяло.

Вместо да ми даваш оценки и да ме пращаш там където явно си бил и може би все още си, можеше поне малко да се обосновеш с “компетентната“ си оценка!
Иначе аз нямам нищо против да си обожаваш Бобчо, не ми пречи, просто не ми давай ти оценки за умствения ми багаж и за познанията ми за футбол, аз не съм публична личност и имам право да си кажа мнението за човек който се изявява в публичното пространство, а това, че на теб не ти харесва моето мнение за него си е само твой проблем и с нищо не ме ангажира.
Хайде, аз отивам......в бг.мама.