XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи) 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи)

Мнениеот Кировец » 11 мар 2014 10:36

Red Warrior написа:
Кировец написа:Няма да мога да гледам мача - нито на стадиона, нито по ТВ... :( :( :(

Защо, да не отиваш в планината? :?

Професионален ангажимент...Нямам право на отсъствие от заниманието.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 11 мар 2014 10:37

Май нямаме съдия със здрави топки да свири този мач . Според мен през последните 10 години имаше едно истинско и здраво дерби и то беше на Герена (резултата си го знаят армейците) . И все пак не винаги по-добрия побеждава в това дерби и няма да ме учуди ако Левски бият :)
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 мар 2014 10:38

Empty написа:Вече няколко пъти Силва ни измъква от батака, ако пак не започне титуляр ще е много тъп ход.На върха на атаката, както някои отбелязаха може да играе Марто, човек, който знаем, че може да вкарва голове.Мъчихме -Кировски, португалското менте, Сидибе...сега Косоко и Ди Вани(нямаме още големи наблюдения за него, но в такъв мач-не)..не става.

Вероятно и за Нюаджи така си мислел, като за Ди Вани. :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 мар 2014 10:41

Според Сун Дзъ битките срещу един и същи съперник трябва да са с изненадващи ходове и всеки път с различна стратегия.
В този ред на мисли наложителните промени в нашия отбор с напълно непознати лица като Съни и Ди Вани, Здравко Илиев, Силва или Маркович може да ни бъде от полза. :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 мар 2014 15:41

Не мисля, че трябва да разчитаме в дербито на Ди Вани. Първо не съм напълно убеден в качествата му и второ - в този мач ни трябва човек, който знае за какво става въпрос. Според мен трябва да започнем на върха на атаката с Бадема, или с Марто.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 11 мар 2014 18:15

Тони Силва ще ги развинтва по крилото,а Марто Петров ще ги накаже 1-0.Само ЦСКА :)
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 мар 2014 19:11

Ко става с това време е вече сряда почти.. абе ако има 38 кръга все с рогата да играем няма да ми омръзнат! :lol:
Стойчо мисля, че отново ще заложи като жокер пускането на Силва, предстой да видим!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 мар 2014 20:34

Teo написа:Ко става с това време е вече сряда почти.. абе ако има 38 кръга все с рогата да играем няма да ми омръзнат! :lol:
Стойчо мисля, че отново ще заложи като жокер пускането на Силва, предстой да видим!

По-скоро ще спази традицията да пуска Силва след 60-та минута. Докато му връзва по този начин не трябва да се променя състава. Пък е и доста млад още, може да прегори. Най-малкото ще го наритат в първите минути както правеха с Карачанаков.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 11 мар 2014 21:21

Изображение

ВСИЧКИ НА КРАВАЙ!
СЪБОТА-15 МАРТ-13 ЧАСА!

Армейци,
Точно седмица след невероятните емоции, които изживяхме, отново е време за дерби. Сега е моментът да затвърдим нашата доминация по трибуните, давайки 90 минути всичко от себе си. Нека бъдем още по-многобройни, за да помогнем на ЦСКА София да постигне нова победа над "отбора на ДС", с която да удължим агонията на "децата на Батков". Миналата събота вече показахме, че когато отбор и публика са едно цяло, нищо не може да спре ЦСКА. И тази събота - всички като един. В името на ЦСКА!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 мар 2014 22:57

Събирайте приятели, такива който са спрели да ходят и ги навивайте, запалете отново искрата в тях :idea:
Пълен сектор Г и да размажем сектор филмар - отново!

Върни се в “ЦСКА”