ЦСКА ще съди Крум Савов и Тодор Кирков
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА ще съди Крум Савов и Тодор Кирков
Добре де, наистина какво е станало. Рових, но не можах да разбера наистина за какво става въпрос. Ако нещо са сбъркали да ги съдят няма лошо, ама специално на Сашо Апашо аз никакво доверие му нямам. Без лоши чувства, просто лично мнение.
Внаги като се иска справка от държавна институция, копие от нея остава в технхия архив. Много лесно могат да се съпоставят двете указания.
НЕ виждам как може Агенцията да сгреши при положение, че от 7-8 месеца се управлява ор Венци Спиридонов, който беше лично поканен от министърката на правосъдието Зианида, която е назначена от БСП, с които Лупи е дупе и гащи:) Така че нека да видим как ще се развия това. Може наистин ада има грешка и така ще се предпазат много хора от набутване.
А все пак Лупи вече каза, че някои хора за направили по 100-ина хиляди лева печалба само за наяколко дни, защото са си купили акции по 2 лв, а сега могат да ги продадат по 4 лв.тук:
http://www.sportal.bg/news.php?news=476716
НЕ виждам как може Агенцията да сгреши при положение, че от 7-8 месеца се управлява ор Венци Спиридонов, който беше лично поканен от министърката на правосъдието Зианида, която е назначена от БСП, с които Лупи е дупе и гащи:) Така че нека да видим как ще се развия това. Може наистин ада има грешка и така ще се предпазат много хора от набутване.
А все пак Лупи вече каза, че някои хора за направили по 100-ина хиляди лева печалба само за наяколко дни, защото са си купили акции по 2 лв, а сега могат да ги продадат по 4 лв.тук:
http://www.sportal.bg/news.php?news=476716
Интериорни врати - Врати хармоника
sin_fen написа:Добре де, наистина какво е станало. Рових, но не можах да разбера наистина за какво става въпрос. Ако нещо са сбъркали да ги съдят няма лошо, ама специално на Сашо Апашо аз никакво доверие му нямам. Без лоши чувства, просто лично мнение.
http://www.sportal.bg/news.php?news=476875
[center][/center]http://www.youtube.com/watch?v=97Huj2QXmSM
И все пак в становището от 6.12.2013 пише че има разминаване в обявения брой акции които притежава Лупи и реалния.391166 обявени при 195583 или точно 2 към 1.Също се обявяваше че Лупи е купил акциите за по 2 лева но те са му джиросани по 1.Надявам се все пак че нещата вече са оправени защото вече един път ни отказваха разрешение за нови акции докато не оправим някакви разминавания.
Червени Воини написа:daniel875 написа:Янис Зику написа:daniel875 написа:Младежи, аз съм приятно изненадан от слабия ЦСКА в последния мач. Мислих, че сте доста по - силен отбор. Този път ще ви победим, въпреки Здравков. Този отбор, ако бъде оставен да играе, ще изглежда по - добре. Сухият представа си няма от футбол.
И ти.
Лупи ви крои шапка, но повечето май не схващате. Няма да има Европа нито за вас, нито за нас. Ние няма да се класираме, а вас ще ви набута Томов. Толкова ли не го разбрахте?
ай млъквай те ле ()-ки![]()
кво ви пука?
Друго е да се дерем за първото място. Тези дербита не струват. На мен ми пука от гледна точка на това, че когато ЦСКА е слаб, "Левски" задължително също е слаб. Иска ми се да виждам по - добър "син" отбор, а това означава и вие да бъдете по - силни. Засега Томов и Батков смело вървят в посока към ликвидиране на най - обичаните отбори у нас.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Daniel Levski написа:Другото което е истина акции се издават срещу актив, какво притежава цска лупи знаме. Просто ви подготвя поредната шашма. И като изхарчи парите от акциите какво ?
Щом КФН даде зелена светлина значите акциите не са кухи! КФН е една от малкото истински и добре работещи органи в България
Стреляне в тъмното. Пропуските са отстранени и за това одавна каза Тодоров. Различията дойдоха от стойноста на акциите при набиране на капитала за довнасяне. Разликата между записания и внесения капитал. /Врътка от титаново време/. Акции по 2 лв. тряваше да се запишат по номиналната стойност от 1 лв за да се спази съотношението на капитала. 396166/2 = 195583. Но понеже са прости и боси в тази материя за тях няма разлика от това да притежаваш акции и да притежаваш дялове. Сложно е за обяснение и разбиране. Още повече от тъпанари и прости момченца като Крум, Кирков, Бакърджиев и сие. Добре,че в КФН работят грамотни финансисти. Аман от тъпанари с претенции......същите мишки като специалиста по спортно право с два семестъра зад гърба си и 33000 оборот за цялата 2013 година на великата Градев Спорт ЕООД.
за това върнаха проспекта преди време, претоплена манджа ама вече не валидна, плащат им на тези за да серат
за това върнаха проспекта преди време, претоплена манджа ама вече не валидна, плащат им на тези за да серат
И аз гледах новините по БТВ, Кирката сведе новината със широка усмивка, дали, ако го осъдят за разпространение на невярна и-я от ефира и го уволнят от телевизията, ще е толкова усмихнат
. Предстои да видим

- Daniel Levski
- Контакти:
1242 написа:Daniel Levski написа:Другото което е истина акции се издават срещу актив, какво притежава цска лупи знаме. Просто ви подготвя поредната шашма. И като изхарчи парите от акциите какво ?
Щом КФН даде зелена светлина значите акциите не са кухи! КФН е една от малкото истински и добре работещи органи в България
Знаеш ли на колко АДСИЦ са дали зелена светлина при акция по 2 лева, сега е 0,05 лева. Това е типично Гръцки модел на пирамида.
- Red Warrior
- Контакти:
Крайно време е Тошко Комисионната и Крум Плазмодия да бъдат осъдени за клевета! Ще ми е интересна реакцията на БТВ, дали ще държат на работа доказани клеветници от българския съд.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост