Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

1242
Контакти:

Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Мнениеот 1242 » 11 мар 2014 00:33

BadBoy написа:
1242 написа:Общо взето имам и чисто инвестиционна цел това със акциите. Аз лично имам приятел, който ще си купи акции за 25 000 лева, само за да ги продаде след няколко месеца за по над 5 лева, а този човек не нито ЦСКА, нито нищо, един от най-големите финансисти е в България, и просто вижда начин как да си изкара пари с това, което не е лошо. А и той ми каза, че при публично АД, е почти невъзможно да се отклонят средства, т.е. няма шанс томов да отклони пари, най-малкото на 3 месеца ще дава публичен отчет, а и всеки акционер и със една акция има право по всяко време да изисква всякаква информация за АД. Така, че това със акциите е монго силен ход на ЦСКА, и няма нужда злоба!

:lol: Добре, прочети отново подчертаното.
Утре Томов като определи годишна такса от 100 лв, какво правим?

Пич нали на всеки акционер са гарантирани правата, и се пазят. Отделно и много адвокати и финансисти ще си купят акции, които ще знаят как се чете финансов отчет и документите, които ще са обществен достъп. Написах почти, защото има един начин други фирми да фактурират неща, които не са направени в дейтвителност и да се делят парите после, то това е кошкарство и веднага ще се хваща от акционерите.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 11 мар 2014 00:36

Смешното в случия е че само фенове на отбора от подуене, агитират колко много ще се набутаме... СМЕШНИИИииии :lol:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 11 мар 2014 00:37

BadBoy написа:Не бе, никой не скача, просто това няма да спаси клуба ЦСКА, защото за него ежегодно трябват едно 10 милиона лева за нормално съществуване. След като бъдат продадени тези акции и парите изхарчени след това, кой ще дава пари?

Трябват, но може и със 6-7, Литекс е с 4! Отделно има приходи, и ако се управлява, както трябва със един спонсор може да се издържа.
Другото на първото общо събрание, след като АД стане публично, може да се промени устава, да се направи така, че да има президент, който да пурвалява с мандат 5 или 7 години, и тогава примерно кандатира се човек Х с пари, избират го и го управлява, има имиджа на собстевник, всичко зависи от него, има време да си избие инвестицията си, но не се бръква с 8 цифрена сума за акциите! така че и това може да стане!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 мар 2014 00:39

Няма да се набутате, но и няма да помогнете трайно на ЦСКА
Същата работа е всеки един от вас да дари съответната сума по сметка на отбора, това че ще имаш някаква хартия е все тая. Вие феновете на ЦСКА, какво решение искате, временно или постоянно?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 11 мар 2014 00:40

Червени Воини написа:Смешното в случия е че само фенове на отбора от подуене, агитират колко много ще се набутаме... СМЕШНИИИииии :lol:

Проблема е монго по глобален. Знаете ли, че в САЩ и западна европа 65 % от населението са акционери, и затова са толкова пред нас, тук се почва томов ще ви вземе 30 лева и ще избяга, ема няма как да стане, няма как да имаме висок БВП, и всичко ,ако не стоят парите в буркани :lol:
но трябваше да казвате колок, а не да се парвите на финансисти!

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 11 мар 2014 00:41

BadBoy написа:Няма да се набутате, но и няма да помогнете трайно на ЦСКА
Същата работа е всеки един от вас да дари съответната сума по сметка на отбора, това че ще имаш някаква хартия е все тая. Вие феновете на ЦСКА, какво решение искате, временно или постоянно?

Това е постояннот, защото тип Домусчиев, Батков или Божков е временно, защото първия ще го гръмнат и лудогорец свършва, Батков сменя се властта и той го духа, въпреки, че се пробва и ББ да е партия, ама не му стигна времето :) , а третия реши да продаде титла или реши, че не му кеф и край.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 мар 2014 00:42

1242 написа:
Tommi написа:
1242 написа:Общо взето имам и чисто инвестиционна цел това със акциите. Аз лично имам приятел, който ще си купи акции за 25 000 лева, само за да ги продаде след няколко месеца за по над 5 лева, а този човек не нито ЦСКА, нито нищо, един от най-големите финансисти е в България, и просто вижда начин как да си изкара пари с това, което не е лошо. А и той ми каза, че при публично АД, е почти невъзможно да се отклонят средства, т.е. няма шанс томов да отклони пари, най-малкото на 3 месеца ще дава публичен отчет, а и всеки акционер и със една акция има право по всяко време да изисква всякаква информация за АД. Така, че това със акциите е монго силен ход на ЦСКА, и няма нужда злоба!

На твоя приятел му отидоха парите... :( Но той си знае. Аз лично бих ги чакал да паднат на 30 с`тинки и тогава да си взема някоя акция. :mrgreen:
И да знаеш, че пари винаги могат да се отклонят, каквото ще да е дружеството.
Между другото, Хитрият вълк има опит със задължителните финансови отчети. :) В близкото минало чак спираха търговията с акциите на Кремиковци на борсата, заради непредадени отчети. :mrgreen:

Как ще стане това бе човек? НА първи август емил данчев си купува акции по 2 лева и това когато нямаше топки на армията :shock: :shock: играха със старата екипировка и т.н., реалната цена е 5 лева, и се пускат за 3, за ди си купят и обикновенните ххора, за да може да стане истинско публично дружество, и за да може при преговори със рекламодатели, да може да се преговаря по лесно, но също така и да се направи спекула на вторичния пазар, за да се изкарат пари, от хората, които ще инвестират в него!

Реалната цена била 5 лв. :lol: :lol: ОК, само мога да пожелая успех в спекулирането. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 мар 2014 00:44

1242 един елементарен въпрос, в света има вероятно над 3000 футболни отбора, колко от тях работят на принципа, който Томов иска да прокара в ЦСКА?
1242 написа:

Това е постояннот, защото тип Домусчиев, Батков или Божков е временно, защото първия ще го гръмнат и лудогорец свършва, Батков сменя се властта и той го духа, въпреки, че се пробва и ББ да е партия, ама не му стигна времето :) , а третия реши да продаде титла или реши, че не му кеф и край.

Въртиш и сучеш и неказваш ЦСКА, как ще формира бюджет от едни 10 милиона лева за да може да функционира нормално?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 мар 2014 00:46

1242 написа:
CTAHKO написа:

И е така, и не е така, ама сега не ми се обяснява 8-) Само ще те посъветвам преди да си купиш акции, добре да прочетеш устава и документите около АД-то. Иначе за твоя приятел, както може да ги продаде за 5 лева след 3 месеца, така може да ги продаде и за 50 стотинки след един месец.Гаранция никаква.

Той никога не играе, ако не е сигурно. Винаги има риск, но той ми обясни, че това от финансово гледна точка е една от най-сигурните инвестиции. И ще ви кажа защо! ОБщо взето има повече хора, които искат акции, от тия които ще бъдат пуснати, и и веднага пазара ще покачи пазара, ако не веднага, то при няколко силни резултата, приперно мач като този преди години с Динамо Москва, или с Левски от тази есен, акциите ще скочат и той в кратък срок (една година ще излезе на солидна печалба). Дори и това да не стане, което е малко вероятно за отбор като ЦСКА да не запише няколко надъхващи масите победи, има вариянт да се появи голям играч, който да почне да изкупува акциите на по-малките акционери. Т.е. има на къде да разте цената.. а той ми каза представи си лятото ЦСКА е завършил силно плейофите, ще играе в европа, ГГ реши отново да направи опит да купи отбора, т.е. всичко се е случило, каква ще е цената тогава.... общо взето хората, които се занимав със финансови пазари го оценяват всичко това..

Паднах от стола, като прочетох първите две изречения. :lol: Престъпление е да се говори, че акциите на ЦСКА са едни от най-сигурните.
А ако победите в мачовете носеха скок на цената, щеше да много хубаво, ама не е баш така.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 11 мар 2014 00:48

BadBoy написа:1242 един елементарен въпрос, в света има вероятно над 3000 футболни отбора, колко от тях работят на принципа, който Томов иска да прокара в ЦСКА?
1242 написа:

Въртиш и сучеш и неказваш ЦСКА, как ще формира бюджет от едни 10 милиона лева за да може да функционира нормално?

Добре бе защо трябва да е 10 милиона ? Литекс как фунцинират нормално без 10 милиона? Не въртя нищо. Това с акциите е първата стъпка, после трябва правилен мениджмънт. Давам ти премер за това Литекс с 4милиона стана два пъти шампион, а тогава Черномерец имах 10 милиона и играха интертото!
Другото за трите хиляди отбора не знам! Повечот отбори с голяма фенска маса се управляват така.

Върни се в “ЦСКА”