Левски-Ботев Пд 3-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Левски-Ботев Пд 1/4 финал купа на България

Мнениеот Кировец » 10 мар 2014 14:55

mistreated написа:За мен ще бъде чудо, ако Ботев не победи абсолютно несъстоятелния син отбор, който за капак ще бъде лишен и от трима титуляри. Все пак отварям една скоба, че канарите играят изключително страхливо в София и като нищо могат да се бият сами.

Хамзата и Доре не са от тази порода. Заеби. Играят ли заедно в схемата на Мърчо головете са гарантирани. Притеснително е в защитния план на Ботевъ. Спрокел не прави добър тандем с другия централен бранител - поне от първото срещу Локо Сф останах с такова впечатление, но не вярвам да пуснат повече от един гол, ако въобще Божи86 успее да уцели топката. :lol:

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 10 мар 2014 16:45

Като чета коментарите тук, имам чувството, че в сряда ще ни гостува не Ботев Пд, а Барселона. И разбира се само съдията и конспирацията ще са причина ако резонния разгром не се състои.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 мар 2014 16:48

Popokatepetal написа:Като чета коментарите тук, имам чувството, че в сряда ще ни гостува не Ботев Пд, а Барселона. И разбира се само съдията и конспирацията ще са причина ако резонния разгром не се състои.

То не е нужно да ви гостува Барселона, просто защото вие не сте Ман. Сити (примерно). Като играете на нивото на Черноморец, нормално е Ботев да ви победи.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Yellow_blood
Контакти:

Мнениеот Yellow_blood » 10 мар 2014 18:32

Победа за Ботев! Всичко друго е илюзия.
Някои оставят нещо след себе си само когато клекнат.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 10 мар 2014 19:13

bulgaro написа:Прогноза: 2/3 - 0 и реанимираме отбора на Народната милиция. Стоилов няма топки за да се надяваме на нещо повече от почетна загуба в Подуене и боево нулево реми в Коматево.

Абе на теб май целия свят ти е крив.Ако не стане така както твърдиш,ще имаш ли доблестта да се извиниш?
По темата: мача няма да е лесен,защото Левски са жестоко ранени,а за тях това е мача на сезона и ще са мобилизирани не на 100,а на 1000%. И все пак очаквам победа-1:2.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 10 мар 2014 22:13

mistreated написа:За мен ще бъде чудо, ако Ботев не победи абсолютно несъстоятелния син отбор, който за капак ще бъде лишен и от трима титуляри. Все пак отварям една скоба, че канарите играят изключително страхливо в София и като нищо могат да се бият сами.

От четирима. Тримата изгонени и Крумов.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 10 мар 2014 22:24

Кировец написа:

Хамзата и Доре не са от тази порода. Заеби. Играят ли заедно в схемата на Мърчо головете са гарантирани. Притеснително е в защитния план на Ботевъ. Спрокел не прави добър тандем с другия централен бранител - поне от първото срещу Локо Сф останах с такова впечатление, но не вярвам да пуснат повече от един гол, ако въобще Божи86 успее да уцели топката. :lol:

Едва ли ще пуснем повече от един, ако ли изобщо. Освен ако не изгонят 1-2 от нашите. Спрокел вече играе 2 мача в тази формация, да, виждат се пукнатини, но "Левски" вече нямат Родригес, дори и Туре ще липсва. А в синята защита се завръща "голямата надежда" Чмовш. Сините колеги много си го обичат, и обичат да наричат Сивард "тролей". Ако Спрокел е "тролей", то Чмовш е четириосен тролей с две ремаркета 8-) Притеснява ме само това, че в някои мачове, ей така, изведнъж, Мъри решава да затваря и да руши (повече нашата) игра с атомния разрушител Сърмов. Ако реши да ни окопава, след 80 минути мятане на камъни по нашата врата, все някой може да влезе. Като на злощастния мач в София м. г. Мисля обаче, че този път няма да го направи. А и имаме футболисти за две атомни нападения, сигурен съм, че ще вкараме повече, отколкото ще получим. Не знам дали "сините" изобщо са в състояние да вкарат.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 11 мар 2014 00:38

Срещу по-отворени отбори се получава играта но с бетон и накъсвания става трудно,победа с един гол разлика.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 11 мар 2014 10:05

Две победи за Ботев в София и Пловдив с по 2:1.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Klaus
Контакти:

Мнениеот Klaus » 11 мар 2014 12:22

Играят два от любимите ми български отбори. Нека стане хубав мач, здраво да се захапят и по-добрият да победи.
Любими отбори: Волфсбург, Рома, Уулвърхемптън, Левски, Ботев и ЦСКА
Любими футболисти: Луис Суарез и Пепе
Най обичам: Карълайн.

Върни се в “Ботев”