Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

1242
Контакти:

Re: Акции?

Мнениеот 1242 » 10 мар 2014 23:55

daniel875 написа:
Владо_ЦСКА написа:Чакам да излязат и със сигурност ще си взема. Няма да питам къде ще отидат парите. Ще го направя от любов към отбора. За сега, все още не знам колко.
А за коментарите на сините, имам само един коментар и аз...
Колко много идиоти, а колко малко патрони 8-)

Стига с тази любов! Едно време наистина можеше да се говори за подобно нещо към футболните клубове. Днес народът е беден, каква ти любов?!

За любовта си всеки ще намери пари, а и не става въпрос за хиляди лева, всеки от вас може да отдели 100-200 лева или 30 лева, но ще бъде част от нещо голямо, все пак ще имаш постоянно информация за любимия си отбор!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 10 мар 2014 23:55

1242 написа:
galin56 написа:Според мен със тия акции нищо няма да се постигне. Както каза Кирил Домусчиев не е реално просто Стойчо да взима 50 000лв заплата а сина му 20. Не е реално да се взимат играчи като Тибони на 15 000 евро заплата и да са изиграли 2-3 мача и са се представили в тях на селско ниво. В същото време на Панчарево се срути някаква постройка, в която за огромно щастие нямаше деца по това време.
А и тези пари не трябва да са еднократни, те с тези разходи, които имат им трябват пари ако не всеки месец то поне веднъж годишно. Едва ли много фенове ще са съгласни да дават по 500-600лв всяка година и те да ходят за хора като Тибони и Косоко.

Вече заплатите в ЦСКА са нормални. Не виждам някаква голяма заплата! Не може със 500 лева да искаш да си първи!

Ами ако е така, браво, това е път в правилната посока. Последния път излезнаха в медиите с: "Възнаграждението на треньора е точно 43 721 лева, а на сина му 10 000лв."
За мен това е нереално. Не става и с 500 лв, но не става и така.

1242
Контакти:

Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Мнениеот 1242 » 11 мар 2014 00:00

Общо взето имам и чисто инвестиционна цел това със акциите. Аз лично имам приятел, който ще си купи акции за 25 000 лева, само за да ги продаде след няколко месеца за по над 5 лева, а този човек не нито ЦСКА, нито нищо, един от най-големите финансисти е в България, и просто вижда начин как да си изкара пари с това, което не е лошо. А и той ми каза, че при публично АД, е почти невъзможно да се отклонят средства, т.е. няма шанс томов да отклони пари, най-малкото на 3 месеца ще дава публичен отчет, а и всеки акционер и със една акция има право по всяко време да изисква всякаква информация за АД. Така, че това със акциите е монго силен ход на ЦСКА, и няма нужда злоба!

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 11 мар 2014 00:02

galin56 написа:
1242 написа:
galin56 написа:Според мен със тия акции нищо няма да се постигне. Както каза Кирил Домусчиев не е реално просто Стойчо да взима 50 000лв заплата а сина му 20. Не е реално да се взимат играчи като Тибони на 15 000 евро заплата и да са изиграли 2-3 мача и са се представили в тях на селско ниво. В същото време на Панчарево се срути някаква постройка, в която за огромно щастие нямаше деца по това време.
А и тези пари не трябва да са еднократни, те с тези разходи, които имат им трябват пари ако не всеки месец то поне веднъж годишно. Едва ли много фенове ще са съгласни да дават по 500-600лв всяка година и те да ходят за хора като Тибони и Косоко.

Вече заплатите в ЦСКА са нормални. Не виждам някаква голяма заплата! Не може със 500 лева да искаш да си първи!

Ами ако е така, браво, това е път в правилната посока. Последния път излезнаха в медиите с: "Възнаграждението на треньора е точно 43 721 лева, а на сина му 10 000лв."
За мен това е нереално. Не става и с 500 лв, но не става и така.

10 000 за отбор, който исак да е шампион е нормално според мен, и все пак треньор със сериозна визитка...

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 11 мар 2014 00:03

Някой модератор ще добави ли и анкета, защото не знам как, или не мога?

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 11 мар 2014 00:05

daniel875 написа:Слушай, младежо, едно време бях много голям привърженик на "Левски", но след 1989 година получават футболистите незаслужено повече от мен. С какво са повече? С какво? Като добавя неясния произход на тези пари, мисля, че съм ясен.
Не всеки става за ръководител. Хора като Батков и Томов имат място в затвора. Какво сте се заяли за Домусчиев не знам. Човекът прави нещо велико.
За мен съвсем скоро Томов ще изпере поредната голяма сума чрез далавера и ще останете с пръст в устата за жалост.

Защо мислиш, че е незаслужено и с какво ти заслужаваш повече? Първо ми отговори на двата въпроса, а после ще си продължим разговора.
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 мар 2014 00:06

1242 написа:Общо взето имам и чисто инвестиционна цел това със акциите. Аз лично имам приятел, който ще си купи акции за 25 000 лева, само за да ги продаде след няколко месеца за по над 5 лева, а този човек не нито ЦСКА, нито нищо, един от най-големите финансисти е в България, и просто вижда начин как да си изкара пари с това, което не е лошо. А и той ми каза, че при публично АД, е почти невъзможно да се отклонят средства, т.е. няма шанс томов да отклони пари, най-малкото на 3 месеца ще дава публичен отчет, а и всеки акционер и със една акция има право по всяко време да изисква всякаква информация за АД. Така, че това със акциите е монго силен ход на ЦСКА, и няма нужда злоба!

:lol: Добре, прочети отново подчертаното.
Утре Томов като определи годишна такса от 100 лв, какво правим?
Последна промяна от BadBoy на 11 мар 2014 00:07, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 11 мар 2014 00:06

Предлагам,Левскарите да изкупим акциите и да ги подарим на Емил :lol: :lol: :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 11 мар 2014 00:07

plamenst7 написа:Аз нещо не схващам целта на занятието, освен да се закърпи положението за момента. След време, когато пак ще трябват пари, а акциите са вече разпродадени, от къде ще се финансира този отбор? Може би всеки който притежава акции ще продължи да заделя средства като собственик на клуба вече. Едва ли!

На този въпрос си отговорете и ще ви чине мерака.

iliyan

Мнениеот iliyan » 11 мар 2014 00:08

daniel875 написа:Слушай, младежо, едно време бях много голям привърженик на "Левски", но след 1989 година получават футболистите незаслужено повече от мен. С какво са повече? С какво? Като добавя неясния произход на тези пари, мисля, че съм ясен.
Не всеки става за ръководител. Хора като Батков и Томов имат място в затвора. Какво сте се заяли за Домусчиев не знам. Човекът прави нещо велико.
За мен съвсем скоро Томов ще изпере поредната голяма сума чрез далавера и ще останете с пръст в устата за жалост.

И какво прави Кирето според теб ?! Краде от БМФ и прави имидж с Лудогорец ! С какво е по-различен от Батков и Томов а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “ЦСКА”