Посещаемост на български мачове
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Посещаемост на български мачове
В Северна България винаги е била много по слаба посешаемостта
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
ralka_levskarka написа: Само едните ще са да, кой ли пък българин иска да види играчи като Кейта, Матийо, Перейра, Фегули.. Не си мислете, че българският гражданин е прост, не всички имаме възможност да отидем в Испания, за да ги гледаме.
Фегули? Какъв е тоя? Кейта е известен, че е играл в Барселона ама останалите... Кажи, че искат да гледат Валенсия ама да ми изброяваш някакви анонимници, като едва ли не звездите на европейския футбол. Бяхте фенове на Лацио, сега "прилепи" ли ставате?
- ralka_levskarka
- Контакти:
balgarin написа:ralka_levskarka написа: Само едните ще са да, кой ли пък българин иска да види играчи като Кейта, Матийо, Перейра, Фегули.. Не си мислете, че българският гражданин е прост, не всички имаме възможност да отидем в Испания, за да ги гледаме.
Фегули? Какъв е тоя? Кейта е известен, че е играл в Барселона ама останалите... Кажи, че искат да гледат Валенсия ама да ми изброяваш някакви анонимници, като едва ли не звездите на европейския футбол. Бяхте фенове на Лацио, сега "прилепи" ли ставате?
Като на малоумни трябва да ви се обяснява, че наистина има хора, които са фенове на Лацио и дори ходят на мачовете им в Италия.
На мен от Италия Лацио не ми е любим отбор, а прилепче не знам кой ще става, харесвам Барселона.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:balgarin написа:ralka_levskarka написа: Само едните ще са да, кой ли пък българин иска да види играчи като Кейта, Матийо, Перейра, Фегули.. Не си мислете, че българският гражданин е прост, не всички имаме възможност да отидем в Испания, за да ги гледаме.
Като на малоумни трябва да ви се обяснява, че наистина има хора, които са фенове на Лацио и дори ходят на мачовете им в Италия.
На мен от Италия Лацио не ми е любим отбор, а прилепче не знам кой ще става, харесвам Барселона.
Може да си Ралка ама много си малка да ми обясняваш комплексарското отношение на част от феновете ви. Грозотията на български стадион, българи да викат на българи "турци сте" няма нужда от обяснения. Всеки сам си прави изводите.
- ralka_levskarka
- Контакти:
balgarin написа:ralka_levskarka написа:balgarin написа:ralka_levskarka написа: Само едните ще са да, кой ли пък българин иска да види играчи като Кейта, Матийо, Перейра, Фегули.. Не си мислете, че българският гражданин е прост, не всички имаме възможност да отидем в Испания, за да ги гледаме.
Може да си Ралка ама много си малка да ми обясняваш комплексарското отношение на част от феновете ви. Грозотията на български стадион, българи да викат на българи "турци сте" няма нужда от обяснения. Всеки сам си прави изводите.
То пък защото като викаш КЗЛ или като пускаш заря срещу български отбор има обяснение.

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Avrameca написа:За пародоята ставаща по терените в "А" група и тази публика е много.
oldcapital написа:stan9 написа:oldcapital написа:stan9 написа:Отпуснатите 2000 билета за мача за феновете на Локо Г.О.бяха продадени,така че не мислете,е имало само търновски фенове.А и честно казано мачът си заслужаваше,за разлика от Литекс-Лудогорец
Ако не ви ги раздаваха безплатно из цяла Горна Оряховица колко хора щяхте да сте,бе,я кажи...
Как безплатно бе,и пари ни даваха даже само и само да ги вземем
Моля ти се,ГО е близо,всичко се знаевсе пак не забравяй,че 80 % работят в Търново и така...да не качвам снимката на гл.секретар на МВР в публиката ви от мача вчера,че човека се е постарал-за всяко село до ГО безплатен автобус
Безплатни автобуси - да,все пак сме ОФК и общината е поела разхода.Ний сме бедни хорица,не сме Парижани

Там е работата, не бяха общинските автобуси, а на главния секретар на МВР, който беше в агитката ви. Чак и хвалебствени репортажи в стил бай Тошо имаше за него по телевизията на ДПС. Все пак това са полицаи и интелекта им не е на някакво междупланетарно ниво. С тия снимки на полицайчето ви и поръчковите репортажи, който не знаеше вече и той разбра че сте отбор на МВР в момента и цялата организация на клуба, напъните ви за Б група, извозването с автобусите от контрапротестите от селата за дербито, раздаването по заводите на безплатни билети и подсещане, че е хубаво да отидат хората на мача ви и иигра много лоша шега. Толкова глупаво да покажеш, че си отбора на ушев, при положение, че всички фенове го мразят никой не очаквше. Наистина, както говорехте преди мача, точно същото се случи - невиждана за България хореография - чичко ушев в сектора на Локо, обграден от туристи събирани от околията от партийните организации на БСП и ДПС.
donchovt написа:Там е работата, не бяха общинските автобуси, а на главния секретар на МВР, който беше в агитката ви. Чак и хвалебствени репортажи в стил бай Тошо имаше за него по телевизията на ДПС. Все пак това са полицаи и интелекта им не е на някакво междупланетарно ниво. С тия снимки на полицайчето ви и поръчковите репортажи, който не знаеше вече и той разбра че сте отбор на МВР в момента и цялата организация на клуба, напъните ви за Б група, извозването с автобусите от контрапротестите от селата за дербито, раздаването по заводите на безплатни билети и подсещане, че е хубаво да отидат хората на мача ви и иигра много лоша шега. Толкова глупаво да покажеш, че си отбора на ушев, при положение, че всички фенове го мразят никой не очаквше. Наистина, както говорехте преди мача, точно същото се случи - невиждана за България хореография - чичко ушев в сектора на Локо, обграден от туристи събирани от околията от партийните организации на БСП и ДПС.
Ужас! Как успя да разкриеш всичко?!
Цяла Горна Оряховица толкова дни пазеше конспирацията в дълбока тайна, но... Тии... ти... добър си!

Върни се в “Футбол - България”