Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот JACKO » 09 мар 2014 11:40

subzero написа:Странни хора сте....
Нормално е в Разград да няма безплатен транспорт и билети. Момента е такъв,че и 100 лв. да е ходенето на мач, ще идете. Но как да иде непредубедения бургазлия. :roll: Та той не ходи на нашия стадион,да гледа нашите отбори.
И какво значи нормално е да се дават билети на служители ??? Кво му пука на докера бай Иван от пристанището за Лудогорец ?? Не е ли по-добре да му дадат 10 лв. да купи шоколад на децата,които също го обичат ??? ;)
Живи и здрави !!!

И под твоя пост да постна нещо.
Служител(който е на служба при въпросния),ако има желание-не съм чувал за опиране на пистолети в главата,едва ли не се плаща за да си начеше някой .....!От Велико Търново съм.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 мар 2014 11:47

Viv.Brooke написа:
ralka_levskarka написа:Българите, подкрепящи националната кауза, къде бяха срещу Беларус? :?

А ти защо не беше на мача от преди няколко часа? И не ми излизай с номера, че си през мобилния. Точно в нашия форум нямаше да влезнеш и то във всекидневната.

1-во бях на мача
2-ро имам апартамент в София в Люлин, явно само ти не си разбрал
3-то, ако нямам къде да спя приятеля си ми е от София
4-то, попринцип имам таблет, ако поискам мога и телевизия да гледам.

А за поста на haha явно ние бяхме 1000 тъпанари, които видиш ли бяха на маловажния мач на Лъвчетата.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 10 мар 2014 15:55

Пак е имало веселба тук.Както винаги. :lol:
За мача с Лацио 6 автобуса от Бургас,кетъринга е бил само един сандвич (хората са били все пак повече от предния път) тръгвало се е от "Младост" или "Трета" не се сещам с точност.От порта да са били една незначителна част от хората,отговорниците са раздавали безплатните билети като са спряли на някаква бензиностанция.Но този път на билета не е пишело безплатен, а цена 10лв(явно някой снася в клуба че така се пише по форуми и дъра бъра, tsonpen да не си ти :mrgreen:) ,явно от кумова срама са сложили цена.Няма значение това.За мача с Валенсия отново ще има такава разходка ако магарето не вярва и му се струва че пиша празни приказки ще му осигурим и снимков материал :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 10 мар 2014 19:17

ivan56 написа:Пак е имало веселба тук.Както винаги. :lol:
За мача с Лацио 6 автобуса от Бургас,кетъринга е бил само един сандвич (хората са били все пак повече от предния път) тръгвало се е от "Младост" или "Трета" не се сещам с точност.От порта да са били една незначителна част от хората,отговорниците са раздавали безплатните билети като са спряли на някаква бензиностанция.Но този път на билета не е пишело безплатен, а цена 10лв(явно някой снася в клуба че така се пише по форуми и дъра бъра, tsonpen да не си ти :mrgreen:) ,явно от кумова срама са сложили цена.Няма значение това.За мача с Валенсия отново ще има такава разходка ако магарето не вярва и му се струва че пиша празни приказки ще му осигурим и снимков материал :mrgreen:

Да,бе. Глупости....Пишеш такива работи,щото те е яд. И мразиш Лудогорец. Аман от хейтъри !!! :mrgreen:
Аз искам да се извиня. Безплатните пътувания не се организират от клуба,а от БМФ . А както знаем между двете няма нищо общо. Освен собственика. Моля,да простите невежеството ми и заблудата в която вкарах едни от най-трезвомислещите фенове. Простете!!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 мар 2014 19:30

Един съвет - влезне на сайта на Ивентим и вижте картата на стадиона. В сектор "Б" са останали 30 билета, разпръснати поединично. В сектор "Г" са отворили още един блок до гостуващите фенове и затова там има повече от 100 билета. От тук нататък вие малко поразсъждавайте за мотивите някой да дава безплатни билети в Бургас, при наличие на истерия в цялата страна и основно в София. Ако има такова нещо, то по-скоро е вид жест към някои служители.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 10 мар 2014 20:03

tsonpen написа:Един съвет - влезне на сайта на Ивентим и вижте картата на стадиона. В сектор "Б" са останали 30 билета, разпръснати поединично. В сектор "Г" са отворили още един блок до гостуващите фенове и затова там има повече от 100 билета. От тук нататък вие малко поразсъждавайте за мотивите някой да дава безплатни билети в Бургас, при наличие на истерия в цялата страна и основно в София. Ако има такова нещо, то по-скоро е вид жест към някои служители.

Мотиви ???? Нужни ли са ???
"Някои" служители са 6 автобуса,вероятно целия БМФ. ;) а освен тях и някои,които нямат общо с предприятието.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

haha

Мнениеот haha » 10 мар 2014 20:11

ralka_levskarka написа:1-во бях на мача
2-ро имам апартамент в София в Люлин, явно само ти не си разбрал
3-то, ако нямам къде да спя приятеля си ми е от София
4-то, попринцип имам таблет, ако поискам мога и телевизия да гледам.

А за поста на haha явно ние бяхме 1000 тъпанари, които видиш ли бяха на маловажния мач на Лъвчетата.

Че кой е казал, че сте тъпанари? Разбирам, например на мача с Хърватия или Италия да е празен стадиона да се плюва по феновете, ама контролата с Беларус е несериозно да се сравнява с Лудогорец- Лацио.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 мар 2014 20:37

Направено е разместване и Лудогорец няма да почива в първи кръг между двата мача с Валенсия:

Съгласувано между БФС, Футбол Про Медия, ТВ 7, ПФЛ и ФК

- Срещата от ХХVІІ или 1-ви кръг на втори етап от първенството на „А” ФГ между отборите на ПФК „Литекс” и ПФК „Черно море” ще се играе на 13.03/четвъртък/2014 г от 17.30 ч.

- Срещата от 1/4 финала за купа България между ПФК „ Литекс” Лч и ПФК „Лудогорец 1945”- Рз, вместо на 13.03/четвъртък/2014 г от 16.15 ч ще се играе на 16.03/неделя/2014 г от 19.30 ч.

http://www.bfunion.bg/news/4499

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 10 мар 2014 20:41

Искрено се кефя, че пак ще играем с Литекс. Дано само да не вали за да са стабилни играчите и на двата отбора и гледаме поредната добра продукция ;)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 мар 2014 20:44

Viv.Brooke написа:Искрено се кефя, че пак ще играем с Литекс. Дано само да не вали за да са стабилни играчите и на двата отбора и гледаме поредната добра продукция ;)

Ще е дълъг сериал. Ще можеш да му се наситиш :)

Върни се в “Лудогорец”