Дербито на XXVI кръг: Литекс - Лудогорец 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

trex
Контакти:

Re: Дербито на XXVI кръг: Литекс - Лудогорец 0:0

Мнениеот trex » 09 мар 2014 22:39

D.Georgiev написа:
k_oleto написа:хубавото на мача са 7-те точки разлика. За три кръга свалихме 4 точки. Айде за още 3 да свалим още 4 точки и става интересно :)

Реално преднината от 11 точки бе надута от по-лесните ни мачове до последните няколко кръга. Тепърва ни предстояха гостувания в Пловдив и Ловеч. Ще видим вие как ще се справите там...

Лошото е, че трябва да се играе футбол, а не да се берат кокоси :lol: или да се топли тревата. Като гледам играта на претендентите Литекс и Лудогорец, няма от какво да се притесняват, дори равенства и загуби са нещо нормално все пак 5 от отборите имат апетит за Европа и е нормално да има по-слаби мачове.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 мар 2014 23:23

Невиждам коментари за засадата на Джордан.
Очаквах много повече от Лудогорец, но определено сте надценени.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 09 мар 2014 23:43

Това е футбол.Въпреки дъжда,на моменти сняг,това беше дербито на кръга.Равния резултат е логичен според играта и на двата отбора.Най много ме радва края на мача,поздравиха се играчите.Респект и към двата отбора. ;)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 10 мар 2014 03:38

Много равнстоен мач и заслужено равенство.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 мар 2014 07:25

angelco77 написа:Това е футбол.Въпреки дъжда,на моменти сняг,това беше дербито на кръга.Равния резултат е логичен според играта и на двата отбора.Най много ме радва края на мача,поздравиха се играчите.Респект и към двата отбора. ;)

И на мен ми направи впечатление колегиалното отношение на играчите. На два пъти видях, първо Безяк, после Дяков да се държат приятелски с противникови играчи в разни напечени моменти. Имаше и напрежение на няколко пъти, но го отдавам повече на това, че съдията не наказваше през първото полувреме и играчите се чувстваха освободени от отговорност. Картоните основно бяха за разни тактически нарушения.
[center]Изображение[/center]

BG-BateGoyko
Контакти:

Мнениеот BG-BateGoyko » 10 мар 2014 08:51

Равностоен мач. Въпреки гадното време имаше и футбол. Някой по-горе беше писал, че очаквал много повече от Лудогорец, а за мен това си беше хикс от всякъде, както и хикса на Валенсия снощи с оглед на по-важния европейски мач. Има време за директни сблъсъци за титлата. Един от двата отбора ще е шампион и то заслужен просто защото само те играят футбол. Радва ме и приятелското отношение - все пак това е игра, няма нужда от излишни нерви. Успех в четвъртък на зелените!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 мар 2014 09:03

Гледах първото полувреме,горе-долу и мача беше добър!Равенството за този период беше заслужено!Предполагам,че отбора от Разград ги е устройвал и равен за да могат да почиват другата седмица!

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 10 мар 2014 12:57

За пореден път съм впечатлен от този играч http://www.transfermarkt.co.uk/en/jorda ... 91631.html Супер атлетичен. Според мен може да замени Безяк без проблеми.

BG-BateGoyko
Контакти:

Мнениеот BG-BateGoyko » 10 мар 2014 20:23

Ако Домусчийски е истински мениджър с ум и идея, както смята че е, или няма да продаде Безяк или ще го продаде за не по-малко от 8-10 милиона и то в евро. Трябва да се отървем от тоя български комплекс за малоценност, че видиш ли тук не е за големи играчи. И как тогава да си вдигнем нивото? И какво правеха големите отбори от зората на демокрацията насам? Блесне някой, айде с първия рейс за европа или някъде там и на есен сме си пак същите кошници.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 11 мар 2014 00:34

BG-BateGoyko написа:Ако Домусчийски е истински мениджър с ум и идея, както смята че е, или няма да продаде Безяк или ще го продаде за не по-малко от 8-10 милиона и то в евро. Трябва да се отървем от тоя български комплекс за малоценност, че видиш ли тук не е за големи играчи. И как тогава да си вдигнем нивото? И какво правеха големите отбори от зората на демокрацията насам? Блесне някой, айде с първия рейс за европа или някъде там и на есен сме си пак същите кошници.

Напълно съм съгласен . Никога не съм разбирал защо продаваме най-добрите си играчи при първата оферта от 2 млн максимум . Аз бих пуснал Безяк , само ако го иска отбор от топ 5 в топ 5 първенствата . Или в друг случай ако наистина извадят сериозни пари . Сърбите как правят .. с какво са толкова по - големи от нас ?

Върни се в “Лудогорец”