Лично мнение.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Сашо Станков пък се засегна... хайде без излишни драми.
fire написа:Херо е бил адски прав в преценката си след вчерашното ни полягане на отбора на гнусната свиня и собственик на черното тото Венци плондера! Като сме я докарали дотам, далеч по- добре беше да паднем от Херо и да бием Стефановия отбор, а и на всичкото отгоре, тоя мафиот не спира да ръси обиди по наш адрес! Друг е въпроса, че Венци е шеф на Коко в тяхната "финансова област на доходите" и Динев няма как да му се опъне, даже за днешната декларация може да бъде смъмрен...!?![]()
Докато в тази държава футбола се играе според парите на даден клуб и собственика му, а не според футболните възможности на даден отбор, просто ще се молим чудото Лудогорец да го има по-дълго време за да можем да ходим на мачове и да гледаме футбол, а не пародии като вчера и каквито правят някои отбори с милионни селекции....!![]()
М Камбуров написа:Херо бил дал много на Локо Пд,всички само дават,анищо не са взелией тва е голямо клише-този или онзи дал на едикой си отбор,А НИКОЙ НЕ КАЗВА ОТБОРА МИ ДАДЕ МНОГО-ШАНС ЗА РАЗВИТИЕ,ПРИЗНАТЕЛНОСТ,ПАРИ,КОМИСИОННИ,НАПРАВИХА ТАКА,ЧЕ ХОРАТА ДА МЕ ПОЗНАВАТ
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
kubik написа:С тези нападки ,доказва ,че се надупихме на Славия.
пазил играчите за Добруджа хахахахаах не мога
Добруджа са Реал Мадрид
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта