Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
suni

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот suni » 10 мар 2014 10:15

Кашчей написа:Магията ЦСКА!
Магията ЦСКА е била, е и ще бъде магия за още много хора. След няколко кошмарни години ЦСКА се възражда и отново ще бъде на върха!

+ 1948 - Днес си адекватен ! :lol: Добре дошъл,.. отново ! :mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 мар 2014 10:57

Кога един отбор се превръща в магия за своите фенове? Дали още с първите мачове, или малко по-късно, с деветте поредни титли? А може би когато идват и първите международни успехи? Голяма роля за това, ЦСКА да стане магия за милиони българи през годините изиграват и големите български футболсти, играли в отбора. Някои от тях не съм гледал, други съм гледал, но спомените от детските години са избледнели за подробностите.Това е без значение обаче-тези играчи са допринесли много за ЦСКА и България. Те направиха тази магия да радва хората по стадионите и пред телевизорите с красива и сърцата игра, с любов към клуба.
Магията ЦСКА е била, е и ще бъде магия за още много хора. След няколко кошмарни години ЦСКА се възражда и отново ще бъде на върха!

Мъжка постъпка!Хубави думи!

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 10 мар 2014 19:05

Кога един отбор се превръща в магия за своите фенове? Дали още с първите мачове, или малко по-късно, с деветте поредни титли? А може би когато идват и първите международни успехи? Голяма роля за това, ЦСКА да стане магия за милиони българи през годините изиграват и големите български футболсти, играли в отбора. Някои от тях не съм гледал, други съм гледал, но спомените от детските години са избледнели за подробностите.Това е без значение обаче-тези играчи са допринесли много за ЦСКА и България. Те направиха тази магия да радва хората по стадионите и пред телевизорите с красива и сърцата игра, с любов към клуба.

Прав си, за сефте. Браво, продължавай в същия дух. Искам и да си купиш акции 8-)
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 мар 2014 19:28

валидол за теб написа:

Прав си, за сефте. Браво, продължавай в същия дух. Искам и да си купиш акции 8-)

Кашчей съм сигурен, че ще си купи един икономичен пакет от 10 акциИ за 30 кинта! 8-)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 мар 2014 19:35

Падна още една тежест от плещите на ръководството на ЦСКА. Футболист №1 на България за 2013 година и бивш бранител на "червените" Иван Иванов направи огромен жест и компромис. Шефовете на клуба дължаха на защитника на Базел пари и дълго време двете страни не можеха да стигнат до окончателно разбирателство. Иванов обаче направи жест, а дългът към футболиста е изваден от предстоящата лицензионна процедура. Така ЦСКА направи още една крачка към получаването на лиценза. Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров потвърди новината пред БЛИЦ.

Истината е, че бе направен грозен опит защитникът да бъде въвлечен в една мръсна игра от тайфа меки китки, но някои негови съветници объркаха посоката и той излезе много по-голям мъж, отколкото можеха да предположат, за да помогне на родния си клуб. Същите така и не разбраха, че срещу себе си имат големи играчи и иде тежък сблъсък за помитане на несепарируемия боклук.

Не е вярно, че Иван Иванов се е отказал от 200 000 лева, както повтарят повечето, като папагали. Отказа се от 220 000 лева!!! А дългът към него от 160 000 лева ще бъде платен на два транша.

Помните ли Иван Иванов? Запомнете го!

Той остава завинаги в сърцата на червената общност, а други завинаги в блатото.

http://www.prosport.bg/news/35911/%D0%9F%D0%BE%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BB%D0%B8-%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%97%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%B3%D0%BE

Браво , Ванка ! Голям си !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 мар 2014 19:36

Teo написа:
валидол за теб написа:

Кашчей съм сигурен, че ще си купи един икономичен пакет от 10 акциИ за 30 кинта! 8-)

Работното ми време съвпада с това на банките. Работя на около 10 км. от най-близката банка и нямам транспорт. Не ме пускат и в отпуск, та ще пропусна първичното предлагане. Ще чакам вторичното 8-) :mrgreen:
Ако има доброволни пожертвования за сапун и въже за Томов-ще даря :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 10 мар 2014 19:40

И на мен ми харесва, ама по какъв повод е??
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 мар 2014 19:58

Red_Girl написа:И на мен ми харесва, ама по какъв повод е??

Загубих бас с BRF.

ПП- Ако оня идиот Туре беше вкарал в началото на мача, той щеше да пише, ама на-късмет да го ева :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Aberfeldy
Контакти:

Мнениеот Aberfeldy » 10 мар 2014 21:49

vaskonti написа:
Aberfeldy написа:Ицо е предател, да не ми се прави сега на голям цесекар, лятото ни заряза когато ни беше най-тежко, без дори да благоволи да каже, че си тръгва.

Трябваше да остане да играе с титаните ли?

Трябваше да постъпи като мъж, а не да се изниже като мишка и да ходи по плажовете да снима рекламни клипове на Каменица, докато ние тук се чудехме дали ще оцелеем.

Можеше просто да каже едно "Съжалявам, пичове и женски пичове, ама Дриша Ганчев ме изпързаля, заебавам ви, оправяйте се натам сами, аз отивам на Слънчев Бряг да си пИча дупИтУ и да шпрехам за рекламките на Каменица с голите мадами".

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 мар 2014 22:04

Aberfeldy написа:
vaskonti написа:
Aberfeldy написа:Ицо е предател, да не ми се прави сега на голям цесекар, лятото ни заряза когато ни беше най-тежко, без дори да благоволи да каже, че си тръгва.

Трябваше да остане да играе с титаните ли?

Трябваше да постъпи като мъж, а не да се изниже като мишка и да ходи по плажовете да снима рекламни клипове на Каменица, докато ние тук се чудехме дали ще оцелеем.

Можеше просто да каже едно "Съжалявам, пичове и женски пичове, ама Дриша Ганчев ме изпързаля, заебавам ви, оправяйте се натам сами, аз отивам на Слънчев Бряг да си пИча дупИтУ и да шпрехам за рекламките на Каменица с голите мадами".

Ицо не се отличава с особен интелект и бе използван гадно.. не само от Ганчев. Нали не си забравил голямата червена книга, с акциите на ЦСКА?!
Един умен, образован и интелигентен човек ще позволи ли такава гавра с името си?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”