А Група 10-12 отбора ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Re: А Група 10-12 отбора ?
Според мен проблемите тръгват от ОФГ и В група.Все пак всеки отбор тръгва оттам.Не може да има отбори като Локо Ст.З.,Аристон Русе,Мария Луиза Лом,Сторгозия Плевен,Миньор 1919 Перник,Банско II и много други.Които ту започват сезона,ту се отказват.Според мен трябва много строг контрол за всички отбори както аматьорски,така и професионални.Това за съжеление важи и за Берое,Ботев Пд и други велики наши отбори.Не може да се състезават подобни отбори ,които незнаят дали ще завършат сезона и даже дали ще го започнат.Жалко ,че всичко това е заради някой управници и феновете страдат.Затова трябва и всеки един президент на футболен клуб и спонсорите да бъдат внимателно преглеждани.Всичко се случва ,но не може хора с нестабилен бизнес и без възможности да издържат даден отбор за дълго време(пример Т.Батков)да се захващат с това въобще.Иначе според мен А група с 10-12 отбора не би помогнала първенството ни да стане силно и да няма уговорки.Примери-Австрия,Швейцария и Шотландия.И в трите страни има определени отбори ,които винаги без проблеми са в челото на класирането(Рец Бул и Рапид В. ;Базел и Цюрих ;Селтик и Рейнджърс).А австрийското и швейцарското първенство са може би най-силно манипулираните първенства от букмейкърски компании.

95bs написа:Трябва да останат ЦСКА, Литекс, Черноморец, Локо Сф, Лефски, Берое, Миньор, Пирин, Черно море, Славия според мен.
10 отбора по 3 или 4 мача един срещу друг.
И според мен.Невероятни дербита са тва Литекс-Акулите или Славия-Локо Сф.Каква екзалтирана атмосфера по трибуните

гаргамел обича хмел
-
- Контакти:
ehh написа:За начало 12 отбора е окей. 33 кръга, двама изпадащи.
Б група да я направят една обща от 18 отбора. Даже и 20 няма да е зле. Нека се скъсат от игра.
Според мен не е удачно така, веднага ще възникнат въпроси от рода на: При 3 мача между два отбора, как да се поделят гостуванията и домакинствата?
Аз поне си мисля, че шотландския /а и не само/ модел изобщо не е лош, с четири мача между отборите в рамките на първенството. Ако отборите са 10, то тогава ще имаме 36 кръга, което не е много повече от досегашните 30, а освен това да се надяваме ще се играят мачове между по конкурентни отбори, по начесто с повече изненади във всеки един кръг и интрига до края.
Така или иначе не играем постоянно в Европа, за да говорим за сгъстен цикъл, пък и така да е, какво лошо има в това да гледаме мачове два пъти в седмицата през цялата година.
- Sagittarius
tprodanov написа:Sagittarius написа:Когато се предприемат нужните законови мерки срещу най-големия нарушител на всички закони - ЦСКА и когато този клуб получи предвиденото във всички устави-изваждане от А група и изпращане в окръжните групи,когато това се случи - тогава съм съгласен на всякакви промени и вземане на всякакви мерки!НО НЕ МОЖЕ ДА ОСТАВЯШ НАЙ-ГОЛЕМИЯ НАРУШИТЕЛ И ДА МИ ГОВОРИШ ПРОСТОТИИ,ДА ТЪРСИШ СМЕТКА ОТ СПОРТИСТ СВОГЕ И ЛОКО МЗ.
Еми прав си, но тва вече е утопия. Точно па за тях е ясно, че дори да им отнемат лиценза, още същата година ще играят обратно с лиценза на някой друг отбор, който влиза по право в А група. Като че ли никога няма да се промени това...
Като нямат топки да накажат най-виновния да се свиват в мишите дупки където и без това се крият и да не говорят "това да се направи","онова да се направи".Или са мъже-или са пу*ки,среден път няма!Или има принципи-или беззакония като сега.Ако искат промяна - почват от най-виновния клуб във всяко отношение - данъци,дългове и прочее.Като искат да чистят футбола - моля,но почнете от ЦСКА.Пращат ЦСКА в зоните и вече може да говорят,иначе са си все същите празнослови.Защото същите тези паляци,които сега говорят за укрити данъци позволиха на ЦСКА да картотекира Спас Делев и Тимонов примерно - взети с пари под наем???А клуба ЦСКА дължи милиони и отказва да ги плати.Тогава защо позволиха>Защото Гоце Ага и мазния Сергей наредиха.Ами тогава цвър цвър и в дупката,в мишата дупка и глас да не съм чул от боклуци като Михов,Михайлов и сие подлоги на БСП,ДПС и мафиотите.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Въобще трябва и ние феновете и нашите любими управници(и политици и бфс)да разберем какво искаме.А група ,в която да играят отбори с фенове и традиции като ЦСКА,Левски,Берое,Ботев Пд,Локо Пд,Дунав,Етър и т.н..Но пък футбола ще е слаб,защото голяма част от тези отбори като ЦСКА примерно очевадно злоупотребяват с търпението към тях.Или пък искаме силна а група и силни наши отбори в Европа,съответно.Да но тогава ще играят Литекс,Черноморец,Калиакра,Поморие и други отбори от малки градчета и тогава пък няма да има публика по стадионите.
пп:Черноморец Бургас и донякъде Литекс не са от малки градчета ,но нямат много фенове.
пп:Черноморец Бургас и донякъде Литекс не са от малки градчета ,но нямат много фенове.

Sagittarius написа:
Като нямат топки да накажат най-виновния да се свиват в мишите дупки където и без това се крият и да не говорят "това да се направи","онова да се направи".Или са мъже-или са пу*ки,среден път няма!Или има принципи-или беззакония като сега.Ако искат промяна - почват от най-виновния клуб във всяко отношение - данъци,дългове и прочее.Като искат да чистят футбола - моля,но почнете от ЦСКА.Пращат ЦСКА в зоните и вече може да говорят,иначе са си все същите празнослови.Защото същите тези паляци,които сега говорят за укрити данъци позволиха на ЦСКА да картотекира Спас Делев и Тимонов примерно - взети с пари под наем???А клуба ЦСКА дължи милиони и отказва да ги плати.Тогава защо позволиха>Защото Гоце Ага и мазния Сергей наредиха.Ами тогава цвър цвър и в дупката,в мишата дупка и глас да не съм чул от боклуци като Михов,Михайлов и сие подлоги на БСП,ДПС и мафиотите.
Нямам какво да добавя, за съжаление...
- krum_kravov
- Контакти:
Re: Предложения кои 10 отбора трябва да останат
Sagittarius написа:Ако говорим за критерии-тогава ЦСКА примерно няма място в А група.Щом онзи палячо Михов говори за принципност-ЦСКА вън от А група.Заради милионите дългове,заради десетките играчи,треньори и прочее осъдили клуба.Забрана на политици(както мазния траверс Станишев и Гоце ага) да се мешат във футбола(както лятото с политически и комунистически репресивни мерки ЦСКА беше насилствено оставен в А група).
Абе, готин, я ми кажи на чие награждаване беше "мазния траверс" Сер-Гей, че нещо май съм забравил...
Вън цска-то от ''А'' група

Подуяне блус бенд и Васко Кръпката-нека има светлина
http://vbox7.com/play:23c91522

Подуяне блус бенд и Васко Кръпката-нека има светлина

ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
krum_kravov написа:Sagittarius написа:Ако говорим за критерии-тогава ЦСКА примерно няма място в А група.Щом онзи палячо Михов говори за принципност-ЦСКА вън от А група.Заради милионите дългове,заради десетките играчи,треньори и прочее осъдили клуба.Забрана на политици(както мазния траверс Станишев и Гоце ага) да се мешат във футбола(както лятото с политически и комунистически репресивни мерки ЦСКА беше насилствено оставен в А група).
Абе, готин, я ми кажи на чие награждаване беше "мазния траверс" Сер-Гей, че нещо май съм забравил...
На чие?
- krum_kravov
- Контакти:
tprodanov написа:krum_kravov написа:Sagittarius написа:Ако говорим за критерии-тогава ЦСКА примерно няма място в А група.Щом онзи палячо Михов говори за принципност-ЦСКА вън от А група.Заради милионите дългове,заради десетките играчи,треньори и прочее осъдили клуба.Забрана на политици(както мазния траверс Станишев и Гоце ага) да се мешат във футбола(както лятото с политически и комунистически репресивни мерки ЦСКА беше насилствено оставен в А група).
На чие?
Той сам ще ти каже...
Върни се в “Футбол - България”