modor написа:Спортни бг имат ли си форум
Нямат. Имат просташки коментари под статиите, каквито не можеш да видиш и тук
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
modor написа:Спортни бг имат ли си форум
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Обичам Батков написа:Без мен в Гонг, това е може би последния ми пост тук!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Обичам Батков написа:Без мен в Гонг, това е може би последния ми пост тук!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Captain Stottlemeyer написа:Logical person написа:То хубаво, само че не виждам никаква промяна до момента. Нито нови рубрики, нито нови спортове...
Промяната ще ни блъсне, ако бъдат обединени двата форума и тук цъфнат легенди като Гихоня, Е*анко Карнобатски, Маги Стралска и други знайни и незнайни форумни герои от Sportni.bg...Разбира се, не изключвам възможността някои от тях отдавна да пишат във форума на Gong.bg, но под други никнеймове...
![]()
П.П. Всъщност, един от тях (scot) се появи тук преди няколко дни с тема, но vasconti набързо му показа червен картон...
Captain Stottlemeyer написа:Logical person написа:То хубаво, само че не виждам никаква промяна до момента. Нито нови рубрики, нито нови спортове...
Промяната ще ни блъсне, ако бъдат обединени двата форума и тук цъфнат легенди като Гихоня, Е*анко Карнобатски, Маги Стралска и други знайни и незнайни форумни герои от Sportni.bg...Разбира се, не изключвам възможността някои от тях отдавна да пишат във форума на Gong.bg, но под други никнеймове...
![]()
П.П. Всъщност, един от тях (scot) се появи тук преди няколко дни с тема, но vasconti набързо му показа червен картон...
OЧЗ ! написа:Обичам Батков написа:Без мен в Гонг, това е може би последния ми пост тук!
Не им се сърди, обикновено хората вместо да опознаят новото, те го унищожават!
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта