Re: Литекс - Черно море 13.03.14 г.,17:30 ч 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Черно море
трудно играем там Дано поне равен измъкнем1-1Успех моряци
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
ПФК „Литекс” - ПФК „Черно море”
13.03/четвъртък/2014 г
17.30 ч.
пряко по News7
13.03/четвъртък/2014 г
17.30 ч.
пряко по News7
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Re: Литекс - Черно море 13.03.14 г.,17:30 ч
Приятели,ясно е,че все по-рядко и по-рядко ще пиша тук,в тоя форум.Не на правила (уважавам правилата),а на отношението.На моменти мирише на фашизъм.Жалко,много жалко! Явно някои модератори (познавам някои-не са фенове на моя отбор,но са пичове),но не искам сега да се обаждам на Тоя,Той да се обади на Оня,да не ме закача! НО ДРУГИ "МОДЕРАТОРИ",уф,без грам чувство за хумор или повлияни като фенове на някой отбор,трият ли,трият! Преди доста време големият Манфред фон Браухич написа "Без борба няма победа"! Но тук с кого да се бориш? И как? Като "началника" ти казва: "Ей сега ще те изтрия". И ако и това изтриете,копирам го,и ще бия голям барабан,да знаете,драги модератори.Не,не заплашвам никой,просто искам ИСТИНА,просто ИСТИНА.Това е.Който разбрал,разбрал.(Да не забравя да го копирам,все пак...
)

МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
-
- Контакти:
KIL на 10 Мар 2014 20:11
Приятели,ясно е,че все по-рядко и по-рядко ще пиша тук,в тоя форум.Не на правила (уважавам правилата),а на отношението.На моменти мирише на фашизъм.Жалко,много жалко! Явно някои модератори (познавам някои-не са фенове на моя отбор,но са пичове),но не искам сега да се обаждам на Тоя,Той да се обади на Оня,да не ме закача! НО ДРУГИ "МОДЕРАТОРИ",уф,без грам чувство за хумор или повлияни като фенове на някой отбор,трият ли,трият! Преди доста време големият Манфред фон Браухич написа "Без борба няма победа"! Но тук с кого да се бориш? И как? Като "началника" ти казва: "Ей сега ще те изтрия". И ако и това изтриете,копирам го,и ще бия голям барабан,да знаете,драги модератори.Не,не заплашвам никой,просто искам ИСТИНА,просто ИСТИНА.Това е.Който разбрал,разбрал.(Да не забравя да го копирам,все пак...)
В този форум няма да те изтрият никога ако плюеш срещу Черно Море отбора,играчите,треньорите,публиката, козирката,фенклуба,ръководството, собствениците, Варна, стадион Тича,терена,тоалетните,медии и журналистите пишещи за Черно Море и т.н. Ако сбъркаш обаче и нещо или някой от Черно Море ти харесва има голяма вероятност да те изтрият.
При ДПС/БСП/Атака/Герб трият,а когато цензурата влезе в парламента може да ни съберат лаптопите или спрат нета.
Само Черно Море и дано не ме изтрият.
ticha i vladislav написа:Върнете в съдийството и Ахмет Ахмет,Антон Генов,че без съдийски аванти няма победа над Черно море.Каква дузпа им измисли главния съдия на Кърпачев във Варна?!?Прехваления им отбор беше умрял на Тича,при 1:1 мача можеше да завърши и с победа на Черно море и веднага помощ -обади се на приятел в черно.Съдбата снощи си го върна на симуланта Пламен Николов,защото оня отгоре вижда, забавя,но не забравя.Колкото и да завърши мача,класика от Вълчидол Иво Димов след престоя си в Ловеч, го е казал:Тия там живеят още в землянки!
Иво Димов пък кога е имал класата да носи екипа на Литекс, нещо си се объркал май.

- Saint Etienne
- Контакти:
3-4 : 0
Тука има разлика в класите

roskata21 написа:3-4 : 0
Хахахахаха. Веселяк. Разсмя ме наистина.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:roskata21 написа:3-4 : 0
Хахахахаха. Веселяк. Разсмя ме наистина.![]()
Аз ли съм с къса памет, защото не мога си спомня ЧМ кога са взели за последен път победа в Ловеч над Литекс

-
- Контакти:
Повечето не вярват , но Гришата накрая ще стане шампион, и за тази цел няма да подбира средства.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”