ЦСКА сезира УЕФА за Гаджев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ЦСКА сезира УЕФА за Гаджев

Мнениеот Teo » 10 мар 2014 18:48

AN71 написа:
zlatan написа:
Teo написа:Гаджев да не се прави на циганин, а си признае... на повторенията ясно се вижда, как му вика ''черен мангал'' :idea:

Тео кажи бе братче сложи ръка на сърцето и си признай колко пъти в живота си използваш този израз черен мангал-аз си признавам поне веднъж дневно,но това не ме прави расист-виждаш ли разликата.Това е спор между двама души.А Косоко черен ли е ами черен е като смърта бе човек,ся не знам дали е мангал.

Абе да вкарват правилата от балета и фигурното пързаляне и само прегръдки, целувки и ръкопляскания и всички с розови екипи .А малко по сериозно футбола е мъжка игра какви са тия глупости расист бил. Абе тео имаш ли нешо в това което е на раменете ти .И аз като Златан не защитавам който и да е ама е смешно за най малката обида да говорите за расизъм :o

Правилата са изключително строги на ФИФА по темата с расизма, тука става въпрос в основа на играч срещу играч, а не фенове-играч!
Това все едно ти да отидеш в черна страна и да ти викнат ей бял боклук или ти си срам за кожата си.. нещо подобно, няма ли се обидиш?

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 10 мар 2014 18:52

YANTRA_FOREVER написа:
Empty написа:Тъмнокожите футболисти в днешно време са доста тънкообидни и не са свикнали с нашия манталитет на диви селяни.Тук да се псуват, като селяни на терена си е практика, която не се наказва с картон.Сигурен съм, че Гаджев му е казал нещо много лошо за да откачи така -Косоко....и в момента Гаджев си пази задните части, вместо да излезе като мъж да се извини, и да отнесе някой друг мач.Това е моето мнение без обиди...

Не са тънкообидни ами клубовете се възползват да мачкат глупаците :) Я го намери Косоко и го питай колко се е обидил и дали той я иска тая жалба. Със сигурност му е все тая ;)

Ми, целият треньорски щаб едвам го удържаха, хвърли якето.... Милан си спряха контрола заради расизъм.Просто ние нямаме мислене на западните хора,при нас толеранса е нула.
Последна промяна от Empty на 10 мар 2014 18:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 10 мар 2014 18:57

Нула,като футболист,но велик провокатор и боклук :x Всички се борят за него и всеки вика- вземи го ти!Дупе шлякано,ако го побарат Косоко и Менди ,някъде насаме не знам,дали ше е толкова устат-всъщност може би...в определен аспект :o
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 10 мар 2014 19:01

Empty написа:
YANTRA_FOREVER написа:
Empty написа:Тъмнокожите футболисти в днешно време са доста тънкообидни и не са свикнали с нашия манталитет на диви селяни.Тук да се псуват, като селяни на терена си е практика, която не се наказва с картон.Сигурен съм, че Гаджев му е казал нещо много лошо за да откачи така -Косоко....и в момента Гаджев си пази задните части, вместо да излезе като мъж да се извини, и да отнесе някой друг мач.Това е моето мнение без обиди...

Не са тънкообидни ами клубовете се възползват да мачкат глупаците :) Я го намери Косоко и го питай колко се е обидил и дали той я иска тая жалба. Със сигурност му е все тая ;)

Ми, целият треньорски щаб едвам го удържаха, хвърли якето.... Милан си спряха контрола заради расизъм.Просто ние нямаме мислене на нормални западни хора, нулев толеранс.

Хахаха точно западните хора ми давай за пример. В Европа и САЩ хората живеят в стрес, напрежение и омраза. Любимо занимание е да обидиш, напсуваш някого. И разбира се точно цвета на кожата е удобен повод. Така че тоя кухия и безсмислен расизъм живее точно на запад, където иначе си правят мили очички.
Виж в Африка, страните, където живеят бели и черни. Виж Карибите, Океания. Там хората в голямата си част са достойни и се държат нормално. Примерно в РЮА рядко ще видиш смесен брак, смесени компании от приятели и т.н., но хората се уважават наистина. Не заради закони, правилници и такива простотии, а просто, защото дали си черен или бял няма значение. Същевременно се пази онова чисто първичното разделение, за което споменах, и което е полезно за запазването на човешкия вид. Но то не води до омраза.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 10 мар 2014 19:02

Вече се прекалява с този расизъм. Голема работа, че някой псува по друг по цвета на кожата. С този расизъм белите ставаме все по-дискриминирани и след време просто ще изчезнем като раса. Най-големите антирасисти (като ЮАР, САЩ, Франция) вече си сърбат попарата. Ай сиктир.
Рук за обидчивите :idea:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 10 мар 2014 19:05

Тази година е година на борба с расизма по терените. Не случайно и преди всеки мач от ШЛ и ЛЕ върви една реклама със събличане на едни тениски. УЕФА много държат на ограничаването на случаите на расизъм. Ако наколадят Владко, може и да накажат клуб Левски, не само футболиста
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 мар 2014 19:09

criminal написа:Тази година е година на борба с расизма по терените. Не случайно и преди всеки мач от ШЛ и ЛЕ върви една реклама със събличане на едни тениски. УЕФА много държат на ограничаването на случаите на расизъм. Ако наколадят Владко, може и да накажат клуб Левски, не само футболиста

Досега имало ли е оплаквания за расизъм от японци, китайци и прочие представители на тяхната раса?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 мар 2014 19:14

criminal написа:Тази година е година на борба с расизма по терените. Не случайно и преди всеки мач от ШЛ и ЛЕ върви една реклама със събличане на едни тениски. УЕФА много държат на ограничаването на случаите на расизъм. Ако наколадят Владко, може и да накажат клуб Левски, не само футболиста

А кога ще видим шеф на УЕФА да е негър 8-) Да ти кажа ли...никога 8-) Тези приказки за борбата им с расизма и расовата дискриминация да ги приказват на някой друг ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 мар 2014 19:22

И да сезират и да не сезират кел файда :lol: :lol: :lol:

bafi69
Контакти:

Мнениеот bafi69 » 10 мар 2014 19:27

Защо след мача нищо не казаха играчите , а чакахте мошеника Алчен Тдороф да си измисли некви идиотии., нека питат Т.Ян4ев и В. Илиев дали има нещо вярно..........мисля 4е поне те са маже и ще кажат искренно.

Върни се в “ЦСКА”