За начало 12 отбора е окей. 33 кръга, двама изпадащи.
Б група да я направят една обща от 18 отбора. Даже и 20 няма да е зле. Нека се скъсат от игра.
А Група 10-12 отбора ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: А Група 10-12 отбора ?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Sagittarius
Re: Предложения кои 10 отбора трябва да останат
Ако говорим за критерии-тогава ЦСКА примерно няма място в А група.Щом онзи палячо Михов говори за принципност-ЦСКА вън от А група.Заради милионите дългове,заради десетките играчи,треньори и прочее осъдили клуба.Забрана на политици(както мазния траверс Станишев и Гоце ага) да се мешат във футбола(както лятото с политически и комунистически репресивни мерки ЦСКА беше насилствено оставен в А група).
Последна промяна от Sagittarius на 11 ное 2009 15:39, променено общо 1 път.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
tprodanov написа:Как кои? Които си заслужат, ебаси въпроса. Тва да не е политбюро, та ше правим списък на богоизбраните? Който си заслужи, според класирането, ако ще гигант белене да е. Време е ВСИЧКИ отбори да бъдат оценявани по еднакви критерии!
И кво прайм тогава с цесекату и Ботев? Нали ако има ясни критерии и се действа според тях, няма да е виновен Батков или синьото БФС...

[offtopic]

- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Слях темите.
baligo написа:tprodanov написа:Как кои? Които си заслужат, ебаси въпроса. Тва да не е политбюро, та ше правим списък на богоизбраните? Който си заслужи, според класирането, ако ще гигант белене да е. Време е ВСИЧКИ отбори да бъдат оценявани по еднакви критерии!
И кво прайм тогава с цесекату и Ботев? Нали ако има ясни критерии и се действа според тях, няма да е виновен Батков или синьото БФС...
Ми квото е необходимо. Името на отбора няма значение.
Догодина нищо няма и не може да се промени. Има приет регламент за първенствата в БГ и ако БФС не го спази ще го осъди всеки който поиска, а такива ще се намерят и то доста. Промяна може да се приема сега за шампионат 2011/2012, а до тогава я камиларя я камилата ...
105 години / 4 поколения ботевисти!
Трябва да останат ЦСКА, Литекс, Черноморец, Локо Сф, Лефски, Берое, Миньор, Пирин, Черно море, Славия според мен.
10 отбора по 3 или 4 мача един срещу друг.
10 отбора по 3 или 4 мача един срещу друг.
- Sagittarius
Когато се предприемат нужните законови мерки срещу най-големия нарушител на всички закони - ЦСКА и когато този клуб получи предвиденото във всички устави-изваждане от А група и изпращане в окръжните групи,когато това се случи - тогава съм съгласен на всякакви промени и вземане на всякакви мерки!НО НЕ МОЖЕ ДА ОСТАВЯШ НАЙ-ГОЛЕМИЯ НАРУШИТЕЛ И ДА МИ ГОВОРИШ ПРОСТОТИИ,ДА ТЪРСИШ СМЕТКА ОТ СПОРТИСТ СВОГЕ И ЛОКО МЗ.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Разбира се, че отборите в евентуално намалената А група трябва да бъдат определени според класирането си и да отговарят на изискванията
Аз лично съм склонен Славия да играе и 1 година в Б група, само и само Венци да се махне и да дойде нормален човек начело на клуба .

Sagittarius написа:Когато се предприемат нужните законови мерки срещу най-големия нарушител на всички закони - ЦСКА и когато този клуб получи предвиденото във всички устави-изваждане от А група и изпращане в окръжните групи,когато това се случи - тогава съм съгласен на всякакви промени и вземане на всякакви мерки!НО НЕ МОЖЕ ДА ОСТАВЯШ НАЙ-ГОЛЕМИЯ НАРУШИТЕЛ И ДА МИ ГОВОРИШ ПРОСТОТИИ,ДА ТЪРСИШ СМЕТКА ОТ СПОРТИСТ СВОГЕ И ЛОКО МЗ.
Еми прав си, но тва вече е утопия. Точно па за тях е ясно, че дори да им отнемат лиценза, още същата година ще играят обратно с лиценза на някой друг отбор, който влиза по право в А група. Като че ли никога няма да се промени това...
Върни се в “Футбол - България”