Gong.bg и Sportni.bg се сливат в полза на читателите
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Gong.bg и Sportni.bg се сливат в полза на читателите
Форума на Gong bg е номер 1,който иска да върви да си коментира всяка статия и да се псуват като каруцари има дон галфон,спиртал и т.н 

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Хората са свикнали там, знаят се по никове и може да са коментирали с години. Естествено, че ще се чувстват кофти.
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Най-добре ще е ако слеят Nova news с Vesti.bg 

[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
Тони написа:Хората са свикнали там, знаят се по никове и може да са коментирали с години. Естествено, че ще се чувстват кофти.
Благодаря за разбирането , Тони. Точно така си беше

OЧЗ ! написа:Тони написа:Хората са свикнали там, знаят се по никове и може да са коментирали с години. Естествено, че ще се чувстват кофти.
Благодаря за разбирането , Тони. Точно така си беше
Даже някой от нас са се виждали, с други се чуваме по телефона, по скайпа...Жалко, но ще трябва да се примирим

Интересно си беше, и съм се смял от сърце

- Маги Стралска
уф.... голема мъка.... не знам как е при вас.... ама на мен от Германия.... ми требваха поне 20 минути да се регистрирам.... и още 10 за да пусна туй мнение.... начи тва е първия и последния ми пост тук... бъдете здрави.... спортни.бг ше ми липсва.... 

Всичко си има край! Само саламът има два края. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Обичам Батков
- Контакти:
Здравейте Маги и ОЧЗ много се радвам да ви видя, аз съм ЦСКА Forever, но истинския. В Winner е голяма мъка и май няма да стане, регистрирах се в football24.bg но там още няма никой, защото не го знаят, но иначе е по хубав сайт от Winner!Желая ви всичко най хубаво и дано се открием някъде да си бъбрим!

- Черният козел
- Контакти:
Обичам Батков написа:Здравейте Маги и ОЧЗ много се радвам да ви видя, аз съм ЦСКА Forever, но истинския. В Winner е голяма мъка и май няма да стане, регистрирах се в football24.bg но там още няма никой, защото не го знаят, но иначе е по хубав сайт от Winner!Желая ви всичко най хубаво и дано се открием някъде да си бъбрим!![]()
![]()
Еее събрахте се

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
- Обичам Батков
- Контакти:
Без мен в Гонг, това е може би последния ми пост тук! 

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”