ЦСКА сезира УЕФА за Гаджев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
o4iats
Контакти:

Re: ЦСКА сезира УЕФА за Гаджев

Мнениеот o4iats » 10 мар 2014 18:07

Балкански Орел написа:
Кашчей написа:
Балкански Орел написа:
Кашчей написа:
Балкански Орел написа:
Кашчей написа:Тео, ако имаш линк към запис на този момент ще те помоля да го пуснеш (може и на лични, ако не искаш да затормозяваш темата) защото аз видях по телевизора как съдията тича към централната линия и показа картоните и на двамата. Предисторията не съм я видял.

Гледай си магарето жрица такава.

Благодаря, гледам си го. Ти си гледаш стадото от магарета, облечени в синьо, и се надявам, че си доволен!

Стадо, мадо, ама добре ви провокира африканчетата. :mrgreen:

Сега, ако ми обясниш защо реши, че съм от ЦСКА ще те призная за психолог!

От къде да те знам какъв си, да не съм психолог.Щом защитаваш тяхната позиция значи си от тях.Нека позная, сега ще ми кажеш че си неутрален и защитаваш човешките права. :mrgreen:

Че кво ако е фен на Левски и е съгласен с позицията на ЦСКА? Тука става въпрос за отношение спрямо другите играчи и за последствията, не за червени,сини или бембени....
[offtopic]Иогата спри наркотиците,брато.[/offtopic]
Последна промяна от o4iats на 10 мар 2014 18:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 мар 2014 18:07

zlatan написа:Тео,от първия ми пост призовавам към това.
Сега кажи ми какво трябва да бъде наказанието за Косокото.Човек не се шегувам ама тоя беше назобан с яки анаболи.Това човек с нормално поведение не би го извършил.Диагнозата на Косокото от събота -е Тежка .............................,няма да я изписвам за да не го обидя нали все пак е с черен цвят на кожата а те са много раними

То се вижда, че ако Нанков не го беше спрял, щеше налети на бой... кръвна обида човек!
Няма как да се разглежда неговото поведение, щото е бил провокиран, нали се сещаш, че Черния Косоко не би налетял на бой в бяла държава, ако не е бил провокиран от кръвна обида?
Наказанието ще си му е един мач, нали съдията му е дал ЧК. Единия е тръгнал да удря, другия го хванал за гушата и двамата го ядат. Но в случая е важно какво точно му е казал Гаджев, според правилата на ФИФА за расизма между играчи, наказанието е сурово!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 мар 2014 18:08

Балкански Орел написа:
От къде да те знам какъв си, да не съм психолог.Щом защитаваш тяхната позиция значи си от тях.Нека позная, сега ще ми кажеш че си неутрален и защитаваш човешките права. :mrgreen:

Къде видя, че я защитавам, моля?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 10 мар 2014 18:10

o4iats Не е от Левски ! И пак ти казвам, не се прави на света вода.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 10 мар 2014 18:13

Къде са доказателствата, които уличават Гаджев, че е казал на снежинките "черен", "мангал"; т.н. и как въпросните снежинки са го разбрали :lol: Докато не се представят доказателства уличаващи Гаджев в расизъм имаме неговата дума срещу думите на Косоко...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
o4iats
Контакти:

Мнениеот o4iats » 10 мар 2014 18:14

Балкански Орел написа:o4iats Не е от Левски ! И пак ти казвам, не се прави на света вода.

Аз ти казвам отново, че отборите са без значение тук. Важно е да има наказания и да се спре с простотията. Пък ако агитки дигат свастики да ги наказват и тях.
Не е лошо да има шоу ама не е това начина. Отделя се повече време на страничните неща и по-малко на футбола. Кой отбор бил селски,кой съдия бил купен, Валери да ли **** кат хората Николета...

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 10 мар 2014 18:14

Нека някой, който е чул или разбрал, какво става да го каже. Аз бях на стадиона в Г сектор и не разбрах, защо Косоко полудя. Едва ли е за нищо, но на какъв език го е обидил Гаджев. Би трябвало да е на френски, а едва ли халфа го знае. Изобщо тъпи сцени, които показват умствения багаж на играчите ни. Чужденците трябва да се съобразяват, защото са гости във България. Те обаче си позволяват супер волности и никой не ги наказва. Ако е имало обиди десципа да действа. В 21 век всичко се доказва за минути. Има си камери на стадиона, също и журналистически, които да запишат репликите или да рачетът думите по-устните. На стадиона нищо не се разбра, Гаджев казва, че не е обиждал никой, а Косоко си мълчи. ЦСКА пуска някакви декларации, но без подробности. Дано не се окаже дребно заяждане, заради бъдещия мач в събота!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 10 мар 2014 18:18

o4iats написа:
Балкански Орел написа:o4iats Не е от Левски ! И пак ти казвам, не се прави на света вода.

Аз ти казвам отново, че отборите са без значение тук. Важно е да има наказания и да се спре с простотията. Пък ако агитки дигат свастики да ги наказват и тях.
Не е лошо да има шоу ама не е това начина. Отделя се повече време на страничните неща и по-малко на футбола. Кой отбор бил селски,кой съдия бил купен, Валери да ли **** кат хората Николета...

За втория ред съм напълно съгласен и този човек е в изпълкома.За другото сме на крайно различни позиции.

Потребителски аватар
Billy Bones
Контакти:

Мнениеот Billy Bones » 10 мар 2014 18:24

Да го накажат.Но "писмените показания" на двамката ли са меродавно и ултимативно доказателство?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 мар 2014 18:25

Йогата написа:Ти, като някои други тук малолетни гномчета, твърдиш, че пък Гаджев е виновен ли?

Сега се върни обратно и прочети какво съм написал в темата! Ако видиш дори и намек, че Гаджев е виновен ела и ме заплюй!
Помолих Тео за видео, защото той твърди, че се "вижда как Гаджев обижда". Аз не съм го видял това и искам да го видя!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”