Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

run1973
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот run1973 » 10 мар 2014 14:59

Само да не е отишъл до Казан :mrgreen:
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 мар 2014 15:14

Очаквам поредната лъжа на Батков за Газпром, да се завърти в много скоро време.... :evil:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 мар 2014 15:18

tprodanov написа:
mistreated написа:
zlatan написа:на Левски в момента дори Вълшебна пръчица не би оправила отбора.
Ако щат да се съберат всичките заедно Гонзо,Херо,Наско,Мъри-дори Домуса да дойде със своите пари няма да се оправим бре хора.
На Левски му трябва отрезвително минимум две години-всички интриганти и продажници ВЪН ОТ ОТБОРА-ПЕЛЕТО,ГАДЖЕВ,ГЕНКОВ.
Лятото всички ама целия наличен отбор отива в Бюро по труда идва свестен човек с достатъчно пари и почваме от нулата.
Такава е истината за Левски София,а за Левски на Батков него не ме интересува.

А кой ще плати 42-та млн. на Борат?

Кой каза, че Левски дължи нещо на Батков?

Ти от Марс ли падаш?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 мар 2014 15:35

Първа стъпка към оправянето на Левски като клуб е спиране на финансите към НКП, след това всичко ще се подреди.
Изображение

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 10 мар 2014 15:42

mistreated не е от Марс ама ти явно падаш от Юпитер .Само едно ще те попитам покажи ми един адвокат където дава пари ?.Тоя измекяр ако е дал и 1 лв лични негови пари аз ще стана на трамвай и ще ви возя безплатно ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 мар 2014 15:47

AN71 написа:mistreated не е от Марс ама ти явно падаш от Юпитер .Само едно ще те попитам покажи ми един адвокат където дава пари ?.Тоя измекяр ако е дал и 1 лв лични негови пари аз ще стана на трамвай и ще ви возя безплатно ;)

Какво е дал и какво не нито ти, нито аз можем да знаем. Фактите говорят, че задълженията са към негови фирми. Това е напълно достатъчно. Смяхте ни се на нас колко време не можем да изгоним Титаните, ама поне се чуваше "Вън боклуците от ЦСКА" от нашия сектор срещу тях и то доста време. Вие не можете гък да кажете срещу Борат.

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 10 мар 2014 15:52

AN71 написа:mistreated не е от Марс ама ти явно падаш от Юпитер .Само едно ще те попитам покажи ми един адвокат където дава пари ?.Тоя измекяр ако е дал и 1 лв лични негови пари аз ще стана на трамвай и ще ви возя безплатно ;)

Е все някой ги е дал-за домашно ако искаш дано разбереш скоро кой......... точно ги е дал.Фамилията му за почва с Ч и завършва на И -жокер ;)
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 мар 2014 15:59

Хора , каквито и глупости относно Левски , собственик , спортно-технически щаб и т.н. да си говорим , разберете само едно .... ИМАМЕ СИ САМО ПУБЛИКА И НИЩО ДРУГО , всичко останало е фалш. За адвоката ...или хубаво или нищо (за умрелите така )...един мошеник , който е дошъл да ни съсипе...НИЩО ПОВЕЧЕ !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 мар 2014 16:03

По закон всички дружества трябва да обявяват годишните си финансови отчети за всяка финансова година в Търговския регистър до 30.06 на следващата календарна година. ПФК Левски АД не е обявявало отчетите си от 2010 г. насам, въпреки че е задължено по закон.
Защо?!?.... Ами сигурно има нещо, което не е за показване...

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 10 мар 2014 16:09

mistreated написа:По закон всички дружества трябва да обявяват годишните си финансови отчети за всяка финансова година в Търговския регистър до 30.06 на следващата календарна година. ПФК Левски АД не е обявявало отчетите си от 2010 г. насам, въпреки че е задължено по закон.
Защо?!?.... Ами сигурно има нещо, което не е за показване...

Ако изключим евентуална държавна намеса във докарването на Левски до това състояние , то би трябвало същата тази Държава да разследва лицето Тодор Костадинов Батков , защото много мачове станаха които смърдят. Този човек е всичко друго но не и левскар. Това се доказа и в дните преди дербито с любимия му отбор (сега си спомнете Казан, пожарните на герена и т.н. )
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Левски”