Най-скъпото четвърто място в историята на българския футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Най-скъпото четвърто място в историята на българския футбол

Мнениеот stefani » 10 мар 2014 13:44

Мъри е медийна продукция, на един обикновен бг треньор .
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 10 мар 2014 17:23

bulgaro написа:
джони написа:обясни какво точно искаш?за какво си пуснал такава тема,броиш пари,трансфери и т.н освен ако наистина не искаш и ти да лапаш заедно с некадърните футболисти които си изброил и това ти е болката

Искам Станимир Стоилов по най-бързия начин да освободи поста на старши треньор в Ботев. Не го харесвам, не го понасям, не го искам в Ботев. Смятам, че е слаб, посредствен треньор, страхлив и без амбиции. Послушко и мишок, който се натиска за едната заплата.
Искам начело на Ботев да застане ботевист, човек, който има манталитета и знае какво е Ботев. Човек, когото публиката ще разпознае и подкрепи. Вчера преброихте ли си празните седалки в Коматево? Бяха повече от 100! Стигнахме посещаемостта на малцинствения отбор.

Ти искаш,ама в качеството на какъв? Темата ти е провокативна и неаргументирана.Ти си фен на Ботев ок,ама дал ли си нещо на клуба?Мъри ти бил противен,ама защо? Не го смяташ за красив ли? Аз също съм фен на Ботев,обаче съм твърдо за оставането на Мъри. Сега какво правим? Мисълта ми е,ти и други подобни мрънкалници да престанете с претенциите си,защото има кой да решава кой ще е треньор.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 10 мар 2014 17:33

Ако бяхме завършили на 7 място темата щеше да е "най-скъпото 7 място",ако бяхме 3-"най-скъпото трето" и така....Много ми е интересно като се класираме на полуфинал за Купата каква тема ще пуснеш,приятелю "ботевист"
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 10 мар 2014 19:09

drughi написа:
Show Must Go On написа:
drughi написа:Що нападате човека като е прав? Факт е, че разполагате с най-много пари, и за селекция, и за строежи на бази и стадион, и за медиен комфорт, и за съдии, за всичко. Даже много повече от Лудогорец. Това е 100% сигурно. Резил е мястото което заемате в момента. Ако бяхме ние примерно с вашите(на собственика) възможности сега щяхме да сме с 10 точки пред Лудогорец. Вие може би ще постигнете и нашите успехи след време, но е факт, че загубихте 1-2 години с оправданието - строеж на база и стадион.

Освен, че си споменал за строежи и бази всичко останало е циганска лъжа и ти нямаш факти да го оспориш. И аз мога да си измислям слухове и пропагандни историйки, но ФАКТИ.......

Реално ли е да строите стадион за 20 милиона приблизително, и да казваш, че има отбор с повече пари от вашия?

Ние тези футболисти да не ги взимаме за кофражисти или зидаро-мазачи?

Бюджета за отбора е един, а за стадиона е друг и не знам /всъщност знам/ защо се мешат нещата!
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Върни се в “Ботев”