Ботев Пловдив-Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Ботев Пловдив-Локомотив Пловдив

Мнениеот Ванко_Ултраса » 10 мар 2014 12:06

Plovdiv 100 написа:Като гледам как си е тръгнал, чак се препъва....наивна работа.

Я ми кажи, ти присъства ли на въпросната среща, където Дудука се е заканвал? Или апокрифно чу от някого? Хубаво е да предоставиш доказателства за твърденията си, иначе си оставаш просто лаладжия.

Я представи факти и доказателства, че Коко Динев играе ТОТО, нали вие ни обвинявате всеки мач в това?
Ако нямате такива факти или доказателства повече да не съм ви чул да ни обвинявате, че играем ТОТО, или че Коко Динев са занимава с такива неща. :mrgreen:
Нещо повече - очаквам да ни се извините с декларация и да обявите Коко Динев за честен бизнесмен, а Локомотив да наградите с благодарствен плакет, че всеки мач играе феърплей. ;)
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 мар 2014 12:36

Plovdiv 100 написа:Ми то вие си го обвинявате :) Не аз.Това да не съм го измислил аз:

Изображение

Да, така е... :) 'ма иначе, 'що?!!! Вие да не би да сте на по-различно мнение?!... Нали вие му "измислихте" онова прозвище "Тото Динев"... Е!!! Ние само допълнихме една "картинка" към него!!! :)

И всъщност!!! Ако не си забелязал... на тази картинка НИКЪДЕ не пише "Коко Динев"... тя се отнася ЗА ВСИЧКИ.... Нали не си мислеш, че това важи само за Локо Пд и неговите фенове... Да не говорим пък за онзи "вчерашния" според който сме "Селски клуб" :) .... ха-ха... явно се е разпознал и той в картинката!!!
Изображение

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 10 мар 2014 12:42

Ще ме прощаваш, ама прозвището Тото Динев му го измислиха още докато беше във Вихрен. Журналистите.....не ние! Не може за всичко да са отговорни жълтите :)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 мар 2014 12:44

Plovdiv 100 написа:Ще ме прощаваш, ама прозвището Тото Динев му го измислиха още докато беше във Вихрен. Журналистите.....не ние! Не може за всичко да са отговорни жълтите :)

Може и да греша тук... признавам си!!! :) Но няма как да откажеш, че го споделяте и вие... Нали?!!!
Изображение

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 10 мар 2014 12:54

plovdivram написа:
Plovdiv 100 написа:Ще ме прощаваш, ама прозвището Тото Динев му го измислиха още докато беше във Вихрен. Журналистите.....не ние! Не може за всичко да са отговорни жълтите :)

Може и да греша тук... признавам си!!! :) Но няма как да откажеш, че го споделяте и вие... Нали?!!!

Е няма как.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 10 мар 2014 13:21

plovdivram написа:Аз пък си мисля, че предвид ОЧЕВАДНОТО ПРЕГРЪЩАНЕ на Коко Динев с хората, които управляват Ботев Пловдив да се окаже, че това с бутилката да не е никак случайно и в крайната сметка идеята е точно мача да се играе на "закрити" врати... Няма да се учудя дори да са се разбрали вече и за резултата от мача и няма да се учудя той да е даже в наша полза (и това допускам)... Колко удобно ще е даже... бием минимално Ботев при закрити врати, а те после НИ ОТНАСЯТ на Лаута пред ПУБЛИКА!!! Напълно в "репертоара" на Динев... тези ПУБЛИЧНИ "ПРЕГРЪДКИ" подписани с ДЕКЛАРАЦИЯ вричаща се във вярност към въпросните говорят, че такъв сценарий е напълно възможен... Все пак и "ответната" страна ще трябва да покаже, че "уважава" другата по някакъв начин и ще плати (евентуално) ЕДНОКРАТНО някаква цена (инвестиция), която после ще им се "ВЪРНЕ" стократно!!!

И в крайна сметка... Честно да ви кажа - ЗА ПЪРВИ ПЪТ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА какъв ще е изхода от този мач... След тази ДЕКЛАРАЦИЯ, в която този човек им се цани за СЛУГА какъвто и да е резултата, аз няма да го приема за ИСТИНСКИ!!!

Истински :?: Тези работи не се говорят по форумите! Ако не те интересува резултатът грабвай ножа... свинята чака! Не бива такива работи точно от Теб :?: :!:

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 10 мар 2014 13:40

За купата наказанието лишаване от домакинство нали също важи ? защо се коментира само дербито ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 10 мар 2014 15:33

stefani написа:За купата наказанието лишаване от домакинство нали също важи ? защо се коментира само дербито ?

Селяните са гости на Левски в първия мач за Купата
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 10 мар 2014 15:39

mark1926 написа:..............
Истински :?: Тези работи не се говорят по форумите! Ако не те интересува резултатът грабвай ножа... свинята чака! Не бива такива работи точно от Теб :?: :!:

?!?!?!?!?!
Изображение

Потребителски аватар
Хамър
Контакти:

Мнениеот Хамър » 10 мар 2014 18:22

Влади, чудя ти се на акъла майна, честно.От къде тия нерви и време да отделяш за тия жалкари, не знам.То да общуваш с някой нормален, ама то.... яко в ..... и да ходят на село.
Раето свещено на гърдите блести носете го с гордост и страст, когато загубите нас ни боли, но пеем ВИНАГИ С ВАС !!!

Върни се в “Локо Пловдив”