Етър - Локо ГО

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Re: Етър - Локо ГО

Мнениеот radoslav_rashkov » 10 мар 2014 00:22

oldcapital написа:
radoslav_rashkov написа:Локомотив Горна Оряховица, Мездра и Етър са най-добре комплектовани. Но като отбор без имена най-силно играе Локомотив ГО. Спартак са "сателита" на Литекс, но ги поодържат на изживяване всяка година. Луковит са играчи от плевенски регион, който ще е изненада да изпревари другите. Все пак нищо не се знае... Аз лично за промоция в Б группа.предпочитам Локомотив ГО.

Отбор без имена за ГО...какво имаш предвид :shock:

Правилно питаш. Не съм се изразил добре. Исках да кажа, ако и да няма имена, играят добре като колектив.
Изображение

oldcapital
Контакти:

Re: Етър - Локо ГО

Мнениеот oldcapital » 10 мар 2014 11:04

radoslav_rashkov написа:
oldcapital написа:
radoslav_rashkov написа:Локомотив Горна Оряховица, Мездра и Етър са най-добре комплектовани. Но като отбор без имена най-силно играе Локомотив ГО. Спартак са "сателита" на Литекс, но ги поодържат на изживяване всяка година. Луковит са играчи от плевенски регион, който ще е изненада да изпревари другите. Все пак нищо не се знае... Аз лично за промоция в Б группа.предпочитам Локомотив ГО.

Отбор без имена за ГО...какво имаш предвид :shock:

Правилно питаш. Не съм се изразил добре. Исках да кажа, ако и да няма имена, играят добре като колектив.

Да кажеш,че в Локомотив няма имена :shock: то там са само играчи играли в Б и А група и т.н....точно Горна и Мездра са отборите,в които има имена...несериозно е да се твърди друго....имена няма в Етър,Спартак и т.н.,където играят юноши,както и в останалите отбори,където играят главно аматьори,които никой не ги знае
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.

Върни се в “Футбол - България”