XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи) 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Re: XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи)

Мнениеот Joni_ » 09 мар 2014 23:13

Момчета, нека да не говорим за титли, а да играем мач за мач и накрая колкото по напред толкова по добре!
Състава според мен ще е следния :
[center]С.Колев
З.Илиев - Василев - Менди - Фо Поре
Тошко - Чочев
Стоянов - Бадема - Милисавлевич
Марто[/center]
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 09 мар 2014 23:33

Joni_ написа:Момчета, нека да не говорим за титли, а да играем мач за мач и накрая колкото по напред толкова по добре!
Състава според мен ще е следния :
[center]С.Колев
З.Илиев - Василев - Менди - Фо Поре
Тошко - Чочев
Стоянов - Бадема - Милисавлевич
Марто[/center]

Сигурен съм на 99%, че състава ще е това, което си написал, като единствената дилема за мен е Марто или Ди Вани. :roll:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 09 мар 2014 23:46

stefani написа:1:2

Скъпа, ти досега познала ли си някога резултат,ако играеш тото ше умреш отглади и внимавай с тая голяма уста,покрай емблемите ,да не глътнеш и нещо друго :mrgreen:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 09 мар 2014 23:51

bai_ivo2 написа:
11_best написа:Трябва ни победа в мача с Левски и гостуването с Черно море. После приемаме Лудогорец, който е почивал и е приел Литекс, а междувременно играе с Валенсия.
Въпреки, че е в сферата на фантастиката в 3 кръг можем да оглавим А група(с мача повече). За това на стадиона и пълна подкрепа за момчетата, докато има шанс...

Мислиш ли че можем да бием Лудогорец.Ние сме им един от най-лесните противници.Имаме само 2 равни и 4 загуби от тях.Не казвам че са непобедими но само Литекс имат положителен баланс с тях.

Лудогорец са много качествен отбор - сработени и с добри изпълнители. Но не са непобедими. Миналата година за купата добре ги ударихме в Разград. А и сезонът навлиза в етап, когато умората ще си каже думата. При тях залогът е голям - титла на всяка цена, заради добрия коефициент и възможна ШЛ, но Литекс сериозно ги дублират, засега. Миналата година пак бяха под натиск и си бяха загубили титлата с нещастен автогол (после Везалов им я върна).
Ние няма какво да губим. А нали знаеш, ако потретим Левски и скъсим дистанцията, ще сме поне 15 000 на "Армията".

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 10 мар 2014 00:02

Пичове, аз съм почти сигурен, че и този мач ще го вземем. Според мен ще бъдем 2 пъти повече от тях на трибуните и ще ги смачкаме отново на всички фронтове. Колко мита за "многобройната" синя публика изгоряха, леле майко :). Навръх 100 годишнината ако не ги бием като мачета у дирек, кога? :lol: :lol: :lol: Те ни биха 5-0 за 50 годишнината ни, да, но колко победи имаха с/у нас за целия сезон тогава? Ние нека ги бием 4 пъти с по 1-4 гола разлика, пък нека им е сладко тогава! :)
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 10 мар 2014 00:09

Мисля ,че във вчерашния мач излезнахме недостатъчно концентрирани и агресивни,оттам ни дойдоха главоболията,видя се за пореден път несъстоятелността на говеждия отбор,с човек повече,хапнаха дръвцето!Отделно ,преди мача,казах,че халфовата ни линия е загадка и се оказа ,че съм прав,просто липсват хората ,които да правят играта и да захранват нападателите с топки,липсва разнообразие и изненада като цяло и ако подУЯнци бяха по-грамотни ,щяха да ни бият с лекота!В тая връзка си мисля дали не е по-добре Милесавлевич и Бадема да заиграят по-в средата- и двамата са борбени и същевременно,креативни играчи,на върха на атаката, да видиме кво става става с Ди Вани,а от ляво Бате МАРТО,от дясно Тони Силва.В защита Стойчо да намери място на Здр.Илиев или на Ереро,за сметка на дървото Фо!Основното е агресия и концентрация на макс и тогава говедата ще извият врат :idea: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 10 мар 2014 00:12

Пичове, колко малко успехи ни трябват, за да почнем с нереалните десанти отново... имайте надежда, вярвайте в отбора!!!!! Аз никога не съм спирал да го подкрепям, когато мога съм по стадионите, правете го и Вие, МОЛЯ ВИ! Върнете се няколко години назад и си спомнете какво е сектор Г, какво е публиката на ЦСКА... а сега можем да бъдем още по-силни! Колко малко му трябва на армееца да се върне на стадиона - малко радост и става страшнооо!!! ЦСКА Е ГОРДОСТТА НА НАШАТА СТРАНА!!! ГОРДЕЙТЕ СЕ, ЧЕ СТЕ АРМЕЙЦИ! СЛЕДВАЩИЯ УИКЕНД ПОБЕДАТА ПАК ЩЕ БЪДА НАША!!!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 10 мар 2014 07:14

Ето това ти е състава и тактиката ако искаш да изненадаш геренци :

Ст.Колев

В.Василев. Т.Янчев Менди. Фо Поре

Чочев. Милисавлевич

Т.Силва. М.Петров

Гъргоров

Ди Вани

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 мар 2014 08:38

MAXIMUS написа:Ето това ти е състава и тактиката ако искаш да изненадаш геренци :

Ст.Колев

В.Василев. Т.Янчев Менди. Фо Поре

Чочев. Милисавлевич

Т.Силва. М.Петров

Гъргоров

Ди Вани

Това е един от малкото състави, с който загубата ни е в кърпа вързана. Без нито един опорен халф и с Тошко в защита... Можем само да се молим да вкараме повече, от колкото ще получим. А не виждам как ще вкараме много голове.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 мар 2014 09:17

Според мен Ди Вани ще бъде ключ за успеха. Имаме интересни футболисти, добри футболисти за всеки пост. ЦСКА обича сериозните сблъсъци. Влизаме в един добър цикъл.
Марто Петров, ако играе трябва да е на силната си позиция - крило.
Имаме централен нападател и съм убеден, че той ще въздейства върху развоя на мача. Ди Вани ще вкара. :)
П.п. като добавим и тежкия мач на Л с Ботевъ - везните отново се накланят в наша полза. А в мача им за купата пак може да валят картони. При загуба и от Ботевъ не се знае дали няма да се стигне до ексцесии.
Много неща могат да се случат в мача за купата и след него. Ние просто трябва да тренираме и да нанесем своя удар в дербито.

Върни се в “ЦСКА”