Ботев Пловдив-Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Ботев Пловдив-Локомотив Пловдив

Мнениеот plovdivram » 09 мар 2014 21:49

sky1 написа:Владо , вие се изкарахте бахти машините, които не могат честно да паднат от нас. И все търсите в друг причините за собствените си проблеми. Ето това ви погубва, че докато обвинявате друг за проблемите си, Кинг Коко ви върти на малкия си пръст. Защо не предприехте нещо, нали искате да се отървете от Санданския. Един транспарант и сте го изгонели, като предния път. Аз ще ти кажа, просто е по-лесно да обвинявате жълтите вместо да се хванете и намерите изход от ситуацията.
Толкова е ясно-не харесвате Коко, понеже е зависим. Гоните го с Топ ултрас ударните групи и продължавате.

Аз не казвам, че не можем да паднем... Можем!!! И още как... особено ако играем като днес!!! Въпроса е, че каквото и да стане - дори и да БИЕМ пак ще ми е все едно!!! Нещо, което не беше така... Мога да ти кажа, че ИСКРЕНО се радвах на онова 0:0 на "Хр. Ботев" миналата година... за мен то си беше като ПОБЕДА и не ме е срам да си го призная, защото (особено тогава) вие определено бяхте отбора, за който във всяко едно отношение си беше по-логичното да ни бие дори с няколко гола, но не успя - дори на два пъти!!! Аз колкото и да ви се струва странно съм РЕАЛИСТ!!! т.е. мога да ОЦЕНЯ дори и ЗАГУБА!!! Помня и онова 2:5 през 80-те... помня и онова 5:0 с хеттрик на Видолов.... Ами толкова се могли - толкова сме направили, но знаех че е ИСТИНСКО!!! Помня и онзи гол на Янкович, с който ви бихме на Христо Ботев след като ни бяхте МАЧКАЛИ цял мач, а накрая Васко Камбуров заби знамето на центъра... Помня и някой мачове, в които ВСИЧКИ сме знаели какво се "случва" на терена... Но онова беше ДРУГО!!! Това - сега...
Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 09 мар 2014 21:50

Не съм предполагал, че този мач ще ми е безразличен. Докъде е докарахме. Папагалите кога ще е ясно, дали ще ги наказват?

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 09 мар 2014 22:03

Спокойно, мача ще стане. Няма да играете като днес, а и ние не сме нищо особено. Мача е троен. Коко ще надъха футболистите , за да се реабилитира пред вас. Той знае че само така ще се зарови томаховката а и добре се справя с надъхването. Така че не унивайте. Няма да си разваляме враждата я :twisted:

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 09 мар 2014 22:08

bnborisov написа:Спокойно, мача ще стане. Няма да играете като днес, а и ние не сме нищо особено. Мача е троен. Коко ще надъха футболистите , за да се реабилитира пред вас. Той знае че само така ще се зарови томаховката а и добре се справя с надъхването. Така че не унивайте. Няма да си разваляме враждата я :twisted:

хаха оптимист,коко е вреден за всички

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 09 мар 2014 22:12

bnborisov написа:Спокойно, мача ще стане. Няма да играете като днес, а и ние не сме нищо особено. Мача е троен. Коко ще надъха футболистите , за да се реабилитира пред вас. Той знае че само така ще се зарови томаховката а и добре се справя с надъхването. Така че не унивайте. Няма да си разваляме враждата я :twisted:

Ти май не разбираш... :) Говоря за мен и не държа никой да ми споделя "размислите и страстите"!!! Изобщо не ме интересува дали ще ги "надъха" или не... Да ги беше надъхал при предното ни гостуване на вашия стадион... С поведението си преди, по време и след онзи мач още тогава се видя, че това ДЕРБИ не му е на СЪРЦЕ!!! А уж му беше ПЪРВОТО - 'дет' се вика - би трябвало да му е и най-ЕМОЦИОНАЛНОТО... Оттогава вече съм с едно на ум, а след последните събития от петък... просто ми е все едно и спокойно може да се "очаква" всичко... даже и по-назад в дискусията казах, че предвид създалата се обстановка даже по-логичното е да ви бием... И к'во от това?!!
Изображение

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 09 мар 2014 22:29

Хубави конспирацийки си завъртял. Каква е врътката при равен обаче? :)

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 09 мар 2014 23:39

Plovdiv 100 написа:Хубави конспирацийки си завъртял. Каква е врътката при равен обаче? :)

За повечето фенове на Локомотив равният резултат е като победа и те ще са доволни, че са взели точка на "многомилионната" селекция на Ботев. За жалост в последните години голяма част от черно-белите фенове живеят само за да видят отбора си срещу Ботев и Коко Динев много добре използва това като надъхва футболистите си да играят само в дербито, защото една победа срещу Ботев му гарантира няколко полягвания на Левски, Лудогорец и Литекс.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 09 мар 2014 23:54

nib написа:Ама вие сериозно ли мислите че Ц.В. се занимава с вас :)

Как да не го мислят, когато отговорни фактори на Лаута им го набиват в главите постоянно, а някои от тях са достатъчно елементарни за да го вярват. Когато феновете на Локомотив започват да задават въпроси за състоянието на клуба е по лесно да се отклони вниманието им, като им се посочи външна причина за всички несгоди и тя естествено е свързана с Ботев, ръководството на Ботев или феновете на Ботев. Не сте ли забелязали, че постоянно ни се втълпява, че за състоянието на държавата ни са виновни САЩ, Русия, ЕС, НАТО и кой ли не още, а българските политици са света вода ненапита. Този похват цели само и единствено замазване на проблемите и насочване на справедливия гняв на хората в грешната посока, но за моя радост все повече привърженици на Локомотив осъзнават абсурда, в който са вкарани.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 10 мар 2014 01:00

Падаме с 2-3 гола разлика. И двата мача. В момента даже повече се надявам Коко да се махне от колкото да бием или пък да играем в Европа. Няма да се очудя ако отпаднем и за купата от Добруджа.

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 10 мар 2014 06:18

Ковфицента за победа на Добруджа или равен ще е доста голям,а като знаем алчноста Коко Динев колко му е нищо чудно пак поредния цирк.И пак казвам не са ни виновни Ботев ,виновен е Същия тоя дето "сбъдвал мечти" Време е наистина да го изгоним от Лаута този цирей стига вече срам

Върни се в “Локо Пловдив”