Tommi написа:vaskonti написа:Tommi написа:vaskonti написа: Тъй де, както заподозрях, според теб това "почукване" не е violent conduct!
И според мен, и според правилата.
Верно ли според правилата? Може ли да ми покажеш къде пише, че умишлен ритник през ръцете на вратаря не попада в този термин? Какво трябваше да се случи с Мболи, че да има прекомерна сила - счупена ръка? Глава? Ти наистина ли смяташ, че удар с топка е по-голямо прегрешение от умишлен ритник?
Всъщност, не е нужно да ми отговаряш. Едва ли ще кажеш нещо по-убедително от "такива са правилата". Разбира се, без да цитираш кои точно.
Ако при този ритник има прекомерна сила, при кое нарушение няма такава? Само това искам да ми отговориш. Удобно пропусна да ми посочиш при кое хвърляне на предмет има прекомерна сила, ако при това на Мболи няма, сега ми отговори на обратната ситуация.
Не знам след колко време ще усетиш, че те затапвам с всяко мнение и ти се чудиш какво да си изсмучеш от пръстите. Правилниците започна да ми цитираш и тях ти ги оборих.
Затапвал ме бил

С кое ме затапваш - с твърдението, че едно нарушение в игрова ситуация, в което двамата футболисти се борят за топката е същото като положение в неигрова ситуация, в което единия футболист просто рита през ръцете вратаря? Все така да ме затапваш!