sandi74 написа:В четвъртък Лудогорец ще напълни "Васил Левски".Факт.
не лудогорец ,а Валенсия ,никой няма да отиде там и да подкрепя разградчани ,не се заблуждавай
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
sandi74 написа:В четвъртък Лудогорец ще напълни "Васил Левски".Факт.
stpehenhunt11 написа:vladomin_ написа:В този кръг играха Левски-ІЦСКА, не знам колко са били на мача като зрители. Но от това в момента което гледам по телевизията Литекс- Лудогорец(двата най добри отбора в България към този момент), едва ли са повече от Етър-Локомотив(ГО) 7000:). Дерби за В група.
Ти недей да се притесняваш едните ще напълнят 45 хиляден стадион в четвъртък
vladomin_ написа:flo написа:sandi74 написа:В четвъртък Лудогорец ще напълни "Васил Левски".Факт.
НЕ знам, ама майките я пълнят всяка вечер
Мое мнение лично, е че Гришата и Домуса трябваше да си направят отбори в Плевен, Русе, Варна!!!!
7гола написа:за подигравката с играта и публиката на мача между Литекс- Лудогорец и 500-те души които се бяха подлъгали да отидат и да си изгубят времето са много
mirodes написа:Много ме съмнява да е имало 7000 зрители на мача Етър-Локомотив.В България журналистите винаги преувеличават броя на зрителите.Днес в един вестник прочетох ,че вчера на дербито е имало 10 хиляди зрители,а в друг 18 хиляди.Почти двойна разлика в зависимост от журналистическата преценка.Докато няма броячи на входовете винаги ще има спекулации.Миналата година шефовете на Ботев Пловдив се бяха усъмнили,че много хора влизат гратис на стадиона,защото по вестниците пишеш ,че стадионът е бил препълнен,а приходите им от билети бяха много по-малки.И като си сложиха броячи на входовете се установи,че просто вестниците преувеличават броя на зрителите.
vladomin_ написа:flo написа:sandi74 написа:В четвъртък Лудогорец ще напълни "Васил Левски".Факт.
НЕ знам, ама майките я пълнят всяка вечер
Мое мнение лично, е че Гришата и Домуса трябваше да си направят отбори в Плевен, Русе, Варна!!!!
radoslav_rashkov написа:Стадион "Ивайло е за 25 500 души.
Централната трибуна под козирката трябва да е минимум за 7 хиляди. От това, което видях от директното предаване има 8000 души според мен...
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта