Магистрала "Струма" се руши на седмия месец
http://www.vesti.bg/bulgaria/magistrala ... ec-6007045
А стига бе, как е възможно това?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Магистрала "Струма" се руши на седмия месец
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
"Това, което съм видял отвътре е, че "България без цензура" е корпоративно предприятие, в което се наливат пари, за да се произведе политика, тип "Бързо хранене". Това заяви пловдивският бизнесмен Атанас Червенков в предаването "На светло" на Люба Кулезич по Нова ТВ.
Моето мнение е, че Бареков изобщо не си е сменил местоработата, откакто напусна ТВ7. Той все още е на работа в същата корпорация,
допълни Атанас Червенков.
Според бизнесмена афишираният близо половин милион, с които е създадена партията, е силно занижена сума.
Аз съм бизнесмен и имам представа, средствата, които вървят там, се десетократно и стократно повече, заяви Червенков.
haha написа:Магистрала "Струма" се руши на седмия месец
А стига бе, как е възможно това?Аз мислех, че щом свети Богобойко Велики прави нещо, то винаги е перфектно.
Дунав, я разкрий тука няма ли някаква измама, май тия са гнусни комунисти и искат да развалят аурата на Бойко.
Levskar_90 написа:Ей Синьо Сърце какво стана с нашия човек безкомпромисен? Май го банаха, а ?
Levskar_90 написа:Ей Синьо Сърце какво стана с нашия човек безкомпромисен? Май го банаха, а ?
„Мога да коментирам прическите на главните редакторки и шефки, които бяха отишли на тази медийна среща и услужливо седяха и мълчаха. Тази пресконференция, която дадоха, можеше да започне с едно нещо: „Благодарим на Борисов, че в най-тежката финансова и икономическа криза спаси държавата и построи толкова, колкото ние - БСП и ДПС, за 20 години не сме". Трябваше да кажат на пресконференцията, че по време на управлението на кабинета „Орешарски" има рекордна трайна безработица - над 13%", коментира лидерът на ГЕРБ.
„Вече ми омръзна като наближат избори и започват всички да се правят на мъже. По-лошо от завистлив мъж няма. Моята съдба, за съжаление, така се нареди в последните години, че се някакъв мъж иска да прилича на мен. Изредиха се цяла плеяда кандидати за какво ли не. Просто ми омръзна. Завиждат ли, броят ли ни - не мога да ги разбера. Искат да ми влязат в обувките, искат да са като мен", оплака се Бойко Борисов.
И днес лидерът на ГЕРБ си спази традиционната програма - да дойде на работа, да влезе в пленарната зала, да даде изявление пред медиите по различни теми и да си тръгне след 10 минути.
haha написа:Магистрала "Струма" се руши на седмия месец
А стига бе, как е възможно това?Аз мислех, че щом свети Богобойко Велики прави нещо, то винаги е перфектно.
Дунав, я разкрий тука няма ли някаква измама, май тия са гнусни комунисти и искат да развалят аурата на Бойко.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 8 госта