Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата - 3:1

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата

Мнениеот Eminem » 09 мар 2014 20:29

gargamel написа:Ти сериозно ли си помисли,че ми пука за Меси и Роналдо щом играят Ботев ;) И за нас е по-добре в 7,дори повече щяхме да дойдем...

Помислих, че това е причината за решението, а не че на теб ти се гледа ШЛ.
Преди наистина имаше такава практика, да се слагат мачове в по-ранни часове ако има ШЛ.
Последна промяна от Eminem на 09 мар 2014 20:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 09 мар 2014 20:31

Наистина безобразен начален час. Освен мен, почти цялата група пропускаме гостуването именно заради началния час...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 09 мар 2014 20:54

2-2 :roll:
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
мемнто

Мнениеот мемнто » 09 мар 2014 21:06

"Левски" пак пада. Възможно е да се получи и някой супер изненадващ Х.
ИзображениеИзображениеИзображение

zippy
Контакти:

Мнениеот zippy » 09 мар 2014 21:13

очаквам победа за Левски и от другата седмица по-голямата част от "канарчетата" да сложат зелените фланелки и да израснат в "орли" - нали са им големи фенове...

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 09 мар 2014 23:02

Аз викам да вземе една двойчица да стане. Примерно 1:2 за настроение...
Изображение

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 10 мар 2014 02:13

kikooo1912 написа:0-5
Това ще е най-лесната победа на Ботев през сезона. Левски са кръгла нула. Атомното им нападение вкарва веднъж на високосна година. Какъвто и да е Мъри в сравнение със сухия е великан. Гаджев колкото и да е слаб е най-силният им футболист и в негово отсъствие няма да могат да вържат два паса. Тактика за тях е мръсна дума, на терена са като мухи в буркан. Ботев с всеки изминал мач играе все по-добре. Владеем топката перфектно, създаваме положения. За последните 3 мача вкарахме 7 гола. Новите играчи вдигнаха много нивото на отбора. Вкарахме 4 гола на Локо сф, който преди това унижи Левски на Герена. Просто няма как да загубим този мач, въпросът е с колко ще бием. За мен победа с по-малко от 5 гола за Ботев ще е изненада.

Айде малко по-сериозно с прогнозите и заканите, че от високо много боли падането (примери има доста, особено онова 0:1, с когато ги реанимирахме есента на Герена). Дано не се повторят нещата! Надявам се на минимална победа с 1:0/2:1 или добър турнирен резултат от сорта 2:2 в най-лошия случай. Ама такива детски изхвърляния 5:0 и не знам си кво - айде, моля ти се, стегни се!
Последна промяна от Rooster1912 на 10 мар 2014 02:32, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 10 мар 2014 02:19

Не искам да прогнозирам резултат за този мач , но от двата мача крайният победител е БОТЕВ. :!:

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 10 мар 2014 09:33

alexdb написа:
Kris_men2000 написа:Мача е 4:1 за Ботев.Тези шибаняци на Батков помака заслужават само резили и мор за тях.Софиянци когато срещните някой от тези помияри-играч на Левски го заплюйте с някоя зелена храчка.Те само това заслужават вместо поздрав.

Някой ще бъде с много увиснала човка след мача :). Левски далеч не са толкова слаби в момента, а ги гони някакъв карък пред гола. Моли се славеьо чудесни да не се отпушат баш в сряда, че тогава може да отнесете много :)

Не съм славей а върл левскар.По-голям левскар от теб и много други измислени фенчета.Но в момента съм се побъркал от нерви като гледам нашите скапани педали как срамят името на великият ми любим отбор ЛЕВСКИ.Затова ако видя някои от тях пред мен ще го заплюя с кеф.Но жалко не живея в София а съм от Пловдив.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Върни се в “Левски”