26 кръг: Литекс - Лудогорец - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: 26 кръг: Литекс - Лудогорец - 9.3.2014 | 19:30
двата отбора ще изнесат качествен и динамичен мач. Изходът е непридвидим
-
- Контакти:
Съдията наистина е ощетявал Лц, но след мача с ЦСКА за първенството Лц е бил всичките си мачове при този съдия, а Литекс има доста загуби при него. Иначе съм си за Лц
.

Spetz написа:двата отбора ще изнесат качествен и динамичен мач. Изходът е непридвидим
+1нека по добрият да победи.
Коментаторът изкърти: "Мантула се подхлъзна и нямаше как да събори Джордан." После защо има хора, които ги плюят. Евала за представянето им в Лига Европа, но тия наши "реферчета", които тенденциозно или не свирят в тяхна полза в първенството им правят лоша услуга. Не знам какво трябва да се случи за да свирят дузпа срещу тях, а в евротурнирите видяхме какви дузпи се свирят.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
gikahadji написа:Коментаторът изкърти: "Мантула се подхлъзна и нямаше как да събори Джордан." После защо има хора, които ги плюят. Евала за представянето им в Лига Европа, но тия наши "реферчета", които тенденциозно или не свирят в тяхна полза в първенството им правят лоша услуга. Не знам какво трябва да се случи за да свирят дузпа срещу тях, а в евротурнирите видяхме какви дузпи се свирят.
Ти за тая ситуация дузпа ли искаш ?

Ивайло Лудогорец написа:gikahadji написа:Коментаторът изкърти: "Мантула се подхлъзна и нямаше как да събори Джордан." После защо има хора, които ги плюят. Евала за представянето им в Лига Европа, но тия наши "реферчета", които тенденциозно или не свирят в тяхна полза в първенството им правят лоша услуга. Не знам какво трябва да се случи за да свирят дузпа срещу тях, а в евротурнирите видяхме какви дузпи се свирят.
Ти за тая ситуация дузпа ли искаш ?![]()
![]()
напълно като неутрален зрител ти казвам, че това беше 100 % дузпа.
Хайде бе,Лудите,бийте ги тия,какво ги чакате.И да ни дойдат пак другата седмица,да ги дръндим и ние.Не вярвам за втори път 6 (шест!!!) съдии да им помагат за толкова кратко време,ама знае ли човек... Успех! 

МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Ивайло Лудогорец написа:gikahadji написа:Коментаторът изкърти: "Мантула се подхлъзна и нямаше как да събори Джордан." После защо има хора, които ги плюят. Евала за представянето им в Лига Европа, но тия наши "реферчета", които тенденциозно или не свирят в тяхна полза в първенството им правят лоша услуга. Не знам какво трябва да се случи за да свирят дузпа срещу тях, а в евротурнирите видяхме какви дузпи се свирят.
![]()
Няма нищо смешно. Пожелавам си нашите защитници така да ви спират нападателите и съдията да си мълчи. Там е работата, че съдията няма да замълчи когато е за нас.
foetuss написа:Ивайло Лудогорец написа:gikahadji написа:Коментаторът изкърти: "Мантула се подхлъзна и нямаше как да събори Джордан." После защо има хора, които ги плюят. Евала за представянето им в Лига Европа, но тия наши "реферчета", които тенденциозно или не свирят в тяхна полза в първенството им правят лоша услуга. Не знам какво трябва да се случи за да свирят дузпа срещу тях, а в евротурнирите видяхме какви дузпи се свирят.
![]()
напълно като неутрален зрител ти казвам, че това беше 100 % дузпа.
Аз също съм неутрален зрител. Когато играят в евротурнирите съм за Лудогорец и за това смятам, че им правят мечешки услуги.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
- batmanlevski
- Контакти:
горката топка ,не стига ,че я вали дъжд ами и такова безцелно ритане , тези отбори за тактика чували ли са от коя група са ,че така се втурват безцелно и неорентирано ,жалка работа , те наистина ли са в А професионална група или са от другата А- окръжната
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- CS -KA -KA
тези Вура и Безжак уж големи звезди ,а топката не могат да спрат и докога ще го търпят този Моти ,псува като каруцар а картони няма ,така ли ги тикат пак към 1-во място ,май Домуса скоро ще последва онези от Румъния зад решетките ,скоро ще лъсне истината и зеления балон ще се спука много яко !
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4