XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Мнениеот Tommi » 09 мар 2014 17:40

Кировец написа:
Tommi написа:
Кировец написа:
Tommi написа:
Кировец написа:Томи, Туре ритна ръката на Мболи, а не топката.

В случая е важно, че няма прекомерна сила.

Дет`са вика - приятелско подритване по пръстчетата. :)
Нормална практика по света. Няма вратар, който да не е бил подритван от калпав нападател, след като е хванал топката. :)
Наградата за феърплей трябва да я връчат на Туре. Толкова е мил. Постоянно беше усмихнат до ушите.

Няма какво да кажеш, значи да считаме темата за приключена.

Моля?! :lol:

Ами казвай, ако има какво да кажеш по темата. :arrow:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 мар 2014 17:54

Tommi написа:Не знам защо си сложил професионалистите в кавички. Всъщност те са си точно професионалисти, защото с такива тълкувания си изкарват хляба. А твоите разбирания избягвай да ги споделяш. По-добре да си мълчиш и да оставиш съмнения, че не разбираш, отколкото да направиш такъв анализ и да разсееш всички съмнения. :)
И само за информация да знаеш, че в правилника пише за хвърляне на предмет, в това число и топка, по противник, т.е. дали ще е топка или да речем шише с вода плътността не играе роля.

Значи има разлика ''колко е голяма силата''(дали е прекомерна или не)а в същото време ''плътността не играе роля''? :lol: Нещо си противоречиш тука,така че по скоро ти избягвай да споделяш!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 мар 2014 17:56

Tommi написа:

Кое, например, е прекалена сила когато става въпрос за ритник през ръцете? Само ще напомня, че върховете на бутоните не са най-меката част от екипировката на играчите.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 09 мар 2014 17:57

Много добре направено!:)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KapDlVOYZn8[/youtube]
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 мар 2014 17:58

delqnski47 написа:
Tommi написа:Не знам защо си сложил професионалистите в кавички. Всъщност те са си точно професионалисти, защото с такива тълкувания си изкарват хляба. А твоите разбирания избягвай да ги споделяш. По-добре да си мълчиш и да оставиш съмнения, че не разбираш, отколкото да направиш такъв анализ и да разсееш всички съмнения. :)
И само за информация да знаеш, че в правилника пише за хвърляне на предмет, в това число и топка, по противник, т.е. дали ще е топка или да речем шише с вода плътността не играе роля.

Значи има разлика ''колко е голяма силата''(дали е прекомерна или не)а в същото време ''плътността не играе роля''? :lol: Нещо си противоречиш тука,така че по скоро ти избягвай да споделяш!

Наказва се самото действие, а не какъв предмет е използван. Играчът е хвърлил предмет с или без прекомерна сила по противников играч, това е. Все още никой не е седнал да опише всеки един възможен предмет какво наказание да носи.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 мар 2014 18:09

vaskonti написа:
Tommi написа:

Кое, например, е прекалена сила когато става въпрос за ритник през ръцете? Само ще напомня, че върховете на бутоните не са най-меката част от екипировката на играчите.

Не мога да се сетя за конкретен пример за прекомерна сила при ритник през ръцете. Но ето друг пример.
http://www.vbox7.com/play:3b88e04b

При повечето фаулове за червен картон в игрова обстановка също има прекомерна сила.

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 09 мар 2014 18:48

Според Гонг, Пелето е дарил победата на ЦСКА, а според мен, Тони Силва си спечели дузпа, която Бадема реализира за победата на ЦСКА. Мисля, че моята гледна точка е по-правилна, не мислите ли :roll: ..много ме дразнят такива заглавия, показва неуважение към отбора и футболистите му в този случай. Как ли би изглеждало следното заглавие: „И съдията се оказа недостатъчен, за поне частичен успех на Левски", или „ЦСКА спечели заслужено ,дори и с човек по-малко"...някакво такова.
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 мар 2014 19:01

Tommi написа:
vaskonti написа:
Tommi написа:

Не мога да се сетя за конкретен пример за прекомерна сила при ритник през ръцете. Но ето друг пример.
http://www.vbox7.com/play:3b88e04b

При повечето фаулове за червен картон в игрова обстановка също има прекомерна сила.

Това по-скоро е съвсем краен случай, не мисля, че всичко по-леко от това минава за удар с непрекомерна сила.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 мар 2014 19:05

criminal написа:Според Гонг, Пелето е дарил победата на ЦСКА, а според мен, Тони Силва си спечели дузпа, която Бадема реализира за победата на ЦСКА. Мисля, че моята гледна точка е по-правилна, не мислите ли :roll: ..много ме дразнят такива заглавия, показва неуважение към отбора и футболистите му в този случай. Как ли би изглеждало следното заглавие: „И съдията се оказа недостатъчен, за поне частичен успех на Левски", или „ЦСКА спечели заслужено ,дори и с човек по-малко"...някакво такова.

Ако коПелето не себеше правил на Иниеста мача завършваше 0:0 ;) направо си я дари.
Image

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 мар 2014 19:11

ralka_levskarka написа:
criminal написа:Според Гонг, Пелето е дарил победата на ЦСКА, а според мен, Тони Силва си спечели дузпа, която Бадема реализира за победата на ЦСКА. Мисля, че моята гледна точка е по-правилна, не мислите ли :roll: ..много ме дразнят такива заглавия, показва неуважение към отбора и футболистите му в този случай. Как ли би изглеждало следното заглавие: „И съдията се оказа недостатъчен, за поне частичен успех на Левски", или „ЦСКА спечели заслужено ,дори и с човек по-малко"...някакво такова.

Ако коПелето не себеше правил на Иниеста мача завършваше 0:0 ;) направо си я дари.

Какви са тия думички, където използваш? :lol:

Върни се в “ЦСКА”