Валери Божинов - Фен тема
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Абсолютната нула (0) Валери Божинов
Чак жал ми стана за Божинов как я "изплю" онази топка към нашата врата!Според мен,както си тренираше с Локо Сф трябваше да си остане при тях!Сега във втората седмица щеше да вкара няколко гола и може би щеше да си възроди кариерата!Едва ли някой го смята за слаб футболист,при положение че му знаем отборите в които е играл!
Не се шашкай народе...скоро идва пролетта...възможно е да има промяна
Чака ни доста интересен футболен полусезон... А ако случайно Левски успее да се съвземе(за което се надявам,колкото и невероятно да е) въпреки подигравките ви,пригответе се със стандартните оправдания(100 годишнина,купени съдии,мафия,директива..и т.н.)И не се безпокойте за Божинов... от -270°С до +°С процесът не е бърз... 

-
- Контакти:
Не съм от Левски, но ми стана тъжно за Божинов. Само преди няколко години го обявяваха за талант номер едно в Европа, а сега се мъчи срещу Локо София. Явно от предишния играч не е останало нищо. Вярно, че имаше лоши контузии, но откакто започна често да се връща във България кариерата му се разби. Купони, чалга, манекенки съвсем сринаха спортиста и Валери се превърна в звезда на вестниците и реали форматите. Все още не е късно да се вдигне и Левски му прави сериозна ослуга, но продължава ли така няма да е полезен нито за отбора, нито за себе си! Освободът ли го и от Герена, значи кариерата му е свършила. България няма много добри играчи и е много тъжно, когато един талант се провали, заради странични фактори.
mor написа:Не се шашкай народе...скоро идва пролетта...възможно е да има промянаЧака ни доста интересен футболен полусезон... А ако случайно Левски успее да се съвземе(за което се надявам,колкото и невероятно да е) въпреки подигравките ви,пригответе се със стандартните оправдания(100 годишнина,купени съдии,мафия,директива..и т.н.)И не се безпокойте за Божинов... от -270°С до +°С процесът не е бърз...
Не виждам тук някой да се подиграва на Божинов,по-скоро всички съжаляваме за него и глупавото му опропастяване на страхотна кариера!Колкото до вас,изоставате на 14т от първия и на 13 от втория

BG-BateGoyko написа:Та насилих се да гледам мача... Валерката наистина ми дожаля за него... Футбола безвъзвратно го е напуснал това момче. Тук беше моментът да покаже че още го бива като футболист, но уви не изгря звездата му. За съжаление си мисля ще и по-зле ще стане. Но както и да е. Както много "дербита" от последните години - футболни достойнства съмнителни или липсващи, карат на единия гол ентусиазъм. По едно време ми заприличаха на два престарели песа, дето са им изпадали зъбите, та само се дъвчат и не могат да се охапят. Атрактивно е и има някаква емоция, ама все пак е жалко. Левски - познатото от години насам. Едно бягане по фланговете, мятане на топката в нищото в наказателното и ако стане стане... Никаква друга идея не родиха и този път. Някой със закон трябва да им го забрани това. Никакви нападатели, никакви заплахи. Макриев и той не се усети като влезе. Генков, пък той съвсем късно го пуснаха. Когато Лацио поведе 3:2 на Лудогорец, треньора пусна всички възможни нападатели и рискува всичко. Тук ми пускат втори нападател, и трети който заменя първия минути преди края... странна работа. Съдията за мен си беше горе долу добре, макар че ако имаше още едно полувреме щеше да ги изгони кажи речи всичките. Все пак не може всяко второ отиграване да бъде нарушение. Туре според мен трябваше да си замине не много по-късно от Галчев. Даже доста го изтрая съдията, но и двата червени картона си бяха ясни. А публиката... Еми съжалявам, но голямото "дерби" не събра и половината предполагам от посещаемостта на предния мач на този стадион с участници Лацио и Лудогорец, а докато великата публика на грандовете се мъчеше да се събере, така някак тихомълком се продадоха за пет - шест часа едни други 20 хиляди билета за следващата корида на Лудогорец срещу Валенсия, като предполагам че този път стадиона ще е съвсем изпълнен докрай. И накрая, това чупене на седалките... Абе измислете нещо ново бе!!! Дано си стъпят на краката малко от малко, че е срамота, а прекомерно големите очаквания на двете публики съвсем ги смачква. Дано утрешното северно дерби покаже повече футболни достойнства.
Само да уточня, че Лудогорец ги посещават толкова хора понеже са български отбор. Вчера да видя на градският стадион много хора? Лудогорци? Така че това което ги гледа в София са феновете които бяха и на дербито. ЦСКА -"Левски" е истиско дерби. Видяхме всички вчера другото "дерби" защитна плаха игра, никаква емоция. И Литекс и Лудогорец да се възползват максимално от проблемите в двата столични гранда,защото всички знаем ,че в момента в който се стабилизират Лудогорец и Литекс ще бъдат там където им е мястото. Аху иху и после тихо!
-
- Контакти:
Re: Валери Божинов
Всички фенове във България знаят, че нашите дербита са две. Голямото ЦСКА-Левски и по-малкото Ботев-Локо Пловдив. Славия-Локомотив София девалвира отдавна, а Литекс-Лудогорец имат още дълги години да играят, че да се доближът до истинските мачове. Разликата чежду двете дербита беше сериозна. Битка, картони, сблъсъци и интрига до края в София и постно 0:0 пред 3000 човека в Ловеч. Божинов да е жив и здрав и ако в събота пак води нападението на Левски съм сигурен, че пак няма да ни вкарат. Просто момчето има доста да наваксва, да се стегне, защото може Герена да е последната му спирка.
- liliputchica
tzvetan_tee написа:veni__85 написа:Това беше ясно още когато го взеха. Една година никой не го искаше и накрая ние го взехме. Още тогава не бях съгласен Лозанов да играе в Левски и не мога да разбера защо продължава да е титуляр.
Защо Валери ви е виновен? Само, защотот ... Николета ли? Айде малко по сериозно. Това е трети официален мач на Божинов. Къде са ТАРТОРИТЕ Гаджев и Пелето??? Там е проблема. Не може Нунеш и Белаид да искат да спечелят повече от "най-добрия халф - Гаджев"
За три мача можеше поне веднъж да уцели топката и по някакъв начин да се разбере че е на терена. Никой не е казал да вкарва и да прави супер мачове.
veni__85 написа:tzvetan_tee написа:veni__85 написа:Това беше ясно още когато го взеха. Една година никой не го искаше и накрая ние го взехме. Още тогава не бях съгласен Лозанов да играе в Левски и не мога да разбера защо продължава да е титуляр.
Защо Валери ви е виновен? Само, защотот ... Николета ли? Айде малко по сериозно. Това е трети официален мач на Божинов. Къде са ТАРТОРИТЕ Гаджев и Пелето??? Там е проблема. Не може Нунеш и Белаид да искат да спечелят повече от "най-добрия халф - Гаджев"
За три мача можеше поне веднъж да уцели топката и по някакъв начин да се разбере че е на терена. Никой не е казал да вкарва и да прави супер мачове.
Много ми е интересно каква песен ще пропееш ако срещу Цуца му върже и направи хеттрик или ги бием постно с негов гол

Божинов има потенциал. Честно казано надявам се да поиграе и да остане и след лятото.
- Logical person
- Контакти:
Re: Валери Божинов
Божинов като чул публиката на Ботев да вика "ай канарииии", решил че става дума за оркестър "Канарите". Което веднага го вдъхновило да отбележи гол

Върни се в “Футбол - България”