ЗА или ПРОТИВ задължителната военна служба?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Alexandar
Контакти:

Re: ЗА или ПРОТИВ задължителната военна служба?

Мнениеот Alexandar » 09 мар 2014 12:00

Против, дори смятам, че и професионалната такава е излишна.Силна жандармерия с поделения по цялата страна е напълно достатъчно за Абсурдистан.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 мар 2014 15:37

tprodanov написа:
CTAHKO написа:
tprodanov написа:1. Няма експерти, за да има експертно обучение.
2. Бъдещето на света не е във войни, а в мозъци, технологии, наука. Всяка дори секунда, отдадена за военни каузи е загуба за човечеството.

1. Пак се излагаш
2. За мое най-голямо облекчение, ти не си част от бъдещето 8-) Единственото което те свързва с бъдещето е това, че нямаш бъдеще :lol: :lol: :lol:

Я, форумният клоун ме преследва из темите в жалък опит да изравни резултата. Няма шанс обаче. И експерти няма в армията. В нито една област. Защото можеш съвсем лесно да провериш как България се представя на международните мисии от всякакъв тип, след което да си прережеш вените.
За твой ужас, аз съм настоящето. :mrgreen:

Алооо флоберката, имаш ли си представа на кого ги дрънкаш тези глупости 8-) Простотията и глупостта ти, вече изпълзяха на челото ти 8-) Аз съм наясно как се представяме на международните мисии, я разкажи ти, та малко да ти се посмеем :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 20 ное 2014 16:40

ЗА!
Най-нормалното нещо в една държава е да има: 1. Професионална армия за военни действия или омиротворяване от порядъка на 50 000 ! 2.Казарма за всички младежи навършили 18г., за срок от година, където да се възпитават на дисциплина и мъжество и в случаи на крайна необходимост да бъдат използвани за поддръжка при бедствия в страната или военни действия! Имаме една изпусната генерация ,голяма част от която, се превръща в "меки китки", дрогери или безидейни бродяги, които нямат шанса да бъдат наричани МЪЖЕ ! Това може да бъде променено! :!:
висша математика:314 :idea:

Върни се в “Свободна зона”