Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот kingofpop » 08 мар 2014 00:01

Angel CFC написа:Щом нашия Торес е шампион по голове с/у Барса, вие си правете сметка какъв стълб в отбрана е Карлес! :mrgreen:

ПП Това в рамките на шегата! :lol: Респект за Пуйол!

ПП2 Сега гледам програмата до края на сезона и в общи линии мисля, че е повече от добра....естествено, като изключим гостуването на Анфийлд и мача с Арсенал на Моста!

Цяло чудо ще е, да не станем шампиони! :o :mrgreen:

верно е, много лесна ви е програмата :?

аз бих добавил и гостуванията на Вила и Суонси, и те няма да са хич леки...особено първото, въпреки че Виланите май са ви удобни ама сега ще скочат, че се борят за оцеляване...иначе останалите мачове изглеждат безобидни
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 мар 2014 07:09

Angel CFC написа:Сега гледам програмата до края на сезона и в общи линии мисля, че е повече от добра....естествено, като изключим гостуването на Анфийлд и мача с Арсенал на Моста!

Нали знаеш, ако Сити си вземат всички мачове, те ще са Шампиони. :lol: :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 08 мар 2014 08:45

THE G.A.M.E написа:
Angel CFC написа:Сега гледам програмата до края на сезона и в общи линии мисля, че е повече от добра....естествено, като изключим гостуването на Анфийлд и мача с Арсенал на Моста!

Нали знаеш, ако Сити си вземат всички мачове, те ще са Шампиони. :lol: :mrgreen:

Се някой, че им тури ку*а! :mrgreen:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 08 мар 2014 09:09

Няма такова животно като "лесна програма". Този сезон всички играят за нещо и всеки мач трябва да се спечели! От нас зависи дали програмата ще е лесна или провал. Моуриньо няма победа като гост на Астън Вила. Почти всичките ни мачове са с отбори, които цял сезон са играли по един мач на седмица и ще се концентрират изцяло върху двубоя с нас. Тотнъм са най-добрия гост в лигата до този момент!
Трудното тепърва предстои и ще видим как ще се справим с напрежението. В отлични позициите сме за силен край на кампанията и триумф в надпреварата, но той няма да стане, защото програмата ни е лека.
Image
Image
Image

Потребителски аватар
drago911
Контакти:

Мнениеот drago911 » 09 мар 2014 14:28

Според вас на кой пост са ни нужни попълнения лятото и кои да са те? :roll:
И кой трябва да напусне отбора според вас?
[offtopic]Малко да възродим темичката, че с тая нашата хегемония нищо ново под слънцето... :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 09 мар 2014 15:27

Топ нападател и халф, който да замести Лампард. Според мен трябва да си тръгне някой от нападателите, може би дори 2-ма ако не се върне Лукаку. Може би Оби Микел, освен ако не е доволен от статут на резерва и ако тези играчи се адаптират може да сме близо до нивото на Барса, Байерн и Реал. Вратарят е добър, защитата перфектна, като има и широчина, но нямаме добър разиграващ халф, освен може би Оскар, когато е във форма. При нападателите е просто бедствие и не ми се коментира. Ашли Коул също може би трябва да си тръгне - твърде е голяма заплатата му за резерва, а и вероятно е най-слабият защитник в цялата лига.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 мар 2014 15:30

Нападател, ляв бек и евентуално Тони Кроос.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 09 мар 2014 15:35

Така първо да засегна темата с нападателите ясно, е че Ба ще си тръгне, както и Ето'го, а за Торес може би Интер ще го купят, в този ред на мисли би трябвало Лукаку да се върне и да вземем още един.
Второ бека, Ашли остаря хич го няма мисля, че ще си тръгне след този сезон и трябва да се вземе един млад защитник, който да можем да го използваме дълго време, както стана с Ашли един пример за това е Люк Шоу, изключителен талант.
И трето халфовата линия основно там се нуждаем от човек някой, който да ни организира играта от центъра Лампард остаря, Оби Уан Кеноби хич го няма...

Потребителски аватар
blue_till_i_die
Контакти:

Мнениеот blue_till_i_die » 09 мар 2014 15:59

rhaegar написа:Нападател, ляв бек и евентуално Тони Кроос.

+1 Нападател /Диего Коща или Балотели/, Люк Шоу, Тони Кроос, и разиграваш халф/ако може Иско :mrgreen: /, защото Оскар кога му върви играта, кога не, пък и му трябва конкуренция. Искам и Варан, за да сформират едно френско партньорство със Зума /ама това си е моя прищявка и не мисля, че ще стане. :mrgreen: /

Със сигурност Ба ще си тръгне. Ето'о не искам да си ходи, но по-вероятно и той да напусне. Торес няма да иска напусне. Все пак ще напуснат двама от тези тримцата. Като добавим Лукаку, ако го върнем де, новият и Торес ще е идеално. Трима са достатъчно.
Ашли Коул и Давид Луиз/Барса/ са другите. Коул, ако си намали заплатата и е съгласен да бъде резерва ще е добре, за да има от кого да се учат малките, но само ако.

И задължително, ама задължително да се подновят договорите на Франки и Капитана!!! Те носят духът на Челси и не трябва да си ходят. Франки може и да е със статут на резерва, заради годините, но е още полезен, било само заради присъствието си, да предава опита си на МвХ и другите млади. За Тери се отнася същото, пък и със изявите си на терена го заслужава.
Последна промяна от blue_till_i_die на 09 мар 2014 19:02, променено общо 1 път.

[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
usurper
Контакти:

Мнениеот usurper » 09 мар 2014 16:01

Според мен трябва да вземем нападател (то се знае) и халф. За нападател искам някой измежду Кавани/Коща/Манджукич/Фалкао в този ред. А за халф ако се пробваме за Тони Кроос ще е добре :) Строотман също не е лош вариант ! Само си представете двойка Матич- Строотман :shock:. Аспи ако продължава с тая форма може и да не вземем ляв бек :?
[offtopic][/offtopic]

Върни се в “Архив”