Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата - 3:1
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 1/4 финал за Купата
Победата за Левски е повече от задължителна за да има шанс за участие в ЛЕ. Дори и с 1:0........
- ralka_levskarka
- Контакти:
tomba написа:ralka_levskarka написа:tomba написа:ralka_levskarka написа:MAXIMUS написа: То ако тази дузпа не даде, трябва да ви застрелят всичките на стадиона за престъпления срещу народа !
Е нали ни бутат? И срещу Славия можеше да се даде дузпаВ момента въобще не бутат Левски и това го виждате от километри.
Грандовете реват за дузпи,така ли искате да побеждавате?
О боже мой, казвам касквео щяха да направят съдиите, ако толкова искаха да ни бутнат. На тъпи ли се правите?
Тц,не сме,това за дузпите го чуваме всеки мач.
Чувай го от когото искаш, от мен такова нещо няма да чуеш. Аз не искам Левски да бият с дузпи.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Teo написа:Мъри има ли топки да извади ножа и да сложи край на агонията в синьо, питам аз?!
НЕ,няма!!!
ralka_levskarka написа:ivan40 написа:ralka_levskarka написа:ivan40 написа:ralka_levskarka написа:Визирай мач, те Левски ако имат пари да плащат на съдии всеки мач, щяха да вземат и добри футболисти.
Ясно,придобит манталитетмай се срамуваш
Аз ти казвам да визираш мач. Щом Батков има пари да купи съдии, защо няма да завърши сектора?
Ако половината от БФС са левскаритрябват ли ти пари
И защото половината от БФС са Левскари, Левски стои без трофей от 7 години, логика.
Ами хората искат само да ви тласнат/вкарат в пътя,да не е видно

Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
ralka_levskarka написа:tomba написа:ralka_levskarka написа:tomba написа:ralka_levskarka написа:MAXIMUS написа: То ако тази дузпа не даде, трябва да ви застрелят всичките на стадиона за престъпления срещу народа !
Е нали ни бутат? И срещу Славия можеше да се даде дузпаВ момента въобще не бутат Левски и това го виждате от километри.
Грандовете реват за дузпи,така ли искате да побеждавате?
О боже мой, казвам касквео щяха да направят съдиите, ако толкова искаха да ни бутнат. На тъпи ли се правите?
Тц,не сме,това за дузпите го чуваме всеки мач.
Чувай го от когото искаш, от мен такова нещо няма да чуеш. Аз не искам Левски да бият с дузпи.
Не го чувам от теб,а треньори и футболисти,което е жалко.
След въпроса ми дали трябва да се накаже Ботев с лишаване от домакинство за удара с бутилка срещу треньора на Локомотив, всички жълти човки замлъкнаха вкупом Защо бе?
- ralka_levskarka
- Контакти:
tomba написа:Не го чувам от теб,а треньори и футболисти,което е жалко.
Ми тогава сам можеш да прецениш колко е умствения багаж на треньор и ръководител. Сигурно аз ще наредя състава по- добре от него. И какъв треньор трябва си, за да наложуиш тактиката да центрират, след излизането на Бастош, след като ЦСКА са силни в това, ама.. Суха тактика, толкоз.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- slash1912
- Контакти:
Йогата написа:След въпроса ми дали трябва да се накаже Ботев с лишаване от домакинство за удара с бутилка срещу треньора на Локомотив, всички жълти човки замлъкнаха вкупом Защо бе?
Щото сме гости,умнико!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
kanara1978 написа:аз тотално се разграничавам от хората които казват че Ботев не е супер-гранд.Значи когато Левски примерно бие 1-0 с измислена дузпа всички Левскари се пукат да си хвалят отбора.А когато ние бием 4-1 80 % от ботевистите пишат че сме слаби.Срам сте господа за БОТЕВ
Тва за хваленето на Левски въобще не е вярно...
CHELSEA