XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Мнениеот Кашчей » 09 мар 2014 13:42

Червени Воини написа:
Кашчей написа:
bastuna2003 написа:
Tommi написа:И игровата, и извън игровата обстановка са по време на игра, а не при спряна игра. В случая има извън игрова обстановка.

И кога точно ситуацията премина от игрова към извънигрова?

Мисля, че игрова е когато топката е в игра, а в случая тя не беше.

Мислиш??? Съдията да е свирил преди това някакво нарушение? :roll:
В случая си беше игрова ситуацията. ;)

Ако съдията беше свирил преди това щеше да има спряна игра!

Така че аз мисля, а ти не!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 09 мар 2014 13:44

bobonikolov написа:Сега видях, че в допълнителните разпоредби е обяснено точно това. В този случай МБоли ще бъде наказан за 1 мач а Туре трябва да отнесе 3 мача и 300 лева глоба.

Само, че Туре ще отнесе един мач и Мболи един, за да може Туре да си изтърпи наказанието в мача за Купата срещу Ботев, а Мболи да е наказан за дербито с Левски след една седмица.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

волфи
Контакти:

Мнениеот волфи » 09 мар 2014 14:05

Red_Girl написа:Изображение

М'Боли президент! :)

petko.h.markov
Контакти:

Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА

Мнениеот petko.h.markov » 09 мар 2014 14:07

petko.h.markov написа:
mistreated написа:
petko.h.markov написа:
mistreated написа:Каква игра "ва банк" очакват някои сини фенове, направо не мога да се начудя. Левски не играха "ва банк" в мачовете за купата след погрома с 3:0, камо ли сега. Играта в защита ви е повече от безобразна, нямате абсолютно никаква идея в нападение. Този, който ви спасяваше от погроми в последните дербита си счупи пръста, а за капак ще ви води Сухия.
Ми заповядайте, атакувайте безспирно от първата минута с Макриев и Божинов напред. Само си пригответе поне две ръце да броите головете във вашата врата, ако тръгнете така срещу нас.
Назначаването на Кабаков не е лоша застраховка за вас, ама не мисля, че и той ще ви спаси тоя път.

Участието на Ботев в ЛЕ минава през два пътя-купата или влизане в тройката.Първият е по-кратък и включва задължително отстраняване на Левски.Смятам,че още за първият мач Ботев ще направят всичко възможно да си
подсигурят предимство.Това означава или наказани за картони или психологически срив на отбора от евентуална
загуба на мача срещу ЦСКА. Кабаков е от Пловдив-нали.

Кабаков е "син", няма значение от кой град е!

Не знам,може и да си прав.Но в днешно време хората за пари...
Това е от 06.03.Мисля,че бфс не ги вълнува ЦСКА или Левски,а предстоящите мачове за купата.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 09 мар 2014 14:23

Tommi написа:
bobonikolov написа:
Tommi написа:
bastuna2003 написа:
Tommi написа:И игровата, и извън игровата обстановка са по време на игра, а не при спряна игра. В случая има извън игрова обстановка.

И кога точно ситуацията премина от игрова към извънигрова?

При игровата обстановка има единоборство за топката, а при извън игровата топката е в игра, но няма единоборство за топката.

Сега видях, че в допълнителните разпоредби е обяснено точно това. В този случай МБоли ще бъде наказан за 1 мач а Туре трябва да отнесе 3 мача и 300 лева глоба.

Правилното решение за Туре беше жълт картон за неспортсменско поведение и последващо наказание 1 мач за два жълти картона.

Значи ,като изриташ противник в не игрова ситуация е неспортсменска проява ,а като го уцелиш с топката при същата ситуация ,при това и провокиран ,провниението ти е по тежко ,така ли ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 09 мар 2014 14:28

Марто е голям!
Изображение
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 09 мар 2014 14:41

dreben23 написа:Хаха, футболен лаик, хаха. Ей ся ще се посмея пак от сърце. :lol:
Разни младежи с никове от митологията спорите с човек дето си е провалил живота заради това, че избра футбола пред много други неща. Аз не позолявам да ме обиждат, само опитай, бастунче. :) Аз на Кашчей, не му оставам длъжен, който спазва все пак някакви норми на поведение, когато плюе безпричинно и съм защитавал свой, та на младежи с по 15-тина ника. Абсурд!

Дузпа за мен лично имаше, даже съдията ще отнесе наказание предполагам заради гафовете. Грешките му бяха решаващи за изхода на двубоя- имаше и от двете страни, освен това изпусна и мача. Сега като отрезнееш виж внимателно повторението да видиш как нашият вратар закачи десния крак на футболиста на Левски и с двете си ръце, дават ви го на забавен каданс и пак не го виждате, а аз съм лаикът. Убеден съм, че ако същото положение не се свири за нас, а това се е случвало, всички щяхте дружно да поискате дузпа, на хиляда процента съм сигурен. :lol:
Има какво да учите още за футбола, за да почнете да критикувате бивши футболисти! :mrgreen: От извора пиете вода както се казва.
Мен ме иннтересуваше повече победата, това, че примерно Тони Силва дърпаше Станислав Ангелов, преди да го събори левскаря и което никой не обсъди, е без значение за мен- важна е само победата! Тук можеше да се отсъди веднага фаул на Тони Силва в атака, макар че и двамата се дърпаха, Тони спечели по-силната позиция и след това вече последва откровеното задържане на Ангелов, за да не ритне топката в опразнената врата. Друг съдия би свирил фаул в атака и в това съм сигурен. Не съм съгласен с думите на всички, че съдията е ощетил повече нас, защото не е вярно.
Да, Туре направи към десетина фаула и получи само един жълт картон, това изнерви мача до краен предел. Изцепката вече в края я отсъди съвсем правилно. Няма право да рита топката след като вратарят я е уловил. Макриев поне пет пъти се качи примерно върху гърба на защитника ни, един жълт картон му даде само. Грешките на главния съдия бяха десетина поне и не трябва да получава наряд за първите кръгове от плейофите. Но решаващите за изхода на мача бяха в полза на ЦСКА и в ущърб на Левски, не мога да си затварям очите като вас. Ще е грехота да им отнемем и това гадно усещане. :) Друг е въпросът, че те бяха много слаби и не им пука за съдийските грешки. Като човек гледал доста дербита смятам, че през годините Левски винаги е бил по-подкрепяния от съдиите отбор и сега им се връща тъпкано- четири мача и нито един гол в армейската врата звучи повече от прекрасно! Всичко се връща с лихвите в този живот и ей го на- върна им се на най-светлия им празник. Никой от тях докато е жив няма да го забрави!
Ама като се има предвид какви мачове следват, редовните оправдания ще са със съдиите и тези плейофи може да са истински цирк и ще дават много поводи на слаби треньори да измиват ръцете си с арбитрите. Голяма е вероятността да се случи точно това, макар че доста от тях си го заслужават-не може да си затваряш очите за откровената засада на Ботев в предишния кръг например. Не вярвам да е нещо по-различно и в плейофите, вече сме го гледали този филм години наред.

Като заговорихме за мачове от плейофи и дербита, смятам, че другата седмица ще ни бъде много тежко-без Апостол Попов, Валентин Илиев, Райс Мболи, Боби Галчев, Омар Косоко дерби няма да има. Изгонените от Левски ще изтърпят наказанията си за купата и повечето ще са на линия. :cry: И смисълът от снощната победа също може да изчезне, ако не вземем отново трите точки. :) Време е вече да видим и Иван Маркович какво може. От началото на пролетния полусезон Стойчо прави грешки със стартовия ни състав и от началото продължава да ни се разминава с добрите смени, които правим след почивката и най-вече Тони Силва. Сега обаче титулярите ни няма да ги има и ще видим какво могат и резервите. Е, те вече ако успеят да бият Левски, най-добре да доиграят плейофите с юношите! Де ги тия юноши обаче... :lol:

Удоджи, не си прав, дузпа е това. Туре играе с топката, тогава е и контакта, викам да спрем със спора, аз теб те ценя и би ми станало доста гадно да споря точно с теб. Виж с разните му там бастуни бих спорил цял ден.
Искате да кажете, че за осем години активна спортна дейност и каква ли не още, не знам какво е дузпа и симулация ли? Освен това редовно съм гонен от тренировки и мачове за груба игра срещу противников играч. Спорът е доста несериозен. 27/ 7 продължавам и да гледам пустия уреден на всичко отгоре футбол, а спорът става все по-несериозен и излишен. Не съм на 12 години или на 20 вече, затова ще отстъпя и прекратяваме. Няма смисъл да разваляме хубавите впечатления от успеха!

П.П. След малко почва Ювентус-Фиорентина, аз отивам да хапна, че почваме пак маратона. Приятен ден на всички! :)

Погледни колко грешки си направил при анализа на мача! Не мога да повярвам, че се обиждаш от безспорния факт, че си футболен лаик. Това е положението. А това , че си нереализирано футболистче не те прави някакъв футболен корифей, чието мнение е по-меродавно от на другите. Бих ти оборил всяко едно твърдение в червено, доста хора ти казаха някои неща, ама ти си знаеш твоето. Няма смисъл просто. Айде със здраве и дано не ми се налага някога да говоря с теб :mrgreen:
Image

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 мар 2014 15:02

percival написа:
Значи ,като изриташ противник в не игрова ситуация е неспортсменска проява ,а като го уцелиш с топката при същата ситуация ,при това и провокиран ,провниението ти е по тежко ,така ли ?

Така излиза, да.
В единия случай има неспортсменско поведение, а в другия случай нарушението минава в друга категория, защото е използвана прекомерна сила. Ако вратарчето не беше използвало прекомерна сила, нарушението му също щеше да е за жълт картон. Други въпроси имаш ли?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 мар 2014 15:45

Tommi написа:
percival написа:

Така излиза, да.
В единия случай има неспортсменско поведение, а в другия случай нарушението минава в друга категория, защото е използвана прекомерна сила. Ако вратарчето не беше използвало прекомерна сила, нарушението му също щеше да е за жълт картон. Други въпроси имаш ли?

Какво означава "прекомерна сила"?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 мар 2014 15:57

Интересно погалването по главата на съдията от страна на Туре дали ще доведе до допълнително наказание?

Върни се в “ЦСКА”