Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот subzero » 08 мар 2014 23:28

mozart написа:
subzero написа:
Осигурени са 20 допълнителни билета с включен безплатен транспорт за Лудогорец Валенсия. С предимство ще са феновете, пътували с фен клуба на срещата Лудогорец Литекс в Неделя. Записване на телефон 0888 194533

От фен сайта на Лудогорец.
Всъщност човека,който го е постнал си призна за безплатните билети. ;)
Респект за което.

Хубаво си прочел, но можеше да видиш, че това е цитат! Аз няма да пътувам с тях...
Билетът не е безплатен! Цялата работа е 17лв и включва билет за сектор В !

Досега за безплатен билет не съм споменал.
Пише ли,че транспорта е безплатен,пише.
Видях,че е цитат. А дали ще пътуваш с тях няма значение в случая.
Това,което се опитваме да ви убедим с BRF е,че безплатно пътуване има. Той твърди,че има и билети. Аз не знам за такова нещо,но няма да ме учуди.
Няма лошо в безплатния транспорт и не виждам смисъл да го отричате.
П.П. Поправям се. Споменал съм безплатни билети в предния си пост. Нямах това предвид. Имах предвид безплатно пътуване. :oops:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 08 мар 2014 23:34

Време беше да се изчервиш! Видя ли че в продавалника предлагат безплатни билети? ;)
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 мар 2014 23:37

mozart написа:Време беше да се изчервиш! Видя ли че в продавалника предлагат безплатни билети? ;)

Е,хубу де. Дори съм посинил безплатния транспорт.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 08 мар 2014 23:41

subzero написа:
mozart написа:Време беше да се изчервиш! Видя ли че в продавалника предлагат безплатни билети? ;)

Не каза видя ли безплатните билети в продавалника?
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 мар 2014 23:43

mozart написа:
subzero написа:

Видях ги . Някой ше напрай лев,щот хората не знаят,че в Бургас има безплатни. ;)

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 08 мар 2014 23:44

subzero написа:
mozart написа:
subzero написа:

Видях ги . Някой ше напрай лев,щот хората не знаят,че в Бургас има безплатни. ;)

Хаха! Не падаш по гръб акулке! Това ми хареса! :)
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 09 мар 2014 00:15

Сега се върнах назад във вашия и нашия форум и видях колко близки сме били до "онзи " мач.
И после всичко свърши. :mrgreen:

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 09 мар 2014 09:08

BRF написа:
tsonpen написа:BRF и subzero, как ще коментирате това:
Нова истерия за билети завладя футболните фенове в България, след пускането в продажба на пропуските за първата осминафинална среща от Лига Европа между Лудогорец и Валенсия.

От тази сутрин, билети се продават на касите на "Арена Армеец" (заради дербито Левски-ЦСКА), на каси в Разград, Пловдив, Варна и Бургас. В София и Разград още от сутринта пред касите се извиха сериозни опашки, а най-голям е интересът към онлайн продажбата на билети в evemtim.

Първо са пуснати пропуските за сектори А и В, като се очаква най-късно до края на днешния ден те да бъдат изчерпани.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=409437

Много платени статисти в цялата страна правят опашки, нали. Добре, че живеете в Бургас, където с един имейл получавате безплатни транспорт, билет и сандвич. Завиждам ви! ;)

Ще го коментирам,но за последно!В нито един пост не съм твърдял,[url]че цялата публика е платена[/url] или с безплатни билети,напротив конкретизирах и бройката на автобусите която тръгва от тук!Нормално е при идването на такъв отбор като Валенсия и то на такъв етап в ЕКТ да има хора които да желаят да видят испанския отбор,защото повечето хора са за това на стадиона!Цените на билетите ви са достатъчно ниски за такова ниво!Предполагам,че стадиона ще е още по-пълен от предния мач,както и съм сигурен,че в другите ви мачове беше полупразен!
На банкет на фенове на Черноморец,след като иван56 ви показа безплатния билет за ПСВ си говорих с притежателя му!Фен на Черноморец,не работещ в домусчиеви фирми,пътувал за ПСВ и Динамо мисля, с безплатен транспорт,безплатен билет и както той каза:Два големи сандвича със салам!
Какво друго да ти кажа!Това си е истина и толкова!

За пръв и последен път пиша под твой пост.ДА,безплатен транспорт има.Безплатен билет НЯМА(освен за фирмени служители,което е нормално).Да ти обяснявам ли как аз с моето семейство си зарязваме работа и училище и хукваме на мач за два сандвича със салам!Ами че в този ред на мисли той г-н "домуса-гела" е голям Благородник,храни 40 хиляди през седмица,и 1000-1500 всяка седмица в Разград(10 лева билет),не си купува яхти и манекенки(поп-фолк)прави си PR и си изпира парите с Лудогорец,и най-важното плаща за всяка добра дума за него !!!Ще кажа две:Благодаря ти.[offtopic]Очаквам сега да се появи г-н хондата с неговите параходи и онова недоразумение илиянчо ! Ще им отговоря простичко:АЗ ПРОСТО СЕ РАДВАМ НА ПРОЕКТА ЛУДОГОРЕЦ.Не си харесвам шефа но той ми плаща заплатата.Мойте деца не питат от къде е "шоколада",те просто ме ОБИЧАТ.[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 мар 2014 11:12

JACKO написа:
BRF написа:
tsonpen написа:BRF и subzero, как ще коментирате това:
Нова истерия за билети завладя футболните фенове в България, след пускането в продажба на пропуските за първата осминафинална среща от Лига Европа между Лудогорец и Валенсия.

От тази сутрин, билети се продават на касите на "Арена Армеец" (заради дербито Левски-ЦСКА), на каси в Разград, Пловдив, Варна и Бургас. В София и Разград още от сутринта пред касите се извиха сериозни опашки, а най-голям е интересът към онлайн продажбата на билети в evemtim.

Първо са пуснати пропуските за сектори А и В, като се очаква най-късно до края на днешния ден те да бъдат изчерпани.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=409437

Много платени статисти в цялата страна правят опашки, нали. Добре, че живеете в Бургас, където с един имейл получавате безплатни транспорт, билет и сандвич. Завиждам ви! ;)

Ще го коментирам,но за последно!В нито един пост не съм твърдял,[url]че цялата публика е платена[/url] или с безплатни билети,напротив конкретизирах и бройката на автобусите която тръгва от тук!Нормално е при идването на такъв отбор като Валенсия и то на такъв етап в ЕКТ да има хора които да желаят да видят испанския отбор,защото повечето хора са за това на стадиона!Цените на билетите ви са достатъчно ниски за такова ниво!Предполагам,че стадиона ще е още по-пълен от предния мач,както и съм сигурен,че в другите ви мачове беше полупразен!
На банкет на фенове на Черноморец,след като иван56 ви показа безплатния билет за ПСВ си говорих с притежателя му!Фен на Черноморец,не работещ в домусчиеви фирми,пътувал за ПСВ и Динамо мисля, с безплатен транспорт,безплатен билет и както той каза:Два големи сандвича със салам!
Какво друго да ти кажа!Това си е истина и толкова!

За пръв и последен път пиша под твой пост.ДА,безплатен транспорт има.Безплатен билет НЯМА(освен за фирмени служители,което е нормално).Да ти обяснявам ли как аз с моето семейство си зарязваме работа и училище и хукваме на мач за два сандвича със салам!Ами че в този ред на мисли той г-н "домуса-гела" е голям Благородник,храни 40 хиляди през седмица,и 1000-1500 всяка седмица в Разград(10 лева билет),не си купува яхти и манекенки(поп-фолк)прави си PR и си изпира парите с Лудогорец,и най-важното плаща за всяка добра дума за него !!!Ще кажа две:Благодаря ти.[offtopic]Очаквам сега да се появи г-н хондата с неговите параходи и онова недоразумение илиянчо ! Ще им отговоря простичко:АЗ ПРОСТО СЕ РАДВАМ НА ПРОЕКТА ЛУДОГОРЕЦ.Не си харесвам шефа но той ми плаща заплатата.Мойте деца не питат от къде е "шоколада",те просто ме ОБИЧАТ.[/offtopic]

ОК!Не е нужно да ми вярвате!Нямам причина да лъжа!Разказвам това,което знам!Фактите ги има,сниман безплатен билет за ПСВ,отказах ходене за мача с Лацио с безплатен транспорт и безплатен билет!Точка!Няма нужда никой от вас вече да коментира с мен тези работи!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 09 мар 2014 11:20

Странни хора сте....
Нормално е в Разград да няма безплатен транспорт и билети. Момента е такъв,че и 100 лв. да е ходенето на мач, ще идете. Но как да иде непредубедения бургазлия. :roll: Та той не ходи на нашия стадион,да гледа нашите отбори.
И какво значи нормално е да се дават билети на служители ??? Кво му пука на докера бай Иван от пристанището за Лудогорец ?? Не е ли по-добре да му дадат 10 лв. да купи шоколад на децата,които също го обичат ??? ;)
Живи и здрави !!!

Върни се в “Лудогорец”