Валери Божинов - Фен тема
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Абсолютната нула (0) Валери Божинов
Ако Божинов продължава така, лятото може да си прекрати кариерата. И треньорът е виновен, защото е некадърен и не знае как да ги тренира.
- damyanov1963
sandi74 написа:Red_Pride написа:Пелето псува съдията,пък той му се чуди дали да му покаже жълт
Това са ни футболистите,това са ни съдиите,това ни е футболът.Факт,и после се чудим защо Иртиш и Мура ни бият.
Пропусна и тия от Израел, или и ти не им помниш името.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- tzvetan_tee
- Контакти:
Кашчей написа:tzvetan_tee написа:veni__85 написа:Това беше ясно още когато го взеха. Една година никой не го искаше и накрая ние го взехме. Още тогава не бях съгласен Лозанов да играе в Левски и не мога да разбера защо продължава да е титуляр.
Защо Валери ви е виновен? Само, защотот ебе Николета ли? Айде малко по сериозно. Това е трети официален мач на Божинов. Къде са ТАРТОРИТЕ Гаджев и Пелето??? Там е проблема. Не може Нунеш и Белаид да искат да спечелят повече от "най-добрия халф - Гаджев"
Колко официални трябва да изиграе, за да вкара гол?
Колкото - толкова. Макриев и Генков не е като да са с много голове, нали?
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
tzvetan_tee написа:Кашчей написа:tzvetan_tee написа:veni__85 написа:Това беше ясно още когато го взеха. Една година никой не го искаше и накрая ние го взехме. Още тогава не бях съгласен Лозанов да играе в Левски и не мога да разбера защо продължава да е титуляр.
Защо Валери ви е виновен? Само, защотот ебе Николета ли? Айде малко по сериозно. Това е трети официален мач на Божинов. Къде са ТАРТОРИТЕ Гаджев и Пелето??? Там е проблема. Не може Нунеш и Белаид да искат да спечелят повече от "най-добрия халф - Гаджев"
Колко официални трябва да изиграе, за да вкара гол?
Колкото - толкова. Макриев и Генков не е като да са с много голове, нали?
Това хвалба или оправдание е, че Левски няма качествен център в нападение?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
- Контакти:
Та насилих се да гледам мача... Валерката наистина ми дожаля за него... Футбола безвъзвратно го е напуснал това момче. Тук беше моментът да покаже че още го бива като футболист, но уви не изгря звездата му. За съжаление си мисля ще и по-зле ще стане. Но както и да е. Както много "дербита" от последните години - футболни достойнства съмнителни или липсващи, карат на единия гол ентусиазъм. По едно време ми заприличаха на два престарели песа, дето са им изпадали зъбите, та само се дъвчат и не могат да се охапят. Атрактивно е и има някаква емоция, ама все пак е жалко. Левски - познатото от години насам. Едно бягане по фланговете, мятане на топката в нищото в наказателното и ако стане стане... Никаква друга идея не родиха и този път. Някой със закон трябва да им го забрани това. Никакви нападатели, никакви заплахи. Макриев и той не се усети като влезе. Генков, пък той съвсем късно го пуснаха. Когато Лацио поведе 3:2 на Лудогорец, треньора пусна всички възможни нападатели и рискува всичко. Тук ми пускат втори нападател, и трети който заменя първия минути преди края... странна работа. Съдията за мен си беше горе долу добре, макар че ако имаше още едно полувреме щеше да ги изгони кажи речи всичките. Все пак не може всяко второ отиграване да бъде нарушение. Туре според мен трябваше да си замине не много по-късно от Галчев. Даже доста го изтрая съдията, но и двата червени картона си бяха ясни. А публиката... Еми съжалявам, но голямото "дерби" не събра и половината предполагам от посещаемостта на предния мач на този стадион с участници Лацио и Лудогорец, а докато великата публика на грандовете се мъчеше да се събере, така някак тихомълком се продадоха за пет - шест часа едни други 20 хиляди билета за следващата корида на Лудогорец срещу Валенсия, като предполагам че този път стадиона ще е съвсем изпълнен докрай. И накрая, това чупене на седалките... Абе измислете нещо ново бе!!! Дано си стъпят на краката малко от малко, че е срамота, а прекомерно големите очаквания на двете публики съвсем ги смачква. Дано утрешното северно дерби покаже повече футболни достойнства.
Не сте прави,Николери е "младата надежда"на БГ футбола-дайте му време!Вижте в колко отбора го направиха-да е жив и здрав мениджъра му!
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!
Абсолютна (О) е футболът които показват Левски и ЦСКА.А, манекенът след като е приключил отдавна с футболът може да бяга за здраве само в Левски-нулата.
- milen.hristov
- Контакти:
gugushito написа:Графът написа:gugushito написа:че тоя кой и кога го е смятал за футболист ???![]()
само нашите комплексирани журналистчета... А , И ДА НЕ ЗАБРАВЯ : ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ АРМЕЙЦИ !!!! ГОЛЕМ КЕФ !!!
ай ся си прочети написаното и се опитай да изброиш отборите, които са дали над 25м евро за него. смейте му се, но той има от футбол толкова пари, че целият форум не може да ги изкара през живота си. и на прима виста се сещам за свен горан ериксон, който го купи в ман сити заедно с мартин и биха още в първото дерби на манчестър. сега е нула наистина, но да приказвате глупости без покритие е несериозно
аз говоря като човек обичащ и разбиращ футбола... ти гледаш някаква тъпа статистика и се радваш... глуповато ми се струва. От първия момент ,в който съм го гледал съм казал ,че това е тотално некадърно момче, игричките на разни мениджъри не са определящи ! А към некадърността му се добавя и селският му характер... дръжте си го още 100 години и чакайте да се развие..
Нека колегите си мислят каквото искат, на останалите ни е ясно, че освен на терена николери е импотентен и в леглото. И там както и на терена едва ли помни кога за последно е вкарвал
Набедени футболисти и медиини такива. Нищо общо с футбола!
BG-BateGoyko написа:Та насилих се да гледам мача... Валерката наистина ми дожаля за него... Футбола безвъзвратно го е напуснал това момче. Тук беше моментът да покаже че още го бива като футболист, но уви не изгря звездата му. За съжаление си мисля ще и по-зле ще стане. Но както и да е. Както много "дербита" от последните години - футболни достойнства съмнителни или липсващи, карат на единия гол ентусиазъм. По едно време ми заприличаха на два престарели песа, дето са им изпадали зъбите, та само се дъвчат и не могат да се охапят. Атрактивно е и има някаква емоция, ама все пак е жалко. Левски - познатото от години насам. Едно бягане по фланговете, мятане на топката в нищото в наказателното и ако стане стане... Никаква друга идея не родиха и този път. Някой със закон трябва да им го забрани това. Никакви нападатели, никакви заплахи. Макриев и той не се усети като влезе. Генков, пък той съвсем късно го пуснаха. Когато Лацио поведе 3:2 на Лудогорец, треньора пусна всички възможни нападатели и рискува всичко. Тук ми пускат втори нападател, и трети който заменя първия минути преди края... странна работа. Съдията за мен си беше горе долу добре, макар че ако имаше още едно полувреме щеше да ги изгони кажи речи всичките. Все пак не може всяко второ отиграване да бъде нарушение. Туре според мен трябваше да си замине не много по-късно от Галчев. Даже доста го изтрая съдията, но и двата червени картона си бяха ясни. А публиката... Еми съжалявам, но голямото "дерби" не събра и половината предполагам от посещаемостта на предния мач на този стадион с участници Лацио и Лудогорец, а докато великата публика на грандовете се мъчеше да се събере, така някак тихомълком се продадоха за пет - шест часа едни други 20 хиляди билета за следващата корида на Лудогорец срещу Валенсия, като предполагам че този път стадиона ще е съвсем изпълнен докрай. И накрая, това чупене на седалките... Абе измислете нещо ново бе!!! Дано си стъпят на краката малко от малко, че е срамота, а прекомерно големите очаквания на двете публики съвсем ги смачква. Дано утрешното северно дерби покаже повече футболни достойнства.
Поздравления за коментара!
Бях се притеснил, че нормалните хора със страсти около българския футбол са изчезнали напълно!
Почти всички пишещи във форума виждат замъглени от фенските си настроения, някакви много странни и необясними с футболна терминология явления!
Дербито се е превърнало в една нискобюджетна екшън-комедия, чието единствено футболно достойнство е топката....
За публиката:
....ми на стдиона няма огледала, защото живо същество няма да остане на него, ако се види как изглежда!
Върни се в “Футбол - България”