П.П. Лорд-е моля те да не се сърдиш на Гуардиола ако биеме с по-малко от 6:2 Реал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот LoLo » 07 ное 2009 23:44
Мнениеот originalni.be » 08 ное 2009 00:16
Мнениеот fcb_bg » 08 ное 2009 11:30
Lord VOODOO написа: 4:2... важното е, че взехме трите точки, можеше да бием и с повече (84-тата минута не ни дадоха чиста дузпа за игра с ръка!), но най-важното бе, че се видя през второто полувреме, че отбора се забавлява на терена... усмивките се появиха отново по лицата на играчите!
Гуардиола честно не го разбирам! ОК решил си да дадеш почивка на част от титулярите... защо тогава ги пускаш през второто полувреме като резерви при РЕШЕН мач??! Защо по дяволите? Нали уж почивка им даваш... разбирам резултата да го изсоква, но нямаше такова нещо! При 3:1 Меси, Шави и Иниеста трябваше да се останат на скамейката и да почиват, а Пеп да пусне юношите да поцъкат малко, че да трупат практика! Можеше да пусне през второто полувреме Боян и Хефрен + Максуел! Сега от тая "ротация" дето я направи нямаше почти никаква полза!
Иначе и аз искам Пеп да остане на чело на отбора..., но да не си прави чак толкова много експерименти с отбора! И поне като ще прави да са до край, а не половинчати!
Как да е важното е, че бихме!
Айде мача на Реал почва
П.П. Кое му е дразнещото/грозното на 6:2 или 6:0??! Аз пък искам да виждам как любимият ми отбор във всеки мач размазва и унижава противниците ни! Искам във всеки мач да побеждаваме с поне 5 гола разлика...
Мнениеот vladitol » 09 ное 2009 11:31
fcb_bg написа:fr3ak_boy написа: 2-0 не видях в стартовия състав Шави и Иниеста и си мисля, че Барса няма да се напъва много.
Кейта ще ги размаже от голове !
Мнениеот BIGBARCELONA » 11 ное 2009 11:36
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта