Червени Воини написа:Не разбирам, защо се показа червен картон на Мболи след като пуска топката в игра!?!?!?!?
Защото удари с топката Туре по главата при спряна игра.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Червени Воини написа:Не разбирам, защо се показа червен картон на Мболи след като пуска топката в игра!?!?!?!?
Кашчей написа:Червени Воини написа:Не разбирам, защо се показа червен картон на Мболи след като пуска топката в игра!?!?!?!?
gikahadji написа:Треньорът на Левски Антони Здравков заяви, че "сините" са загубили днешния мач с ЦСКА заради многото изпуснати положения. "Проблемът беше, когато оставахме очи в очи с техния вратар. Изпуснахме няколко положения и допуснахме по най-елементарния начин ЦСКА да получи дузпа. До края на мача създадохме още положения. Смятам, че доминирахме. През цялото време топката се разиграваше по земята. Футболистите показаха нужния характер за победа. Радващото е, че оставиха проблемите настрани. Ръководството ще реши какво е бъдещето ми", каза Здравков. "Картоните не са малко, а имаме и проблеми с контузени преди мача с Ботев (Пловдив). Ако Георги Иванов дойде в Левски, той ще реши с кои хора да работи", допълни треньорът.
Аз съвсем сериозно да попитам този да не би да е гледал някой друг мач? Или може пък аз да съм им пропуснал положенията "очи в очи с техния вратар."?
memnto написа:Кашчей написа:Червени Воини написа:Не разбирам, защо се показа червен картон на Мболи след като пуска топката в игра!?!?!?!?
Той се опита да я хвърли напред. Просто стечение на обстоятелствата, че Туре беше на грешното място.![]()
Кашчей написа:memnto написа:Кашчей написа:Червени Воини написа:Не разбирам, защо се показа червен картон на Мболи след като пуска топката в игра!?!?!?!?
Той се опита да я хвърли напред. Просто стечение на обстоятелствата, че Туре беше на грешното място.![]()
Не знаех, че тъчът е вече централна линия, но щом казваш![]()
Глупава постъпка на М`Боли.. много глупава!
Кашчей написа:gikahadji написа:Треньорът на Левски Антони Здравков заяви, че "сините" са загубили днешния мач с ЦСКА заради многото изпуснати положения. "Проблемът беше, когато оставахме очи в очи с техния вратар. Изпуснахме няколко положения и допуснахме по най-елементарния начин ЦСКА да получи дузпа. До края на мача създадохме още положения. Смятам, че доминирахме. През цялото време топката се разиграваше по земята. Футболистите показаха нужния характер за победа. Радващото е, че оставиха проблемите настрани. Ръководството ще реши какво е бъдещето ми", каза Здравков. "Картоните не са малко, а имаме и проблеми с контузени преди мача с Ботев (Пловдив). Ако Георги Иванов дойде в Левски, той ще реши с кои хора да работи", допълни треньорът.
Аз съвсем сериозно да попитам този да не би да е гледал някой друг мач? Или може пък аз да съм им пропуснал положенията "очи в очи с техния вратар."?
А в началото на мача, когато Туре прехвърли и М`Боли и вратата... това какво положение е?
gikahadji написа:Кашчей написа:gikahadji написа:Треньорът на Левски Антони Здравков заяви, че "сините" са загубили днешния мач с ЦСКА заради многото изпуснати положения. "Проблемът беше, когато оставахме очи в очи с техния вратар. Изпуснахме няколко положения и допуснахме по най-елементарния начин ЦСКА да получи дузпа. До края на мача създадохме още положения. Смятам, че доминирахме. През цялото време топката се разиграваше по земята. Футболистите показаха нужния характер за победа. Радващото е, че оставиха проблемите настрани. Ръководството ще реши какво е бъдещето ми", каза Здравков. "Картоните не са малко, а имаме и проблеми с контузени преди мача с Ботев (Пловдив). Ако Георги Иванов дойде в Левски, той ще реши с кои хора да работи", допълни треньорът.
А в началото на мача, когато Туре прехвърли и М`Боли и вратата... това какво положение е?
Ок. Съгласен. 1 положение. Другите?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
siniq_fen написа:Red_Girl написа:Честита победа на всички!! Смотан, но изпълнен с адреналин мач.. куките са без коментар, както и съдията.. И да не забравим: Няма купааа, няма титлааа, само синя тишинааа.![]()
И 20000000 кура за цска
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта