TodorT написа:Искам само някой фен на ЦСКА да каже обективно мнението си за мача и за нивото на футбола в този мач.
По-добре грозна победа, отколкото красива загуба
Устройва ли те

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
TodorT написа:Искам само някой фен на ЦСКА да каже обективно мнението си за мача и за нивото на футбола в този мач.
По-добре грозна победа, отколкото красива загуба
tevez написа:Ако Гонзо дойде в понеделник - първата му работа е да махне Пелето от състава.
minchev_1951 написа:Моля, някой, който претендира, че разбира от футбол, да ми отговори на следния въпрос:
След червените картони на синия играч /Туре/ и вратаря на ЦСКА /М Боли/, които бяха напълно заслужени - какво трябваше да отсъди съдията? Наказателен удар срещу Левски /за ритник без топка/ или наказателен удар срещу ЦСКА /за удар с топка в главата на противниковия играч/ ? Това, според мен, бяха двата възможни варианта /плюс червените картони/. Съдията Кабаков даде удар от вратата за ЦСКА, а не някое от двете нарушения.
mozart написа:1912plovdiv написа:Ако не футбол, поне цирк имаше
Можем спокойно да го прекръстим от ВЕЧНОТО НА СМЕШНОТО ДЕРБИ!![]()
![]()
AN71 написа:criminal написа:Хубава победа, срещу отчаян противник
А бе сериозно те питам ти добре ли си ?Защото ако не си мама и тате да те заведат да те прегледат .Много точна статия сега чета ЛЕВСКИ се би сам .В место да водим първото с 2-3 гола малоумника Ангелов направи не детинска грешка, а не зная нямам думи каква а отделно този отбор на ЛЕВСКИ е имптентен![]()
South_Park написа:minchev_1951 написа:Моля, някой, който претендира, че разбира от футбол, да ми отговори на следния въпрос:
След червените картони на синия играч /Туре/ и вратаря на ЦСКА /М Боли/, които бяха напълно заслужени - какво трябваше да отсъди съдията? Наказателен удар срещу Левски /за ритник без топка/ или наказателен удар срещу ЦСКА /за удар с топка в главата на противниковия играч/ ? Това, според мен, бяха двата възможни варианта /плюс червените картони/. Съдията Кабаков даде удар от вратата за ЦСКА, а не някое от двете нарушения.
Фаул за ЦСКА , тъй като Туре първи извърши нарушение срещу вратаря
criminal написа:AN71 написа:criminal написа:Хубава победа, срещу отчаян противник
А бе сериозно те питам ти добре ли си ?Защото ако не си мама и тате да те заведат да те прегледат .Много точна статия сега чета ЛЕВСКИ се би сам .В место да водим първото с 2-3 гола малоумника Ангелов направи не детинска грешка, а не зная нямам думи каква а отделно този отбор на ЛЕВСКИ е имптентен![]()
А бе какво ме занимаваш , сами се били, Гъргоров да не е от Левски, или Тони Силва...пий си хапа и почини малко
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, tmanolov и 56 госта