Левски София - ЦСКА - 0:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски София - ЦСКА 08.03.2014, 16:15
СЕЛСКА ИСТОРИЯ,дано накажат и двата отбора...Не съм пропускал мач срещу Цска от доста време,но днес ми се наложи.Радвам се,тия долу капути спукани не заслужават Сектор Б.СМЕШНИЦИ В СИНЬО.70 фала за 90 минути,това футбол ли е,та в селските групи играят по-чист футбол.Грам футбол не видях,ама ГРАМ..

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Нормално е ЦСКА да са в еуфория - мача тръгна странно в полза на Левски и с оглед на развоя с картоните излъгаха яловите левскари - филма сме го гледали - Гонзо,нови играчи,после 2-3 загуби , махаме Гонзо идва друг който не може с тия играчи,взима нови и т.н.
tevez написа:Не искам да рискувам да си кажа мнението за Пелето, че не искам бан.
А тия в сини фланелки не могат ЕДНО, БЕ, ЕДНО ЦЕНТРИРАНЕ КАТО ХОРАТА да направят. ПОСЛЕДНИТЕ 15 МИНУТИ 40 ЦЕНТРИРАНИЯ И НИТО ЕДНО ДО СИН ИГРАЧ! И за това се иска класа.
Аз това питах приятелката ми до мен тия от ЛЕВСКИ дали не са делтонисти. Да минават и на очен преди да започнат мачовете

- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Честита победа на всички който милеят за ЦСКА.
- 1912plovdiv
- Контакти:
Ако не футбол, поне цирк имаше 

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
- Олимпи Сараев
TodorT написа:И сега чакам феновете на ЦСКА да ми обясняват как сините били смешни, а ЦСКА са най-великите и са показали мега хипер гига силна игра ....![]()
![]()
![]()
Ей, аз ще се откажа от тоя БГ футбол. Да играят само Литекс, Лудогорец и Ботев Пд и поне да гледаме футбол. Това е пародия!!! Ако някои си мисли, че ЦСКА са спечелили с игра да отиде да се прегледа. Ако някои си мисли, че ЛЕВСКИ са продали мача- НЕ СА!!! Толкова си могат. Два слаби отбора се борят кой да победи с гол от дузпа
![]()
![]()
Голямо шоу ви казвам..... все едно гледам В група, там така се кефят аматьорите....
Безсилието води до това-да се опитваш да се присмиваш! То пък какво да правиш друго? Били сме се радвали! А какво да правим? Ако беше синя победата дали щеше да пишеш същото?
Знанието е да знаеш, че доматът е плод, а не зеленчук.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.

criminal написа:Хубава победа, срещу отчаян противник
А бе сериозно те питам ти добре ли си ?Защото ако не си мама и тате да те заведат да те прегледат .Много точна статия сега чета ЛЕВСКИ се би сам .В место да водим първото с 2-3 гола малоумника Ангелов направи не детинска грешка, а не зная нямам думи каква а отделно този отбор на ЛЕВСКИ е имптентен

Гонзооо, идвай по-бързо, защото някой трябва да изхвърли боклука.
От 30-ата минута да играеш с човек повече срещу такъв трагичен червен отбор и да не може да вкараш гол...
От цял отбор да няма един, който да направи нормално центриране за цял мач...
Оня комик Пелето ирае като 12-годишен...
От 30-ата минута да играеш с човек повече срещу такъв трагичен червен отбор и да не може да вкараш гол...
От цял отбор да няма един, който да направи нормално центриране за цял мач...
Оня комик Пелето ирае като 12-годишен...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
TodorT написа:И сега чакам феновете на ЦСКА да ми обясняват как сините били смешни, а ЦСКА са най-великите и са показали мега хипер гига силна игра ....![]()
![]()
![]()
Ей, аз ще се откажа от тоя БГ футбол. Да играят само Литекс, Лудогорец и Ботев Пд и поне да гледаме футбол. Това е пародия!!! Ако някои си мисли, че ЦСКА са спечелили с игра да отиде да се прегледа. Ако някои си мисли, че ЛЕВСКИ са продали мача- НЕ СА!!! Толкова си могат. Два слаби отбора се борят кой да победи с гол от дузпа
![]()
![]()
Голямо шоу ви казвам..... все едно гледам В група, там така се кефят аматьорите....
Наистина по-добре е Ботев,Литекс и Лудогорец да ни представляват в Европа,че другите са пулни нещастници
-
- Контакти:
tevez написа:Не искам да рискувам да си кажа мнението за Пелето, че не искам бан.
А тия в сини фланелки не могат ЕДНО, БЕ, ЕДНО ЦЕНТРИРАНЕ КАТО ХОРАТА да направят. ПОСЛЕДНИТЕ 15 МИНУТИ 40 ЦЕНТРИРАНИЯ И НИТО ЕДНО ДО СИН ИГРАЧ! И за това се иска класа.
Как да направят,след като целият отбор няма въздух след 30-та минута на мача,Сухия е абсолютен кавал некадърник и т.н малко са обидите които бих употребил,страхотни грешки като смени а и като избор на титулярен състав,грешки които първокурсник в НСА няма да допусне!!!!