Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал.

Мнениеот vaskonti » 07 мар 2014 21:53

Паркингът на метрото е малък и ще е чудо да си намериш място, освен това е 1 лв на час, не е скъпо, но не е безплатно.
Уличките около Графа също са съмнителни, най-голям шанс има да се търси място около пазара Римската стена в Лозенец и дори нагоре по "Христо Смирненски" чак до Семинарията. От там до стадиона е около 20 минути пеша максимум, не е кой знае какво.
Ето карта - http://www.pazariiztok.com/maps/map3.html
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Селянин С Колело
Контакти:

Мнениеот Селянин С Колело » 08 мар 2014 11:04

Много труден мач за прогнозиране. Нещата може да се поизяснят малко след мача на Лудогорец с Литекс - нека видим в какъв състав ще излязат Лудогорец първо.
Друго нещо е че колкото по-напред се отива в турнира, толкова по-нервни са мачовете - все пак само два мача са и отборите нямат много възможности за поправка. Лично за мен мисля че валенсия ще са под по-голямо напрежение - ако искат да спечелят купата, трябва да играят за добър резултат. От друга страна Лудогорец няма какво да губи - трябва да излязат разтоварени и да си играят играта - да си припомним бате Ицо и компания в басейна преди мача с Германия 1994 год :) :) :) :)

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 08 мар 2014 13:21

Вълна заля касите преди Лудогорец - Валенсия, билетите за сектори "А" и "В" свършиха за 2 часа!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 08 мар 2014 13:27

Както излгежда, стадионът и този мач ще е пълен. Това колкото ме радва, толкова ме и притеснява. "Лудогорец" е свикнал да играе пред пълни стадиони и го показа в мача с "Партизан" в Белград (вярно не беше най-добрият мач, но го отдавам на класата на сърбите, а не притеснение). Това си го обяснявам, с това че момчетата излизат без да има какво да губят и реално няма кого да разочароват.

Когато обаче стане въпрос за мач на "Васил Левски" нещата не изглеждат така. В мачовете, в които имаше над 10 000 души отборът започваше изключително сковано мачовете и минаваше по едно полувреме докато свикнат с публиката. Явно мисълта, че толкова хора са отишли да ги гледат и по-важното - да ги подкрепят, кара краката им да натежават. Според мен в тези мачове ги е страх да не разочароват хората отишли на стадиона, защото в крайна сметка разбират, че към тях вече има очаквания.

Искренно се надявам, след последната драма футболистите да са свикнали с мисълта за пълен стадион и да изнесат силен мач срещу "Валенсия", защото нека си го кажем - въпреки благоприятния резултат срещу "Лацио" не беше това най-добре изиграният ни мач...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 08 мар 2014 13:29

Тоя път очаквам момчетата да играят освободено и очаквам победа с 2:0/2:1 - впред!

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 08 мар 2014 14:49

D.Georgiev написа:Както излгежда, стадионът и този мач ще е пълен. Това колкото ме радва, толкова ме и притеснява. "Лудогорец" е свикнал да играе пред пълни стадиони и го показа в мача с "Партизан" в Белград (вярно не беше най-добрият мач, но го отдавам на класата на сърбите, а не притеснение). Това си го обяснявам, с това че момчетата излизат без да има какво да губят и реално няма кого да разочароват.

Когато обаче стане въпрос за мач на "Васил Левски" нещата не изглеждат така. В мачовете, в които имаше над 10 000 души отборът започваше изключително сковано мачовете и минаваше по едно полувреме докато свикнат с публиката. Явно мисълта, че толкова хора са отишли да ги гледат и по-важното - да ги подкрепят, кара краката им да натежават. Според мен в тези мачове ги е страх да не разочароват хората отишли на стадиона, защото в крайна сметка разбират, че към тях вече има очаквания.

Искренно се надявам, след последната драма футболистите да са свикнали с мисълта за пълен стадион и да изнесат силен мач срещу "Валенсия", защото нека си го кажем - въпреки благоприятния резултат срещу "Лацио" не беше това най-добре изиграният ни мач...

Аз имам същите впечатления - особено първите полувремена - яко гипс наливат. Просто адреналина им се вдига повече при пълен стадион. С Базел беше същата работа - с ЦСКА при 2:2 на Армията също, с Лацио...

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 08 мар 2014 17:22

Според мен не е така. Публиката вдъхнови отбора при обрата с Лацио.

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 08 мар 2014 23:28

entwickler написа:
D.Georgiev написа:Както излгежда, стадионът и този мач ще е пълен. Това колкото ме радва, толкова ме и притеснява. "Лудогорец" е свикнал да играе пред пълни стадиони и го показа в мача с "Партизан" в Белград (вярно не беше най-добрият мач, но го отдавам на класата на сърбите, а не притеснение). Това си го обяснявам, с това че момчетата излизат без да има какво да губят и реално няма кого да разочароват.

Аз имам същите впечатления - особено първите полувремена - яко гипс наливат. Просто адреналина им се вдига повече при пълен стадион. С Базел беше същата работа - с ЦСКА при 2:2 на Армията също, с Лацио...

а беше ли на първия мач със загреб (стадиона беше също фраш) :idea: е как играхме :?: ... ако махнеш малшанса в последните минути

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 мар 2014 23:56

Ще се изразя по този начин-Валенсия,ако излязат да ви "дерат",ще ви одерат!Ако решат да минават тънко(като излязат с резервите),може и да имате някакви минимални шансове(за равен).Хубаво е ,че се надъхвате,но с испанците, дори големият късмет няма да ви стигне!Неслучайно Валенсия е единият от фаворитите за спечелване на ЛЕ тази година.
Успех!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 09 мар 2014 00:16

CSKA 78 написа:Ще се изразя по този начин-Валенсия,ако излязат да ви "дерат",ще ви одерат!Ако решат да минават тънко(като излязат с резервите),може и да имате някакви минимални шансове(за равен).Хубаво е ,че се надъхвате,но с испанците, дори големият късмет няма да ви стигне!Неслучайно Валенсия е единият от фаворитите за спечелване на ЛЕ тази година.
Успех!

Ти стига си се изразявал, че вече няколко месеца чакаме да ти се сбъднат прогнозите. Гледам вече си започнал да се застраховаш "ако това, ако онова, може би..." :lol: Иначе да си признаем тук вече на 1/8 финал си близо и ти да изпиташ малко радост и да пишеш после "аз казах ли ви!" :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Лудогорец”