XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 08 мар 2014 12:38

BRF написа:[quote="КашчейПП-Ще те помоля да си спестиш тъпите определения за това кой е мъж и кой не е! Аз никъде не те определям що за човек си, нали!

Ако нещата вървят и нахлуване не се налага,облогът отпада ли?Защото по твоите писания излиза,че трябва да не вървят и да има причина!Отговори точно и ясно за да се знае,мъжката!
Още нещо!Нахлуване на терена за мен,е навлизане на самия терен вътре в очертанията му!Излизане от зоната на резервната скамейка,за мен не е нахлуване на терена!??![/quote]

Казах, че съм приел облога, но май трябва да го напишат в жълтата лента на ГОНГ, за да го разбереш. На терена означава на терена, дори до тъч линята да е, но ако е извън нея не е на терена, но ако е вътре е на терена!

Облогът отпада само, ако бъде изгонен преди края на мача! Е, не говоря за изгонване в последните 30 минути, а по-ранно.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 мар 2014 12:48

Кашчей написа:
BRF написа:[quote="КашчейПП-Ще те помоля да си спестиш тъпите определения за това кой е мъж и кой не е! Аз никъде не те определям що за човек си, нали!

Ако нещата вървят и нахлуване не се налага,облогът отпада ли?Защото по твоите писания излиза,че трябва да не вървят и да има причина!Отговори точно и ясно за да се знае,мъжката!
Още нещо!Нахлуване на терена за мен,е навлизане на самия терен вътре в очертанията му!Излизане от зоната на резервната скамейка,за мен не е нахлуване на терена!??!

Казах, че съм приел облога, но май трябва да го напишат в жълтата лента на ГОНГ, за да го разбереш. На терена означава на терена, дори до тъч линята да е, но ако е извън нея не е на терена, но ако е вътре е на терена!

Облогът отпада само, ако бъде изгонен преди края на мача! Е, не говоря за изгонване в последните 30 минути, а по-ранно.[/quote]

За да ти се вярва на думата,може би не е лоша идея да излезе в гонг!Отговорите ти винаги са уклончиви и затова,когато се обзалага човек с теб трябва да е внимателен,дали е разбрал поредната ти мисъл типично като за 8-момартенец :? !
Сега отивам да подгрявам за мача!
Последна промяна от BRF на 08 мар 2014 12:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 мар 2014 13:01

Кашчей написа:
BRF написа:БИИ,БИИ,БИИ ГОВЕДАТА РОГАТИ БИИ,БИИ!

Ще си изпълня облога ако се наложи,веднага щом ми падне БАНа :lol: ,който най-вероятно ще получа от милен.христов днес!

Ще получиш, ако победите и пишеш в техният раздел.

Това с бановете на фенска основа, ако няма обиди, е безкрайно глупаво нещо, но на човек няма как да му вкараш акъл в главата, още по-малко пък усет за работата, която се е нагърбил да върши.

Ако въобще след мача влизам в нета,със сигурност ще пиша и в техния раздел,без обиди разбира се!Така,че ако загубя облога и не съм го изпълнил до понеделник в 16.00 часа,да знаеш,че са ме баннали и ти се извинявам предварително че няма да успея да го изпълня ;) !
п.п.Предлагам фалшивите ни словоизлеяния да се състоят в темата: Магията ЦСКА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 мар 2014 13:16

BRF написа:
Кашчей написа:
BRF написа:БИИ,БИИ,БИИ ГОВЕДАТА РОГАТИ БИИ,БИИ!

Ще си изпълня облога ако се наложи,веднага щом ми падне БАНа :lol: ,който най-вероятно ще получа от милен.христов днес!

Ще получиш, ако победите и пишеш в техният раздел.

Това с бановете на фенска основа, ако няма обиди, е безкрайно глупаво нещо, но на човек няма как да му вкараш акъл в главата, още по-малко пък усет за работата, която се е нагърбил да върши.

Ако въобще след мача влизам в нета,със сигурност ще пиша и в техния раздел,без обиди разбира се!Така,че ако загубя облога и не съм го изпълнил до понеделник в 16.00 часа,да знаеш,че са ме баннали и ти се извинявам предварително че няма да успея да го изпълня ;) !
п.п.Предлагам фалшивите ни словоизлеяния да се състоят в темата: Магията ЦСКА!

Съгласен!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 08 мар 2014 13:29

Мача е равен :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 08 мар 2014 14:09

Клетия Блажевич какво ли ще изпита като види срещу него Гъргоров, Милисавлевич и Попов :-D. Надявам се да се представи така както и на 19.10.2013 г.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 мар 2014 14:19

bobonikolov написа:Клетия Блажевич какво ли ще изпита като види срещу него Гъргоров, Милисавлевич и Попов :-D. Надявам се да се представи така както и на 19.10.2013 г.

То и Стоичков след 5:0 излезе с номер 4 в следващия мач, ама.... 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 08 мар 2014 14:56

Гледам стартовите и си мисля, че Стойчо ще гледа да не загуби мача. Иначе не разбирам какво прави Янчев в стартовите, да не говоря за Фо Поре. Можеше да търси изненада в левият бек с испанчето и Галчев на мястото на Янчев, или Сръбският Неймар да е с Чочев :roll: . Един път ще влезе ли в мач с Левски с 3:0 само от самочувствие на по-добрия :roll: . Съмнявам се
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 08 мар 2014 15:05

liliputchica написа:Гледам стартовите и си мисля, че Стойчо ще гледа да не загуби мача. Иначе не разбирам какво прави Янчев в стартовите, да не говоря за Фо Поре. Можеше да търси изненада в левият бек с испанчето и Галчев на мястото на Янчев, или Сръбският Неймар да е с Чочев :roll: . Един път ще влезе ли в мач с Левски с 3:0 само от самочувствие на по-добрия :roll: . Съмнявам се

Къде го видя стартовия на ЦСКА? :roll:

Потребителски аватар
Олимпи Сараев

Мнениеот Олимпи Сараев » 08 мар 2014 15:54

ЦСКА: 92. Мболи; 19. Попов, 6. Менди, 14. Илиев /к/, 37. Фо-Поре; 18. Чочев, 8. Галчев, 73. Стоянов, 23. Гъргоров, 11. Милисавлевич; 20. Косоко
Напред Армейци и само ЦСКА!
Знанието е да знаеш, че доматът е плод, а не зеленчук.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.
:)

Върни се в “ЦСКА”